• vjeko1701
    12.4k
    Rekao bi da bi nama bilo odlično da ih barem odvuku u produžetke al nema nikakve šanse. Ovo bude na kraju dva il tri razlike.
  • miro
    5.8k
    Biuk odličan, bez obzira na promašaje. Livaja isto
  • maddaddam
    2.9k
    Ko zna jel ima love za raskid. Bilo je priče na snetu da duguju još Sixu lovu i Hajduku za Špikića.Captain America

Potpisali suradnju sa Fulhamom pa mozda englezi to pokriju.
    A mogu im i trenera poslati usput. Ne znaju gdje stoje na terenu.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Za Dinamo je bolje da hajduk prođe. Imat će dodatnu utakmicu i kao najvažnije dodatno opterećenje u glavi. Ništa nama osobno ne pomaže da oni ispadnu. Mene osobno briga jel imaju 15 ili 16 kupova manje od nas. Osim toga svakako uvijek zeznu kad je najbitnije tako da ionako gube u finalu :grin:
  • db-izbjeglica
    16.5k
    A dobro, ne bi da rendulić u gorici ima pola milje eura gofišnje pa je odšteta nekakav problem. Ako im je problem isplatiti trenera poput rendulića, onda su stvarno u k.
  • Nousername
    747
    Hajduk odlicno igra protiv slabijih timova,oni najvise bodova mogu izgubit samo protiv top cetvorke
  • vjeko1701
    12.4k
    A već sam napisao, nije mi tolko bitno ko prođe nego da se ovo završi tek u produžecima il na penale. Mada ne treba podcjeniti psihološki udar ako popuše finale kupa doma i to protiv Gorice.
  • Infinity
    17.4k
    Hajduk je osvojio manje bodova i od Dinama i od Rijeke u malim utakmicama. Uzeli su tri vise od Osijeka koji tu ima utakmicu manje od Hajduka.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Čisto guranje i ovaj mu daje žuti za simuliranje. Stvarno smiješno šta rade suci.
    Presmiješno.
  • deda
    35.4k
    Smiješna Gorica, pa može i sudac biti smiješan
  • reziser
    7.2k
    gorica se probudila....šteta za ovu priliku
  • superhik
    11.9k
    Ne mogu vjerovati da smo se mi onako mučili protiv njih
  • miro
    5.8k
    e moj Pršir
  • reziser
    7.2k
    da pogađamo rezultat VARa?
  • NB86
    16k
    Ja cekam da biuk odradi svoje bacanje u 11m, nema utakmice da on ne pokusa iznudit penal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.