• maddaddam
    2.9k

Mada su bili na instrukcijama i prije Splita

Uprava Dinama bi mogla put Zagreba preko Međugorja gdje ih čekaju instrukcije kako spasiti budžet od 60 milijuna eura uz ovakvog trenera

Piše: Alen Lesički

Kada večeras “modra” karavana napusti Poljud, na Dugopolju će se tročlana skupina vjerojatno odvojiti i udariti u kontra smjeru, pa preko graničnog prijelaza Bijača do Međugorja. Odabrana skupina, inače članovi uprave Dinama, izvjesno će na dozu instrukcija! Jer, nakon poraza na Poljudu, u Maksimiru je proglašena uzbuna. Visokog stupnja.

Dobra vijest je da se neće previše zadržavati u Splitu jer su unaprijed odustali da gurnu Željka Kopića pred medije. Bojali su se pitanja o članstvu u udruzi “Naš Hajduk”, iako su to tempi passati. Pravo pitanje za trenera Dinama bilo bi zašto je utakmicu počeo bez lijevog beka? Ako si doveo Peru Bočkaja za 2,7 milijuna eura, zašto ti na toj poziciji protiv Hajduka igra Kevin Theophile? I zašto je jedina opcija Dinama udarati visoke lopte na Brunu Petkovića. Bez maštovitosti, bez trenerskog rukopisa…

Ne znamo hoće li trust mozgova smijeniti Kopića do izlaska Dinamova autobusa iz tunela Sveti Rok, ali činjenica je kako se Dinamo očajnom predstavom na Poljudu doveo u jako neugodnu situaciju. I da je vojnik kluba Damir Krznar u niskom startu… Bar do kraja prvenstva i epiloga dogovora s Jakirovićem i Tomićem. Dva boda više od Osijeka, četiri od Hajduka pet utakmica do kraja prvenstva, uz međusobne derbije, doduše na Maksimiru, ne zvuče baš najbolje. Ne u kontekstu budžeta od 60 milijuna eura…
  • NORTE
    12.1k
    čak nije obavio ni sve zamjene. U Osijeku 3/5, jučer u Splitu 4/5!db-izbjeglica
    To sam zaboravio spomenuti.
    Nesposobni sramotni stručni stožer dinama OPET u direktnim dvobojima s rivalima više nema pravo na zamjene igrača 15+ minuta prije kraja utakmice (u doba kad imaš pravo zamijeniti 5 igrača oni to ne koriste jer su napravili 3 pauze), a u ovoj još važnijoj (ktome i derbiju) je čak i gubio kad je ostao bez prava na zamjene.

Kopić je već trebao dobiti otkaz za ovaj poraz, ne znam što se čeka?!

O premaloj minutaži Bočkaja u svim tekmama sam već davno pisao.
    O čemu pričamo, član NH-a s neuspješnom karijerom trenera Hajduka nije smio postati ni privremeni trener dinama, a kamoli dobiti proljeće u svoje ruke.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    To sam zaboravio spomenuti.
    Nesposobni sramotni stručni stožer dinama OPET u direktnim dvobojima s rivalima više nema pravo na zamjene igrača 15+ minuta prije kraja utakmice (u doba kad imaš pravo zamijeniti 5 igrača ti to ne koristiš), a u ovoj još važnijoj je čak i gubio kad je ostao bez prava na zamjene.
    NORTE

čovjek gubi 1:0, lovi rezultat, na cijeloj utakmici momčad mu nije složila poštenu šansu...najbliže pogotku dinamo je bio kada je mišić pucao sa 20m. veliki trenerski um ostavi neiskorištenu zamjenu, a na klupi ima: andrića, jurića i baturinu.
  • Infinity
    16.5k
    Posljednji put u ovakvoj situaciji dogodio nam se Nenad Bjelica! Dinamo je prije cetiri sezone prokockao 15tak bodova prednosti pred Rijekom i desetak pred Hajdukom. U zavrsnici nas je nabila Lokomotiva dva puta, Rijeka na Rujevici, Osijek nas dobio na Maksimiru, a jedini rezultat vrijedan spomena bio je onaj s Poljuda.

Uzeli smo titulu kolo prije kraja samo zato sto su Hajduk i Rijeka kiksali. Mi smo uspjeli izgubiti od Rudesa. Hvala Bogu da smo tad igrali finale Kupa, jer cisto sumnjam da bi promjena bila napravljena. Ovako se imalo zbog cega reagirati. Reagiralo se zbog Kupa kojeg smo i osvojili.

Ovaj put visi nam titula, nemamo zalihu, nemamo vise sta kockati i moramo dovesti novog trenera. Nadam se da ce to opet biti netko vrijedan Dinama.
  • superhik
    11.2k
    Dinamovi negativni trendovi u ovoj sezoni:

• Najmanji broj osvojenih bodova otkako je lige 10 - minus od 7,6 bodova (osvojili smo 66, a prosjek nam je 73,6)
    • Pad vrijednosti momčadi - 11,6 milijuna € (od lipnja do sad)
    • Osvojeno samo 13 od mogućih 30 bodova protiv direktnih konkurenata (Osijek,Hajduk, Rijeka)

• Nousername
    705
    Sve je to rezultat katstrofalne politike kluba ove sezone.Dok je Krzar bio trener igrali smo napadacki ali lopta nike htjela u gol.Zato smo u obrani igrali kao da su se tek prvi put sastali na terenu.Pod Kopicem obrana funkcionira a u napadu nemamo tri sanse po utakmici.Treneri se furaju na nekih 3-5-2?!?!?Tu foormaciju gura sve vise trenera a Conte je jedan od rijetkih koji to uistinu zna uigrati.Sad se nasla dva debila iz Hrvatske koja misle da znaju takticki organizirat momcad sa tom formacijom.Cak je i Dambrauskas za kojeg smatram da je kvalitetan trener gurao tu formaciju u Hajduku pa su i oni izgledali za nista tijekom tih utakmica.
  • Nousername
    705
    Jel iko pratio Jakirovica i njegov rad kroz trenersku karijeru barem malo pa da napise kakav stil i nogomet njegove ekipe igraju
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    rcn75coqjzfteqlb.jpg
    @Olmic imas ti ikakve info?
  • Captain America
    17.9k
    5 mjeseci prekasno
  • reziser
    6.9k
    Kopić dobio otkaz!!!!!!!!
  • reziser
    6.9k
    hvala Bogu,naše molbe su uslišanei riješili ga se!!! by by
  • Derek Trotter
    338
    Hvala ti što si mi uljepšao dan koliko je to moguće nakon onog sinoć.
  • reziser
    6.9k
    nakon jučer, kad sam bio u debeloj depri.... nisam ni portale htio čitati, i meni je ovo uljepšalo današnji dan... i odmah je sunce izašlo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.