• ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Meni je kolega iz Osijeka kupovao i rekao je da je B2 rasprodan pa mi je uzeo B1, ako on laže mene, lažem ja.Niko1986

Fakat vjerodostojan kompić :joke:

OsdZG.jpg
  • NitkoBitan
    29.5k
    Stanes sa tom kartom na sektor do gostujuceg, tko ce te ista pitat, nemas dzabe 1986 u imenu.
  • Neron53
    1.9k
    Navodno sutra u 9 idu na karatanu.
  • dmil
    768
    Pazite samo kad šetate prema stadionu da budete u grupici, znalo se događati da Kohortasi presrecu ljude i ispituju na koju tribinu idu. Događalo se i na utakmicama s Dinamom i Hajdukom.
  • skener
    5.3k
    U utakmici 1. kola SuperSport HNL-a Dinamo će odmjeriti snage sa Osijekom na Opus Areni. Susret je na rasporedu u subotu 2. kolovoza u 21:00h, a u nastavku donosimo informacije o ulaznicama za navijače Dinama.

Dinamo je na raspolaganje dobio 650 ulaznica za gostujući sektor po cijeni od 10 eura.

Ulaznice za utakmicu dostupne su isključivo u fizičkoj prodaji na Ticket pointu.

Prodaja je organizirana po sljedećem rasporedu:

Utorak, 29. srpnja od 9 do 19 sati - prodaja za godišnje pretplatnike - potrebna važeća godišnja iskaznica

Srijeda, 30. srpnja od 9 do 19 sati - pravo kupovine imaju članovi kluba - potrebna važeća članska iskaznica

Četvrtak, 31. srpnja od 9 do 19 sati - slobodna prodaja

Vidimo se u Osijeku!
  • Mihael2305
    213
    Znaci sutra do nekih 11 već sve rasprodano
  • Olmic
    5.1k
    Hoce ostat ovi b1,2,3 sektori kaj mislite ?
  • Neron53
    1.9k
    Ajd Vas par koji ste u klubu pokusajte saznati ima li ogranicenja pri kupovini na 5, 6 ulaznica ili nema limita.
  • petkove škarice
    101
    Zanimljivo da vise ne vrijedi dogovor izmedu "velike cetvorke" za gostujuce karte od 5€ ili su šarani odustali od toga
  • deda
    39k
    Ili je cijena dignuta na 10 eura.
  • Pip
    264
    Ili osijek vise nije dio velike cetvorke
  • don
    14.7k
    ili nema više nikakvog dogovora
  • petkove škarice
    101
    Pardon, onda je posteno
  • Paggini
    60.9k
    Pazite samo kad šetate prema stadionu da budete u grupici, znalo se događati da Kohortasi presrecu ljude i ispituju na koju tribinu idu.dmil

Zato nosite dresove i majice grupe da ne moraju dečki pitat
  • Mihael2305
    213
    Koliko se može uzet karata po jednoj godišnjoj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.