• NitkoBitan
    32.2k
    jel realno da 5300 godisnjaka nemre kupiti 1000 karata za prvo euro gostovanje demokratskog Dinama?fakin

Kao prvo brojka kupljenih karata od strane godisnjaka i je na kraju dosla do 1000, znaci svaki peti godisnjak ide u Svedsku podrzat Dinamo iako je ovaj dio Europe vrlo slabo povezan sa ravno dvije zracne luke u blizini Malma. Impresivno, jos tu treba oduzet zene, djecu i penzice sa zapada koji imaju godisnje a jbg nemres njih racunat za europsko gostovanje osim ak nije neki London, Pariz i slicno.

Ajde da se maknemo sa tih 5000 najodanijih navijaca kojima je milimetar falio da rasprodaju cijeli gostujuci sektor, kaj je sa ostatkom? Dinamo ima preko milijun navijaca, 55+ tisuca clanova (onih bez godisnje), a gdje je tu jos silna dijaspora kojoj je Malmo blizi od nas ovdje a primanja su im barem duplo veca. Da su takvi 20-30% zagrizeni kao godisnjaci tamo bi nas bilo preko 5 tisuca, ali jbg lakse je napisat neki proljev u komentarima na drustvenoj mrezi nego aktivno podrzat klub.

Sto se tice dodatnih karata Malmo je recimo izasao u susret Galatasarayu krajem prosle godine pa ce valjda i nama, jos nam na ruku ide kaj je manja potraznja za nasu utakmicu.

Screenshot-2025-10-12-02-48-15-978-com-google-android-youtube.jpg
  • criticus
    5.1k
    Za Osijek prošlo 1.100 ulaznica.deda

I 1200 smo prošli čini mi se.
  • austrijanac
    8k
    Uz dužno poštovanje svima uključenima u raspravu, tko voli izać iz zone komfora, još uvijek ima letova za 200 eura, samo treba bit kreativan.
  • Liks90
    3.6k
    Stanje za Osijek
    1217

Malmo
    Nema vise raspoloživih ulaznica
  • Neron53
    2.2k
    Ako Dinamo nece dobiti kakav ekstra kontingent za kavez, znam dosta ekipe koja ima viska za sektore do kaveza pa se zainteresirani slobodno mogu javiti u inbox da vas spojim
  • austrijanac
    8k

Ajde računaj me, uspio sam dvojicu još nagovorit pa ako ne uspiju kupit javim se.
  • Neron53
    2.2k
    Nemas frke...samo se javi u inbox .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.