• NerminB
    918
    gle, mi ćemo doći, al u subotu i četvrtak je najavljen pljusak i za očekivati je mizernu posjetu, običan navijač sigurno neće kisnut s djetetom.Keyser Soze

A ja isplanirao godisnji i par dana u zagrebu bas za te dvije utakmice. Od svih dana samo na ta dva je jace nevrijeme.

Jebes mu mater, vidimo se na maksimiru.
  • NitkoBitan
    35.4k
    Ma ima do utakmica vremena, prognoza se izmjeni jos 5x puta. Nama koji smo prezivjeli Monaco sve ostalo je kamilica.
  • lukaoj
    145
    Jesam ja to dobro procitao da za Genk ukoliko kupujes karte uzivo na ticket pointu nema popusta za clanove? Nego placas punu cijenu?
  • deda
    43.8k
    Prodaja ulaznica za Genk:
    1. dan: 1.559
    2. dan: 324
    3. dan: 322
    4. dan: 264
    5. dan: 563
    Ukupno: 3.032

Prodaja ulaznica za Istru 1961:
    1. dan: 691
  • Droljo
    25.2k

Nama koji smo preživjeli Olympiakos kiša ne može ništa!
  • Robi T
    359
    Nama koji smo prezivjeli Monaco sve ostalo je kamilica.NitkoBitan
    to je bila totalna nogometna romantika :-)
  • Sajla
    17.9k
    kiše smo se nauživali u zadnjih godinu-dvije. Monaco, Osijek u kupu, Istra na otvaranju prošle sezone... tak da ovih par kapi u subotu nije vrijedno spomena.
  • pešća
    1k
    Mislim da je ova odluka o skoro pa cjelovitom ukidanju prodaje ulaznica na ticket pointu donesena pre naglo i dosta uranjenije od potrebnog. Fizička prodaja na dan utakmice bi trebala bit za svaku tekmu. Po meni bi bilo dovoljno najavit nekoliko tjedana prije nove sezone promjenu modela prodaje pa da se ljudi imaju vremena prilagodit, a jedna polusezona je sasvim dovoljna za prilagodbu. Mi ćemo praktički punu godinu dana bit zakinuti za kupovinu ulaznica na ticket pointu, previše. Ima nešto i u tom papiriću, čekanju u redu za ulaznice, pričanju sa ostalima...
  • pjetlić
    263

Hahha, to i onaj PAOK.:cry:
    Monaco je bio romantika.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Ma ima do utakmica vremena, prognoza se izmjeni jos 5x puta. Nama koji smo prezivjeli Monaco sve ostalo je kamilicaNitkoBitan

Sjećam se te tekme, padala kiša ko luda.čekao sam cijeli dan nadajući se da će stat, ali na kraju sam odustao i gledao u kafiću, a imao sam sjever gore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.