• Jurki
    15.8k
    imam 2 favorita.. ali mislim da su obojica nerealni. Čabraja i Kovacevic.
  • SAS1987
    16.3k
    Nije realno ali Krznar mi se čini ko netko tko bi bio idealan za rad sa mladima
  • Nolifer
    9.8k

Pa da mladi dobiju ptsp od njega i zamrze klub... :lol:
  • SAS1987
    16.3k
    Pa da mladi dobiju ptsp od njega i zamrze klub... :lol:Nolifer

Zašto? Sudeći prema podcastima i tome što sam ćuo kad je bio u Mariboru je Krki top lik :smile:
  • Dinamo-SB
    127
    Veliki plus za povratak Dinama II. Čak i ta 3. NL Centar za početak uopce nije toliko loša.Odmah ce biti vidljivo tko su jake glave i odmah imaju imperativ prvog mjesta.
    Veliki igrači na ovim prostorima su izrasli iz kaljuža nižih liga(Modric-Zrinjski(tad je BiH bila rang 2.HNL);Mandzo- Marsonia, Olmo - Dinamo II itd.)
    Već vidim priču za 10 godina nekog novog Olma koji nakon rušenja nekog velikog europskog velikana u LP priča kako je započeo svoju priču u 3. NL centar za Dinamo II. :grin:
    Na primjeru Olma se može vidjeti i ta povezanost koja ostane s klubom kad igraš pod grbom Dinama cijelo vrijeme. Puno,puno korisnije nego posudbe pa čak i u neke dobre sredine.
    Sve u svemu, jedva čekam.

Zna li jedino itko kakav je plan gdje ce Dinamo II trenirati i igrati?
  • Olmic
    4.1k
    Odmah kupit onog crnog iz Bjelovara za Dinamo II
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.