• Olmić7
    118
    Na koliko smo ukupnih sa godisnjim?
  • JMastermind
    915
    Ja sam domenu već kupio na akciji, malo da istestiramo pa ćemo dić na javno ako ne bude problema, bez da se moraju podatci unosit :lol:
  • Peškaman
    7.5k
    Vječita enigma će mi ostati zašto servis za online prodaju karata ne da opciju da se na domaćim utakmicama Dinama vidi broj preostalih karata, tj. da piše ispod.
    A na drugim utakmicama i stadionima broj preostalih karata odavno postoji pa čak i na Lokomotivi kada je kao domaćin igrala na Maksimiru.
  • NVKOD
    6.4k
    Čovječe, nekad se 14 000 ljudi nije skupilo ni na europskim utakmicama, a kamoli na HNL-u, a danas to imamo protiv jučerašnjeg drugoligaša!

Padaju svi rekordi ove godine.
  • Slepicka
    290
    i članstvo naglo raste zadnjih dana, danas pada okruglih 55 000
  • Keyser Soze
    15.3k
    Mogao bi kompletni zapad otići do tekme.
  • miro
    7.2k
    Ovo fakat nisam očekivao, baš sam ugodno iznenađen
  • Masto
    33
    Ostavite dvije karte dolazim za 3 sata
  • Sajla
    11.8k
    današnji Maksimir koji je fino popunjen i Dinamo koji će imati prosjek dobrano preko kapaciteta buduće Kranjčevićeve je argument da se Dinamo ne seli do zadnjeg momenta - dok svaki pa i zadnji papirić ne bude potpisan i svaki cent za izgradnju novog stadiona osiguran.
    ako je naš prošlosezonski prosjek već iznad kapaciteta nove Kranjče, pa ako ga nastavimo dizati u ovoj sezoni (ne usudim se prognozirati brojku), to je još jedan pokazatelj i neoboriv argument za novi stadion bez ikakvih odgoda. idemo jako!!
  • SanctaSanctorum
    47
    Nisam se ni usudio sanjat ovakve brojke prije 5 6 godina kad bi nas na nekom osijeku bilo manje od 4k, a sada je to realnost. O članstvu da i ne govorim. Moćni smo, moćni, a tek smo krenuli.
  • crophantom
    1.4k
    od 10 i 10 do sad se prodalo skoro 300 ulaznica na zapadu, a preostalo ih je sad jos 151. Tak da ja bi reko da zapad sigurno ide.
    Sjever tesko, 62 prodane od ujutro, 451 jos ima
  • Georg Koch
    6.4k
    u Mostaru bi ti rekli: To sestro, brate, tata si majke mi!
    Svaka cast kolega, Zona je cudo :ok:
  • Liks90
    3.4k
    Otvorilo se dosta sjevera…
  • crophantom
    1.4k
    očito se ne puštaju prepuštena mjesta odmah nego u nekim intervalima.
    Ali bravo za ljude koji ustupaju mjesta!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.