NORTE
Nažalost ukoliko klub ne uspije napraviti nešto po pitanju nedolazaka godišnjaka ovo jučer vam je slika Kranjče. 10.500 izdanih ulaznica i 7.800 ljudi na stadion. Dakle 30% Kranjče će biti nepopunjeno. — deda
The Undertaker
Papastrumf
Fan
The Undertaker
Papastrumf
Poanta je da jučer vrijeme i neudobnost stadiona nije bila razlog nečijeg dolaska ili nedolaska. — The Undertaker
austrijanac
criticus
Za klub je najbolje da cijenom (godišnje i ulaznica) ujednači ponudu i potražnju a vjerujem da će tako i biti. — The Undertaker
The Undertaker
Onaj ko može dat 400 eura za godišnju i doći na 3 utakmice godišnje može dati i 700 i doći na tri utakmice godišnje. — criticus
Dinamosaur
Za klub je najbolje da cijenom (godišnje i ulaznica) regulira ponudu i potražnju — The Undertaker
Niko1986
Moje misljenje je da je potrebno uvesti potvrdu dolaska. Jedino pitanje je koliko potvrda, a nedolazaka bi netko imao pravo iskoristiti. — Papastrumf
criticus
Nije poanta da li može već da li hoće. Siguran sam da većina građana Zagreba može dati 15eur za ulaznicu ali neće. — The Undertaker
rioda
Ako sada na Maksimiru ne možemo uvesti praćenost dolazaka, kako bi se onda reguliralo da netko potvrdi dolazak pa jednostavno ne dođe?
Po meni je najlakše rješenje evidencija dolazaka i ako dođeš na manje od 70% utakmica ne možeš kupiti godišnju iduće sezone. — Niko1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.