• SAS1987
    14.9k
    Samo da nas sudac ne zajebe.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Posjećeš šumu, staviš hibridni travnjak i komfor već bolji nego na Maxu. Ima čak i krovCaptain America

Pa da... Zato sam i rekao.
    Nemoguće je da postoji nešto kao Maksimir, čak i u postapokaliptičnom svijetu :rofl:
  • superhik
    11.1k
    Humanitarna utakmica na glavnom terenu maksimirskog stadiona predviđena je 28. travnja s početkom u 18 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kijevskom klubu.

Uskoro više informacija
  • marcio amoroso
    37.2k
    Napisao sam im u kom da ne bi bilo loše da dresove sa te utakmice daju na aukciju. Siguran sam da bi bilo puno zainteresiranih.
  • superhik
    11.1k
    Može li itko uočiti nešto čudno na ovoj stranici? :smile:
    https://1982.gnkdinamo.hr/players/zelimir-stincic/
  • Nolifer
    8.4k

Vaha ili Jakirović?
  • NORTE
    12.1k

4 zabijena gola? S obzirom na 457 nastupa i nije čudno, makar i za golmana.
  • jp23
    2.7k
    4 gola, broj nastupa, i dakako tekst ispod slika se odnosi na Zambatu :chin: Ne znam jesam još što propustio
  • Krizy
    45.9k

Ako već moram birati, Jakirović se čini kao moderan trener. Vaha, nakon svega što se dogodilo sumnjam da je opcija. A i već je dugo samo u reprezentativnom nogometu.
    Jakirović je osim Zrinjskog i s Goricom radio dobar posao, u Sloveniji i nije imao vremena uvesti svoje ideje.

S Goricom, koja je tek ušla u ligu, imao je omjer 11-5-12 protiv Dinama, Osijeka, Rijeke i Hajduka. Daleko najbolji omjer protiv velike četvorke od trenera ostalih klubova. Od 29 utakmica izgubio samo 12, od čega 7 protiv Dinama. Gol razlika 32-39.
    Protiv Osijeka, Rijeke i Hajduka ima omjer 11-5-5, samo 5 poraza u 21 utakmici od klubova s puno više novca i boljim igračima.

Protiv:
    Dinamo 0-0-7
    Osijek 3-2-2
    Rijeka 4-1-1
    Hajduk 4-2-2
  • vjeko1701
    8.9k
    Ja i dalje ne vjerujem da se ne može dovest Petković kad bi imali nekog tko bi za njega znao.
  • Captain America
    17.9k
    Dinamo 0-0-7Krizy

Rekli bi neki na snetu agent 007 :lol:
  • superhik
    11.1k
    da, tekst se u potpunosti odnosi na Zambatu :smile:
  • Infinity
    16.5k
    u Sloveniji i nije imao vremena uvesti svoje ideje.Krizy

Mi smo klub koji isto tako nema vremena za neke ideje. Nama treba trener koji je sposoban u kratkom vremenu napraviti zaokret.

Meni je Vaha vise trener za reprezentaciju, a Jakir mi je vise trener za Lokomotivu, a u toj dvojbi bi bez imalo razmisljanja rekao Vaha. Vaha je u Dinamu imao 20-3-1. Ne postoji ni jedan trener koji je vodio vise utakmica od njega, a da nije upisao poraz i svega jedan koji je Dinamo vodio u vise utakmica, a upisao svega jedan poraz. Vaha je statisticki jedan od najboljih trenera Dinama nakon rata. Ovaj moze imati statistiku u Gorici, ima i Dambrauskas 5-1-3 s Goricom protiv top 4 ekipe. Ista ta ekipa je nakon njegovog odlaska imala 2-3-6 ostatak sezone s top 4 kluba, a ove sezone 2-3-8. I njegova Gorica je bila top u odnosu na Goricu nakon njega, a ja opet ne mislim da je trener za Dinamo, iako mislim da jest moderan trener, dobar trener, al Dinamo treba, mora i zasluzuje puno bolje od trenercica koji su se dokazali po Gorici, BiH i slicno.

Zivciram sam sebe sto se uopce raspravljam o ovim imenima. Toliko se prica o Jakirovicu kao da je Mourinho. Qurban Qurbanov isto tako dominira u Azerbajdzanu koji je jaca liga od PL, jos ima uspjeha i u Europi. Mozda je i bolji trener od Jakirovica, mozda i nije, al to je samo statistika na razini koja je debelo ispod razine Dinama. Daj mi nekog tko je napravio nesto u Austriji, Svicarskoj, Danskoj, Grckoj. To je minimum koji trazim, iako sanjam puno jace trenere. Breitenreiter vodi Zurich do prve titule nakon 13 godina. Iskustvo u Bundesligi i Europi. To mi daj, a ne prvaka BiH. U BiH se nekom slucajnoscu jednom u deset godina moze iskazati igrac koji ce biti za Dinamo, trener nikad. Da je nekog vraga napravio s Mariborom pa aj, al tip popusio titulu porazom od Tabora, izgubio i direktan susret na domacem terenu protiv Celja, ispao iz Europe od ekipe za koju su culi samo ljudi koji prate prva pretkola u Europi. Petev za sirotinju.
  • Nino Bule
    14k
    Kopic nakon ovog ostaje sigurno do kraja sezone, a prica se da i sam ne zeli poslje toga ostat trener, dakle imas dva mjeseca za ispregovarat trenera sa iskustvom bar 20-30 europskih utakmica. Jakirovici, zekici, tomici ne dolaze u obzir, shvacam njih kao vatrogasna rjesenja kada preko noci trebas novog trenera, ali od sad do pocetka priprema imas i vremena i novca za dovest barem poluozbiljnog europskog trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.