• serbus
    4.3k
    Dva čišćenja lopte sa crte u 90+ koji kraj
  • maddaddam
    2.9k
    Ivusic je danas maestralan, odlicna partija. Osim njega Osijek teretan, dizelaski... Ne da nebi mogli igrati srijeda nedjelja, oni ne mogu odigrati nedjelja petak.
    Ali kako je Pivke ovo skinuo sa gol crte...
  • miro
    4.7k
    da Lokomotiva nije igrala s igračem manje (Dabro) pobijedili bi
  • Krizy
    46.5k
    Lip (k)iks
  • pencilneck
    689
    Rekao sam vam da Osijek nece dobiti Lokomotivu. Nemaju oni igru nikakvu, znaju samo reaktivno i destruktivno. Malo ti znace Lovric i Caktas kad ne znas doci dovoljan broj puta u opasne situacije gdje bi oni bili prevaga. Max 5 pobjeda u 8 malih utakmica sam im prognozirao nakon proslog kola.
  • Olmic
    3.7k
    Ne znam tko je rekao da Osijek ima igru... Osijek nema ništa osim čvrste obrane... Napad sve individualci, nema jednog timskog igrača
  • Praskaton
    2.5k
    a i ta obrana nije toliko cvrsta da je samo malo koncentracije kod lokosa
  • maddaddam
    2.9k
    Osijek nema ništa osim čvrste obraneOlmic

Cvrsta obrana koja je zasluzila 4 komada danas.

Inace su dosta teatralni, rekao bih ljigavi sa bacanjem bez razloga, naglasavanjem prekrsaja, valjanjem.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Moglo je ovo otići i na stranu Osijeka. Imali su par super šansi. Po meni neriješen rezultat taman po prikazanom.
  • Crusades1986
    13.4k
    Ako ne izgubimo na Poljudu bit cemo prvaci sigurno.
  • maddaddam
    2.9k
    bit cemo prvaciCrusades1986

ako nam dopuste.
  • Ali
    2.2k
    Sad se tek vidi kakav kiks je bio izaci onako zoheraski protiv osijeka proslo kolo, da smo ih napali svim oruzjem i pobijedili sada bi situacija bila +3 bkda i dvije utakmice manje, a to bi bilo 99% ruka na peharu. I bodovno i psiholoski, cak i da smo izgubili 3:1 kao u sevilli ali muski isli u duele i napali ih svi silama , ostao bi fajterski gard... ovak sad moras strepit i protiv sibenika, hoce li orsic zabiti ili ne, jer ostali nitko ni ne zabija...
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Jbt ovaj Osijek za k, ne može povezat dvi pobjede ako i poveze dobija dva gola u mreži pa zabije u nadoknadi za prolaz. Bzvz smo prosuli bodove gori u Osijeku. Ovog malog Kacavendu triba uzet koliko god traže za njega. Sutra svi na Sibenik. Ale ale
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Nece se moc kupit dolje jer ce se sve u zgu prodat.kinfa95

Optimističan, ili si ziher da ce biti takva navala? :smile:

Ja isto očekujem da se sve u kapitalu proda i da napunimo kavez.
  • superhik
    11.3k
    za Osijek je otišlo 450 u 3 sata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.