• SjevernaStrana
    1.9k
    Komentator utakmice Dinamo-Varaždin Andrija Cmrečnjak:"Fenomenalna asistencija Mišića vanjskom, kao da želi pozvati neke bivše igrače Dinama da se vrate!"
  • Jaro
    7.6k

:lol:
  • Mlađi referent
    12.3k
    Inspiriran pričom na drugoj temi, odem izvrtit još jednom sažetak tekme u Budimpešti

Čuj na 0:19, 1:41, 2:50 debelog Blažička iz susjedne kabine kako se dere kad padaju golovi :rofl: :rofl: :rofl:

• Efes Pilsen
    8.5k
    Koliko god gadna pojava bio, puno bolji mi sazetci kad se on zadere nego kad u pozadini imam Vikija Ivanovica s osjecajem za trenutak mrtvog konja.
  • Sibirski plavac
    2.1k

Papapapapapapapa :rofl:
  • Captain America
    17.9k
    Čuj na 0:19, 1:41, 2:50 debelog Blažička iz susjedne kabine kako se dere kad padaju golovi :rofl:Mlađi referent

Gledo sam tu utakmicu u društvu ljudi kojima Blaž najblaže rečeno nije baš drag. Na kraju sam ih čak uspio uvjerit da Blaž ne radi prijenos.

A onda je Aki dao gol i shvatili su da ih zajebavam :lol:
  • Mlađi referent
    12.3k

Ma drito to, ovako je lik teški pakaš, ali urnebesan kao komentator, ima tu energiju i zna izbacit ikonske izjave

“…Sammir je u sredini, evo loptaaaa za Sammiraaaaa, DINAMOOO IMAAAAAAAAAA 2:0!!!!!!…”

:rofl: :rofl:

Prije ili kasnije otkrije se to Blažičkovsko u njemu hahahaha
  • jp23
    2.7k
    Jedno nepopularno mišljenje (vjerojatno), ali na ovom prvenstvu Vela i Balog >>>> Šapit i onaj drugi, te Viki općenito
  • gledatelj
    621
    I najgori na HRT-u je tri koplja ispred Stjelje i ekipe
  • jedan u nizu
    8.8k
    Imam filing da bi onaj 'komentator' iz Petrolove reklame gdje Joško Gvardiol toči gorivo, bio puno bolji od svih gore navedenih.

Možda sam previdio, pa je čovjek stvarno negdje komentator (ne pratim puno prijenosa ili zapažam komentatore), pa sam 'mašio ceo fudbal'. ali kad se zadere 'toči Joško do vrhaaaa' mi baca malo na umirovljenog preprodavača karata :D
  • Droljo
    8.6k
    kad se zadere 'toči Joško do vrhaaaa'jedan u nizu

U tom trenutku bih bacio kriglu u televizor naj radije :cool:
  • Maksim Maksimirski
    6k
    HRT je pao na dno. Nekad smo imali Ćosića, Sušeca, Dušanovića, Cvitkovića pa i tog Blažićka a danas imamo bezlične tipove kojima ne znamo ni ime i koje ne bi ni prepoznali na ulici da prođu metar od nas iako dotični likovi komentiraju već 10 godina sve važnije utakmice svih prvenstava, komentiraju Dinama, komentiraju i sve ključne utakmice lige prvaka i općenito sve važne sportske događaje koje narod gleda.

UNPOPULAR OPINION: Dinamo u zadnjih 6-7 godina ima povijesne uspjehe a ko se sjeća ijednog legendarnog komentara svih tih silnih komentatora sa Arene ili HRT-a? Ljudi se više sjećaju komentara iz utakmica protiv Grasshopersa (otprije 25 godina), Ajaxa (tri, tri, sad je gotovo), Tottenhama (Oršiiiić) i Villarreala (Sammir) nego Areninih komenatora u legendarnim pobjedama protiv recimo Chelsea, Atalante, Seville, Betisa ili Bodo Glimta kad smo u zadnjim minutama zabili gol za ulazak u ligu prvaka. Nitko živ se ne sjeća tih mrtvih puhala iako su ta mrtva puhala komentirala najuspješniji dio dinamove povijesti i legendarne pobjede ostvarene u zadnjih par godina.

Dobili smo komentatore koji su stranački uhljebi i koje boli kifla za ishod bilo koje utakmice. Dobili smo komentatore koji jedva čekaju otići kući. Nula emocije, nula profesionalnosti, nula zainteresiranosti za svoj posao. Jelečević, Mornar, Križ, Stjelja, Lugonjić i ekipa sa Arene (Toni Živković, Mario Glavan) nikad neće biti ni blizu legendarnih komentatora koji su obilježili cijeli jedan period Dinama i reprezentacije. Može se ljutiti ko hoće i prozivati mene plaćenikom ali istina je neumoljiva. Ovi su jebeni amateri za Sušeca, Ćosića i Blažićka.
  • Droljo
    8.6k
    Viki kontra lude gore... Sad mogu ležati koliko hoće :lol:
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Broj rečenica u koje Viki nije upao danas nekom svojom pošalicom, sufliranjem ili čim već: 0
  • Blueshadow86
    1.8k
    Tko je ovaj anemični koji komentira Turska - Gruzija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.