• Blueshadow86
    1.9k
    Koji raspad sistema kod Zrinskog. Do prije 4 mjeseca su se do zadnjeg kola sa Šibenikom borili za ulazak u 1. ligu, a sada su u 2. ligi na samom začelju. I sve to u svega par mjeseci.
  • Bruh
    985
    kaj nije bio rekao neš onaj Komak da ih neće više financirat
  • Blueshadow86
    1.9k
    A je, neka farsa traje s tim tipom...
  • jp23
    2.7k
    Vukovar raskinuo suradnju sa Karačićem, kao razlog naveli loša forma i lošije predstave u zadnje vrijeme. Malo mi to šok s obzirom da su prvi na tablici i dalje
  • Hnlovac
    1.2k
    Odlično, sad im kreće super niz od 8 tekmi bez pobjede, Opatija isto samo čeka da ai puca u nogu i onda u ligu ulaze smećarski klubovi poput Dubrave ili Sesveta
  • Sibirski plavac
    2.2k

Index nedavno:
    "Iz Vukovara ne kriju ambicije oko igranja u SHNL-u od sljedećeg ljeta i govori se da se ozbiljno radi na rješavanju infrastrukture te da će i u tom segmentu biti spreman za natjecanje s najboljim hrvatskim klubovima.
    Trećeplasirana Dubrava nije pokazala ambiciju igranja u višem rangu, a iz kuloara poznate su priče da ambicije oko igranja u SHNL-u još gaje Rudeš, Cibalia i Zrinski Osječko 1664. Međutim, Cibalia trenutno s četvrtog mjesta zaostaje deset bodova za Vukovarom. Rudeš je deveti i za liderom kaska 13 bodova, a Zrinski je najgora momčad 1. NL-a s pet osvojenih bodova."
  • jedan u nizu
    9.3k
    "Mogu oni objaviti na svojoj stranici što god hoće, dobio sam otkaz. Ja znam da sam s dečkima bio na prvoj poziciji, da sam s ekipom koja nije baš slagana po mom ukusu bio ugodno iznenađenje svima u hrvatskom nogometu. Kada čovjek dobije otkaz kad je na prvom mjestu jasno je da je nekoga razočarao, tu naravno mislim na nekoga tko upravlja klubom. Da boli – boli, ne znam što bih vam više rekao", izjavio je 64-godišnji stručnjak za Sportalo.
  • Infinity
    16.6k
    Odlično, sad im kreće super niz od 8 tekmi bez pobjede, Opatija isto samo čeka da ai puca u nogu i onda u ligu ulaze smećarski klubovi poput Dubrave ili SesvetaHnlovac

Ne bih Vukovar ili Opatiju nazvao smecarskim klubovima, ali po meni oni u ovom trenutku ne djeluju kao neke puno bolje opcije za HNL od Dubrave ili Sesveta.

Vukovar vec godinama spominje tu infrastrukturu, a ne poduzima nista. Sta ce biti na kraju? Igrat ce u Vinkovcima? Ni posteja im nije nesto specijalna.

Opatija vec godinama nema uslove ni za drugi rang, te igraju na Kantridi koja u ovom trenutku ne zadovoljava uslove prvog ranga. Sta ce oni? Na Rujevicu? Planiraju rijesiti stadion u Opatiji, ali bi isti imao 800 sjedalica, te se tu sigurno ne bi igrala prva liga. S tim planom, Opatija meni ne djeluje kao da uopce ima prvoligaske ambicije.

Vukovar i Opatija samo na prvu zvuce kao bolja prvoligaska opcija nego Dubrava i Sesvete, ali su i oni daleko od onoga sto bi jedan idealan prvoligas trebao biti. Prvo i osnovno, nemaju stadion. U citavoj toj ligi, od svih 12 klubova, samo Cibalia djeluje kao neka opcija koja se izdvaja. I to je pomalo zalosno.

Vukovar na kraju ima prostora za prvoligasku infrastrukturu, ali je stadion Opatije toliko zbijen da ne znam kako uopce imaju volju dovesti ga na drugoligasku razinu na toj poziciji. Po tom pitanju mi je Vukovar ispred Opatije, ali dok radovi ne pocnu sve ce ostati na samom potencijalu.
  • Kruno
    427
    Sramota sta rade u Vukovaru tako su i Bojka smjenili. Navijao sam za njih da uđu u prvu ligu ali mi se gade zbog takvih postupaka.
  • deda
    34.2k
    Smiješno je čuti neke nogometne djelatnike kad zazivaju ligu 12, a poptuno su nesvjesni činjenice da u drugoj ligi trenutno nemamo klub koji ima ambicije, uvjete i kvalitetu za prvu ligu. Bolje neka lobiraju kod HNSa, države i lokalnih samouprava da se izgradi infrastruktura. Tek nakon toga možemo početi razmišljati o drugim formatima natjecanja.
  • Kruno
    427
    Gordon Schildenfeld preuzeo Vukovar.
  • Droljo
    9k
    Tko nema uvjete za prvu ligu ne bi mi igrao niti drugu. Nek druga ima 5 klubova ak treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.