Naravno da je broj ulaza tj. brojača glavni problem ulaska na sjever.Broj ulaza nije problem jer takionak murija svako malo zaustavi prolaz kad redari ne stignu sve pregledat. Moglo bi biti duplo više tih redara ali ne znam gdje bi stali, valjda se boje prevelike gužve.. — GZomanid
Mozda je ovo prilika i da se obrati UEFA-i. — Infinity
Prenosim tekst FB stranice Samo Dinamo &alkohol & zene
Poštovana gospodo u odijelima iz uprave! Kome smetaju navijači Dinama? Prva slika je sa početka utakmice, a druga je sa oko 30. minute. Gospodo, mi smo platili svoje ulaznice kako bi gledali utakmicu od prve pa sve do zadnje minute, a ne da čekamo na ulaz i pretres više od 30 minuta na hladnom vremenu. Sjeverna tribina ima 3 ulaza, no za jučerašnju tekmu otvoren je bio samo jedan! Kako se stvorila velika gužva, veliki znalci su skužili i otvorili još jedan ulaz kako bi izbjegli poneki nered. Drage dame i gospodo, kome smetaju navijači vlastitog kluba? To da niste sposobni organizirati se i napraviti sve po planu, to već znamo. Ali, ulaz i tretman na Maksimiru postaju sve gori i gori... A kada nekome pukne film i dođe do nekog velikog incidenta, opet će navijači biti problem broj jedan!
BIT ĆEŠ OPET DINAMO!
I tu ti sve usporedbe sa bilo kojim klubom padaju u vodu. Osobno sam usao na tribinu u 19. minuti utakmice. Nisu me trazili osobnu, ali su me duplo prepipavali. — maddaddam
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.