• Papastrumf
    21.8k
    Ukidanje karatane je sigurno pozitivno utjecalo na posjetu :roll:

"Prilagodba".
    NitkoBitan

Broj prodanih ulaznica preko karatane je bio mizeran u odnosu na online tako da to sigurno nije razlog.

Da se proda 30-40% na karatani, sigurno se ista jos ne bi zatvarala.

Najbolje da klub pita svakog pojedinca sto bi on pa da svima sve omoguci.
  • Liks90
    4.1k
    ma gluposti…uozbiljite se ljudi…
  • Droljo
    25.2k

No fucking way!
  • Praskaton
    5.5k
    ljudi se moraju naučit kupovat online…cijeli svijet tak funkcionira…kakvo stajanje u redovima i čekanje…znam da neko to voli, al besmisleno je…Liks90

"Against modern football"
  • ToTo96
    182

Ima tu vecih mana iza toga, najgore od svega je sto kroz online kupovinu karata sami pristajemo na sistem koji nas sve vise vezuje za digitalni svijet. Svaki klik, svaka transakcija i svaki nalog postaju dio mreze potpune kontrole.
    Navikavamo se da je normalno da sve ide preko aplikacija, kartica i digitalnih novcanika.
    Polako se odricemo gotovine, a sa njom i dijela slobode i privatnosti. Digitalni novac znaci da svaka uplata moze biti pracena, analizirana i kontrolisana. Kada jednom nestane gotovina, nestaje i mogucnost anonimnosti.
    Online kupovina karata mozda djeluje bezazleno i prakticno, ali je dio sire slike potpune digitalizacije drustva. Pitanje je da li zelimo svijet u kojem je sve registrovano, nadgledano i uslovljeno pristupom sistemu.
  • tigric
    1.1k
    Čudimo se debilnim komentarima na Zoni oko transfera, igraca, trenera, drustvenih mreza… Onda ovdje mozete procitati kako ljudi pate za gotovinom, strahuju od online svijeta i seru po digitalizaciji. Einstein je stvarno dobro rekao, samo svemir i ljudska glupost su beskonacni.
  • Fan
    1.9k
    a onda so novog stadiona koji ce opet sigurno napraviti boom klub trebacrophantom

Novi stadion će svi htjeti posjetiti, i navijači i simpatizeri i nenavijači, isto ko Opus Arenu.
    Taj vremenski period, od otvaranja stadiona pa sljedećih godinu dana, će biti najbitniji u modernoj Dinamovoj povijesti i to treba maksimalno, al maksimalno iskoristit za privući i zadržati stare/nove navijače i tu se ne smije zajebat (Marketing, tebe gledam).
    Do tada, mogu se složit sa svima, će hype biti još samo na otvaranju +/- par mjeseci Kranjče, ostalo vjerujem da će biti prosječno 10k ljudi, nekad više, nekad manje, al tu ćemo se vrtit jedno vrijeme.
    Razumijem da je ovdje narativ da je Boban spasioc, da radi fantastičan posao i tu, na Zoni, se vide/pišu samo pozitivne stvari. Puno toga i je pozitivno, ali casualac to uopće tako ne vidi, dapače, vidi da je više lošeg nego dobrog, čak i da je gore nego prije. Ovdje su mi se i smijali kad sam pisao koliko mediji kroje narativ pa su govorili da ljude nije za to briga, da uopće ne čitaju novine, gledaju vijesti itd itd., al realnost je takva da sva ta pisanja ljudima stvara odbojnost prema klubu i jbg, tu smo, di smo.
    Hajduk primjerice ima PR mašineriju na najjače i to je sigurno jedan od faktora zakaj ima iznadprosječno ljudi na njihovim tekmama.
  • Droljo
    25.2k

O čemu ti?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Ići će potpisi za ustavnu zaštitu gotovine pa ćemo vidjeti :smile:
  • deda
    43.8k
    Ne piše kolega Toto baš gluposti, ima u tome dosta istine. E sad kupovina online ulaznica je po meni najmanji problem u tom svijetu ukidanja gotovine. Ja ne vjerujem da će se to ikad dogoditi.
  • Droljo
    25.2k
    Najbolje da klub pita svakog pojedinca sto bi on pa da svima sve omoguci.Papastrumf

Da. Jer je to isto kao i otvaranje karatane na dan utakmice par sati...
    Stvarno nekad poletiš.
  • deda
    43.8k
    Karatana će za Genk biti otvorena na dan tekme, a vjerojatno i za Istru par sati prije kao što je bila i za Vukovar. Čitajte jasnije riječ "prilagodba".
  • Mr Anderson
    17.7k
    Online kupovina karata mozda djeluje bezazleno i prakticno, ali je dio sire slike potpune digitalizacije drustva. Pitanje je da li zelimo svijet u kojem je sve registrovano, nadgledano i uslovljeno pristupom sistemu.ToTo96

To je neminovnost, sviđalo se to nekom ili ne, gotovina će se malo pomalo povlačiti iz svakodnevnog života. Neke zapadne zemlje su u tome otišle već daleko ispred nas. Ne vidim način da se to izbjegne u dogledno vrijeme osim da se povučeš negdje u zabit i uopće ne koristiš usluge civilizacije.
    Osobno ne vidim neki problem u tome, ne sjećam se kad sam zadnji put neki račun, robu ili uslugu platio gotovinom. Koristim je samo za birtije.
  • KtcGoat
    2.9k
    Meni karatana osobno nimalno ne fali jer nikad skoro ni nisam kupovao na njoj. Uvijek online, ali mogu razumijeti ekipu kojoj fali, ocito ima neke cari.
  • Fabercaster
    805

Ne znam jel se radi o samom procesu kupnje ili je problem same fizičke karte?
    Ak je do fizičke karte evo niže kaj mi je frend poslao prije nekog vremena iz fanshopa pored Westphalena. U svakom BVB shopu na ulazu ima stroj gdje si osoba može za par eura isprintati kartu za bilo koju utakmicu BVB-a unazad xy sezona što izgleda kao prava karta. Osobno bih to sutra potpisao u našim shopovima jer s obzirom da već par godina imam godišnju, ima utakmica za kaj bi volio imati i papirić kao uspomenu.

Snimka-zaslona-2026-02-13-133215.png

E a ak je do tog samog procesa kupnje i zajebancije s ekipom radije bih u birtiji srknuo još jednu točenu prije tekme nego se pržio na suncu ili prao na kiši ili smrzavao na vjetru, ali o ukusima i ritualima se ne raspravlja pa to mogu razumjeti .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.