• Hnlovac
    4.5k

lakše je zagrnut zavjesu i prividno smanjit kapacitet na 20-25k nego shvatit nakon 5 godina joj nama je ovaj stadion mali.
    ja mislim suprotno

Bolje rasprodati stadion i s obzirom da je velika potražnja organizirati fan zone okolo stadiona, nego kao RB Salzburg s ceradama preko stolica zatvoriti pola stadiona jer ga nemremo popuniti kak spada

Jedna Benfica, jedan LASK kad rasprodaju stadion, ne misle o tome da je trebao biti veći, već ludilo i atmosferu prenesu i izvan stadion

Uostalom , ovdje ne pričamo prelasku s 35 000 na 8000, već 35 000 ili 27 000. Uostalom, naša piskaranja ovdje ionako neće ništa promijeniti ako je kapacitet odlučen
  • NitkoBitan
    35.8k
    naša piskaranja ovdje ionako neće ništa promijeniti ako je kapacitet odlučenHnlovac

Mislim da je odreden rang u kojem ce se kretati kapacitet novog stadiona, a to je izmedu 30 i 35 tisuca, dakle nije tocno u brojku jel (logicno da kreatori imaju malu slobodu, ne moze sve u "nulu"). Ali pricekajmo da NAPOKON izade AU natjecaj.
  • deda
    44.6k
    1.801
  • criticus
    6.7k
    Jedna Benfica, jedan LASK kad rasprodaju stadion, ne misle o tome da je trebao biti veći, već ludilo i atmosferu prenesu i izvan stadionaHnlovac

Al onda nam ne treba novi Maksimir, možemo ostat na Kranjči. Rasprodavat ćemo 11k, okolo još za par tisuća fan zone i to je to što se očekuje.

Mislim sve se svodi na to što tražiš od ljudi koje smo birali. Ako smo zadovoljni sa 15-20k, ovisno o veličini utakmice, onda od njih ne tražiš ništa jer sami komfor novog stadiona je dovoljan da privuče taj broj s obzirom na trenutne brojke. Ali ako od njih tražiš da urede profesionalni klub na način da od svake naše utakmice naprave događaj, ako vjeruješ da će grupa rasti, jačati brojnost i da će i turistima koji dolaze u ZG stadion biti must destinacija, onda po meni ispod 30k za klub veličine Dinama i grada veličine Zagreba je podcjenjivački.
  • M94
    2.5k
    Ako oni zele i mogu napravit stadion i od 50k nek rade, ne vidim zasto bi se ja protivio i navijao da bude stadion od 20k. Nema mi smisla to.
    Sta nije bolje imat vece i bolje, kad se vec gradi?

Bit ce prazan dobar dio vremena? Koga boli k.
    (Al osobno mislim da ce se poboljsat posjeta sa novim stadionom, ne u gabaritima da ce bit svaku 30k al ce bit bolje.)
  • crophantom
    3.5k
    I ja sam za stadion prema ovoj donjoj granici (30k), ali i da je 35, 1750 ode na goste, jos ce kolko ono, 3 i nesto tisuće biti vip/poslovnih mjesta, vec si na 30 000.
    Tak da sumnjam da će ići značajno ispod 35
  • don
    19k
    kako vam se da otvarat istu temu po 380. put :lol:
  • criticus
    6.7k
    Tako što je ovo forum i na forumu se mlati prazna slama :lol:.
  • Hnlovac
    4.5k
    Pa s razlogom sam napisao u komentaru da ne pričamo o 7000 vs 35 000 nego 35 000 vs 27 000

Bezveze je ovak emotivno uvodit Kranjcu u pricu. Realno, ovo samo svatko od nas na forumu predstavlja svoju viziju stadiona
  • criticus
    6.7k
    Pa s razlogom sam napisao u komentaru da ne pričamo o 7000 vs 35 000 nego 35 000 vs 27 000Hnlovac

Ovaj dio si doda nakon što sam ja komentira već. Ako je tako onda ne kužim koja je razlika. Kao što je gore napisano to je u praksi razlika od 2k mjesta s obzirom na goste, vip, novinare, tampon zone itd.

Bezveze je ovak emotivno uvodit Kranjcu u pricuHnlovac

Ne kužim ovo emotivno. Ne puštam suzu :lol:. Gore je bila priča o 20-25k max. Za mene nema smisla imati 2 stadiona ako je jedan 11k drugi 20k. I nema mi smisla ograničavati rast kluba na te brojke. Ako split može imati 20k na ovakvom stadionu, onda zagreb može 30k na modernom stadionu. Ako nemože onda smo mali klub i dovoljno nam je 11k najvjernijih na kojem ćemo stvarat pakao atmosferu i to će bit naš trademark. To je moj point.

Ne slažemo se i u redu. Nema smisla daljnja rasprava.
  • Hnlovac
    4.5k
    mislim da je razlika samo u tome da si ti optimističniji od mene u vidu posjete za 5 godina i sam ću rec daj Bože da si ti u pravu a ja u krivu
  • reziser
    8.1k
    kako vam se da otvarat istu temu po 380. put :lol:don

A gle, prvenstvo je rijeseno, nema prijelaznog roka, kranjca se gradi
    O necem moraju :cool:
    Da je meni jasna slabija posjeta-nije
    Ali prozvakano x puta.
    Sad ljudima fali neizvjesnost pa ne idu. Jbg
    To je tak
    Prije par godina sam govorio i na snetu i ovdje, nek svatko od nas dovede na tekmu po jednog novog na tribine, i vec smo na duploj posjeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.