• reziser
    7.3k
    o kak ih sere.....
  • BBB Sibenik
    5.5k
    U nedilju gašenje ide jer tako mora bit
  • NB86
    16.3k
    Ovo je najbolja najava za svakog tko se mislio hoce li doci
  • reziser
    7.3k
    sutra navala na komplete
  • Markelo
    3.2k
    Ova lokomotiva jedino nas dobila, svi drugi je išamarali.
  • jp23
    3.1k
    Ako ih u nedjelju ne dobijemo, i Krznar ostane trener, treba zapalit i upravu i međugorske kriminalce i stadion, svo troje skupa na lomaču.
  • reziser
    7.3k
    opet VAR ?
  • deda
    36.2k
    Njema kompleta više, još samo danas do ponoći.
  • Fanboy
    2.9k
    Nebi se zezao sa Hajdukom, Litavac zna što radi i izgledaju jako dobro, a Krznar je sam opterećenje svojoj momčadi...
  • Crusades
    15.2k
    Ko ce ih trpit do nedjelje...
  • Blue98
    795
    Prvi put u svom zivotu nisam optimistican uoci derbija s njima
  • Derek Trotter
    338
    Slažem se, također, nisam pesimist po prirodi ali ovo mi ne miriše na dobro, kad se sjetim tko nam je trener samo se taj osjećaj pesimizma još dodatno pojača. Nadamo se da će oni izgoriti u euforiji po običaju.
  • deda
    36.2k
    Ajde šta ste se ukakali, pa godinama smo tražili pravog konkurenta, evo konačno ga dobijamo. Bit će veći gušt ih sprdati sad kad su skočili što ne znači da nas neće roknut u nedjelju. Mi smo sebi najveći problem trenutno. Tj. naša uprava i trener.
  • superhik
    11.9k
    Meni je žalosno da se na radni dan na gostujućoj utakmici Hajduka u Kranjčevićevoj skupilo više ljudi nego na domaćoj utakmici Dinama protiv Lokomotive na istom mjestu i to u nedjelju.
  • blue heart 72
    2.1k
    Jedva čekam tu nedjelju, pa da vidimo gdje smo i mi i oni. Oni su se definitivno digli sa novim trenerom, a od naših igrača očekujem pravi pristup i da budu nabrijani, kao i tovari. Ako mi budemo pravi, tovare se neće ništa pitati. Jedino čega se bojim, je da Krki ne krene u tekmu sa "punim gaćama"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.