• SAS1987
    18.6k
    Samo da nas sudac ne zajebe.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Posjećeš šumu, staviš hibridni travnjak i komfor već bolji nego na Maxu. Ima čak i krovCaptain America

Pa da... Zato sam i rekao.
    Nemoguće je da postoji nešto kao Maksimir, čak i u postapokaliptičnom svijetu :rofl:
  • superhik
    12k
    Humanitarna utakmica na glavnom terenu maksimirskog stadiona predviđena je 28. travnja s početkom u 18 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kijevskom klubu.

Uskoro više informacija
  • marcio amoroso
    45.7k
    Napisao sam im u kom da ne bi bilo loše da dresove sa te utakmice daju na aukciju. Siguran sam da bi bilo puno zainteresiranih.
  • superhik
    12k
    Može li itko uočiti nešto čudno na ovoj stranici? :smile:
    https://1982.gnkdinamo.hr/players/zelimir-stincic/
  • Nolifer
    12.5k

Vaha ili Jakirović?
  • NORTE
    19.6k

4 zabijena gola? S obzirom na 457 nastupa i nije čudno, makar i za golmana.
  • jp23
    3.3k
    4 gola, broj nastupa, i dakako tekst ispod slika se odnosi na Zambatu :chin: Ne znam jesam još što propustio
  • Krizy
    61.1k

Ako već moram birati, Jakirović se čini kao moderan trener. Vaha, nakon svega što se dogodilo sumnjam da je opcija. A i već je dugo samo u reprezentativnom nogometu.
    Jakirović je osim Zrinjskog i s Goricom radio dobar posao, u Sloveniji i nije imao vremena uvesti svoje ideje.

S Goricom, koja je tek ušla u ligu, imao je omjer 11-5-12 protiv Dinama, Osijeka, Rijeke i Hajduka. Daleko najbolji omjer protiv velike četvorke od trenera ostalih klubova. Od 29 utakmica izgubio samo 12, od čega 7 protiv Dinama. Gol razlika 32-39.
    Protiv Osijeka, Rijeke i Hajduka ima omjer 11-5-5, samo 5 poraza u 21 utakmici od klubova s puno više novca i boljim igračima.

Protiv:
    Dinamo 0-0-7
    Osijek 3-2-2
    Rijeka 4-1-1
    Hajduk 4-2-2
  • vjeko1701
    18.4k
    Ja i dalje ne vjerujem da se ne može dovest Petković kad bi imali nekog tko bi za njega znao.
  • Captain America
    20.4k
    Dinamo 0-0-7Krizy

Rekli bi neki na snetu agent 007 :lol:
  • superhik
    12k
    da, tekst se u potpunosti odnosi na Zambatu :smile:
  • Infinity
    19.5k
    u Sloveniji i nije imao vremena uvesti svoje ideje.Krizy

Mi smo klub koji isto tako nema vremena za neke ideje. Nama treba trener koji je sposoban u kratkom vremenu napraviti zaokret.

Meni je Vaha vise trener za reprezentaciju, a Jakir mi je vise trener za Lokomotivu, a u toj dvojbi bi bez imalo razmisljanja rekao Vaha. Vaha je u Dinamu imao 20-3-1. Ne postoji ni jedan trener koji je vodio vise utakmica od njega, a da nije upisao poraz i svega jedan koji je Dinamo vodio u vise utakmica, a upisao svega jedan poraz. Vaha je statisticki jedan od najboljih trenera Dinama nakon rata. Ovaj moze imati statistiku u Gorici, ima i Dambrauskas 5-1-3 s Goricom protiv top 4 ekipe. Ista ta ekipa je nakon njegovog odlaska imala 2-3-6 ostatak sezone s top 4 kluba, a ove sezone 2-3-8. I njegova Gorica je bila top u odnosu na Goricu nakon njega, a ja opet ne mislim da je trener za Dinamo, iako mislim da jest moderan trener, dobar trener, al Dinamo treba, mora i zasluzuje puno bolje od trenercica koji su se dokazali po Gorici, BiH i slicno.

Zivciram sam sebe sto se uopce raspravljam o ovim imenima. Toliko se prica o Jakirovicu kao da je Mourinho. Qurban Qurbanov isto tako dominira u Azerbajdzanu koji je jaca liga od PL, jos ima uspjeha i u Europi. Mozda je i bolji trener od Jakirovica, mozda i nije, al to je samo statistika na razini koja je debelo ispod razine Dinama. Daj mi nekog tko je napravio nesto u Austriji, Svicarskoj, Danskoj, Grckoj. To je minimum koji trazim, iako sanjam puno jace trenere. Breitenreiter vodi Zurich do prve titule nakon 13 godina. Iskustvo u Bundesligi i Europi. To mi daj, a ne prvaka BiH. U BiH se nekom slucajnoscu jednom u deset godina moze iskazati igrac koji ce biti za Dinamo, trener nikad. Da je nekog vraga napravio s Mariborom pa aj, al tip popusio titulu porazom od Tabora, izgubio i direktan susret na domacem terenu protiv Celja, ispao iz Europe od ekipe za koju su culi samo ljudi koji prate prva pretkola u Europi. Petev za sirotinju.
  • NB86
    17.1k
    Kopic nakon ovog ostaje sigurno do kraja sezone, a prica se da i sam ne zeli poslje toga ostat trener, dakle imas dva mjeseca za ispregovarat trenera sa iskustvom bar 20-30 europskih utakmica. Jakirovici, zekici, tomici ne dolaze u obzir, shvacam njih kao vatrogasna rjesenja kada preko noci trebas novog trenera, ali od sad do pocetka priprema imas i vremena i novca za dovest barem poluozbiljnog europskog trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet