• og1986
    2.9k
    owsk9nqzpz8t8lav.jpg

Ovo je bio 11ti penal za Hajduk, Livaja pola golova iz penala. Hajduk više od duplo nego Dinamo dobio penala.
  • trender
    169
    Kakav će gušt bit sutra slavit
  • flexXy
    2.6k
    Ovo mi je sam pokazatelj da se trebamo mentalno spremit za sutra i derbi
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Hahahha kakav penal hahhaha
  • NB86
    15.9k
    "Ako nam dosude nepostojeci penal mi cemo ga promasit" ekipa sudjeluje u najgoroj pljacki ove sezone, sramotno suđenje
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Slobodna Dalmacija: “Pogledajte kako je Kalinic nosio Mađara kao Isus križ”
  • Captain America
    19.6k
    Ovi se 1/1 neće pojavit idući vikend od muke i bit će ko prije 10 godina da im nisu pustili divljake na jug.
  • Eduardo
    22.5k
    Meni je ovo simpatično :)

Livaja zabio više penala u sezoni nego Čupić na rukometnom Euru.

Našim sudačkim debilima treba oduzeti VAR dok ne nabave pristojan broj kamera i dok ne nauče kako se isti koristi. Zašto ovi u VAR sobi svaki put bleje po 5 minuta u te monitore pa onda zovu glavnog glupana da i on bleji još toliko? I onda svi zajedno ispanu glupi i ćoravi.

Imamo i novog junaka, spasitelja Lovru :pray:
  • Jurki
    15.7k
    Istra opljačkana.. ružno za gledat.. fuj.. i poštenjačine jos slave ovakve penale. Sramota.
  • Captain America
    19.6k
    Recite da je teorija zavjere, al možda su BFFovi vaterpolist i HDZenjara na čelu saveza bili u slušalici Zdenkecu.
  • serbus
    4.6k
    Po meni ako nisi siguran u odluku a on nakon toliko gledanja nije ne možeš svirati penal.
  • Carrasco
    5.1k
    Ja ću reći samo... zamislite da je ovo Dinamu suđeno i da čovjek gleda ponovljenu snimku i opet svira penal...
  • Oluja
    5k
    Nisam u mogucnosti gledati ali nakon citanja kuzim koliko je gadljivo. Bolje da ne gledam
  • Ali
    2.5k
    Ma vratio sam na liverpool i chelsea... ovo natezanje sudaca nema smisla trositi vrijeme i gledati...
    Sutra kad ih tobol opet izbaci pitat ce se kak to...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.