• Eduardo
    21.7k
    Kako Osijek to dobro radi :up: :clap:

• Crusades
    14.2k
    Da, fali nam općenito više tog sadržaja "iza kulisa". Ovo neki dan sa Baturinom je bilo okej (makar su to bili priče na IG), treba tog više. Igrači bi se trebali vidjet u malo opuštenijoj stvarnosti koliko je to moguće, a ne samo uniformirani sadržaji poput intervjua poslije utakmice, one igrice pogodi riječ ili slično.

Općenito mi se ne sviđa naša aktivnost na društvenim mrežama, a neki dan je bio podatak o reachu sadržaja sa društvenih mreža tijekom priprema u Rovinju. A kad pogledaš imamo samo neke basic stvari na YT kanalu, tj klupskoj tv. Bar po meni.
  • serbus
    4.4k
    Baš gledam sad na sn i gledam koja jebena nepravda prema Tomečaku, dečko postao legenda RI sa skoro 200 nastupa.. Umjesto da je naša kad gledam kakve smo lopate trpili na njegovoj poziciji muka mi je kak se život prema njemu odigrao.
  • marcio amoroso
    38.4k
    Bartolec slomio kost u stopalu. Nema ga 2 mjeseca. Veliki udarac za Osijek.
  • NORTE
    12.8k

"Neki klubovi nam ne smiju prodati igrače kme kme".

U Grčkoj je odgođeno nekoliko tekmi zbog snježne oluje, među njima i Aek-Paok koja se trebala igrati sutra.
    Sjetite se tovarskog kmečanja kad igrači dinama nisu ni krenuli na nepotreban put u Osijek zbog najavljenog snježnog nevremena dan kasnije. Zbog travnjaka Poljuda je nekoliko puta odgođen derbi i to kad su igrači i navijači dinama već bili na Poljudu.

E da, boli me qrac za ičije mišljenje o tome što ih spominjem.
  • maddaddam
    2.9k
    Bartolec slomio kost u stopalu. Nema ga 2 mjeseca. Veliki udarac za Osijek.marcio amoroso

Zar nije nedavno bio polomljen od tovarskog olosa?

Da nastavim u tonu kolege @NORTE, evo i danas:

Kakva glupost Livaje. Otvorenim džonom krenuo je na loptu i nagazio Postojnskog koji se u bolovima previja na travnjaku. Valjda nije teže ozlijeđen...

Mogao bi covjeku i nogu otkinuti, nitko trepnuo nebi.
  • deda
    34.3k
    Znači Rijeka pušta Tomečaka u Pafos, a Smolčić za 2 milje potpisuje za Eintracht. Ostaje u Rijeci do ljeta.
  • marcio amoroso
    38.4k
    E da, boli me qrac za ičije mišljenje o tome što ih spominjem.NORTE

Na temi si HNL-a i treba da te boli ona stvar za ove dušebrižnike kojima svaki klinac smeta. Samo deri.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Umjesto da prihvati ponudu Šibenika pa onda ode u Italiju, te na taj način zahvali Šibeniku..Krizy
    klosar bija i osta
  • deda
    34.3k
    Kažu da ide u Cosenzu. Tamo je i naš Šitum. 17. na tablici Serie B. Grčevita borba za opstanak. Odšteta još nije objavljenja, procjenjuje se na 300-500 tisuća.
  • Woot
    101
    Bolje mu je da ostane u Sibeniku, ali eto, sav je pametan pa neka mu
  • marcio amoroso
    38.4k
    sav je pametan pa neka muWoot

Vidjeli smo koliko je pametan kad se lizao sa tovarima na turniru, a oni mu napisali onakvu poruku na kući roditelja.
    Pršti sav od pameti.
  • Woot
    101

To je bilo sarkasticno hahahah, kvocijent inteligencije mu je vjerojatno na razini "Niksija" Vlasica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.