• xavier
    12.1k
    Ne pratim one koeficijente toliko pa mi je nejasno zašto je Dinamo uopće igrao to prvo kolo. — Baneki

To nema veze s dinamovim koeficijentom nego s nacionalnim.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ne razumijem što bi trebali? Pisati da smo dobro igrali kad nismo? Ako je bilo loše, bilo je. Rušimo atmosferu pred SB?
    Ne traži nitko revoluciju i smjenu Krznara. Ako se Petković valja po terenu kao veteran Udarnika onda je to legitimno i napisati. Dapače, da sam novinar bio bih i gori jer je ono omalovažavanje i gledatelja i vlastitog posla. Radije ne bi izašao na teren.
  • deda
    48.5k
    Ove dvije tekme su za nas realno pripremne. Rizik je velik. I od ispadanja i od ozljeda. One jednostavno ne mogu i ne smiju izgledati top. U tom kontekstu ja vidim i nastup reprezentativaca. Neku tekmu moraju odigrat. Ne može im prva tekma biti stani pani na Cipru ili u trećem kolu.

Ono što je po meni relevantno su jedna dobra i jedna loša kritika. Loša - trener ne smije gledati crnu rupu od 15-20 minuta bez reakcije. Dobra - nitko nije komentirao konstantnu izmjenu pozicija igrača. To je velik i važan pokušaj u stremljenju ka još većoj razini igre kluba. Nadam se da će Krznar na tome ustrajati. Jer to moderan nogomet zahtijeva.
  • Stihl
    3.1k
    Evo jedan video od jucer :wink:
    Attachment
    VID-20210714-WA0007 (3M)
  • The Undertaker
    10.3k
    Ovo sa izmjenama pozicija je počeo već Bjelica a Zoran Mamić relativno često koristio. To je njegovo nasljeđe. Tu sam shvatio da je Zoki bolji trener nego što mu je većina nas bila sklona priznati u početku.
    Mislim da su to vidili kod Atalante pa počeli kopirati iako je to samo moj dojam.
1▼56789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.