Ipak, značajnije od samog rezultata je doslovno sportsko, ali i financijsko čudo Crnih iz Novog Zagreba. Naime, kultni klub iz Sigeta je još prije samo dvije godine bio pred - gašenjem.
Danas je situacija nešto ljepša, ali su problemi ostali. No, najvažnije mi je da nemamo nikakvih poreznih dugovanja prema državi. Tu smo na nuli.
Jasno, cjelokupni posao oko dovođenja igrača sam ja odradio. U vlastitom trošku proputovao sam gotovo cijelu Hrvatsku. Svi igrači koji su sada na dispoziciji treneru Davoru Mladini došli su u Siget izričito mojom zaslugom i to samo za plaću.
Prije početka drugoligaškog prvenstva kazao sam da nam je cilj prvo mjesto, što smo i ostvarili, a početkom prvoligaškog natjecanja kazao sam da ćemo u novom društvu osvojiti peto mjesto. Takvo mišljenje i dalje držim bez obzira na to što nam je klupski proračun tanak i što se služimo raznoraznim alkemijama da financijski preživimo ovu godinu. Sljedeća godina bit će nam daleko lakša jer će se otvoriti mnogi financijski kanali.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.