• Navijač Dinama
    10.3k
    hahaha izdajico, nema protiv Dinama :rofl:
  • Dino
    4.1k

Inace jedan iskusniji kladionicar (a i navijac) mi je jednom reko kak je najbolje kladit se na klub protiv Dinama. :lol: Navijas za Dinamo i ak dobije sretan si jer je pobijedio, a ak spusi bar ti je listic proso...il u ovom slucaju tip na predictoru :rofl:
  • deda
    38.8k
    Razočarali su me dečki danas na Poljudu. Evidentno su kvalitetniji, ali im je voljni element loš. Hajduk ih je dobio na srce. Marin, ne znam što bih rekao, bojim se da smo dobili novog Ćorića i Halilovića. Druga momčad do daljnjega, ni slučajno prismrdit prvoj dok se ne dokaže.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Marin, ne znam što bih rekao, bojim se da smo dobili novog Ćorića i Halilovića.deda

Ja se bojim da on neće dosegnuti ni njihov nivo.
  • deda
    38.8k
    Dinamov dres se ne cijeni, preolako ga se dodjeljuje.
  • Neki tip
    21.3k
    Ja se bojim da on neće dosegnuti ni njihov nivo.marcio amoroso

Mislim da se zna da sam neljubitelj (malo je reći) tih i takvih igrača, al ova dvojica su, ako ništa, odigrali poneku solidnu tekmu, potpisali ozbiljne ugovore u jakim klubovima. Makar sebe zbrinuli, kad već nama nisu ništa dali.

Marin će, ak ovak nastavi, završit karijeru u nižerazrednom Vratniku. S obzirom na to da ne igra čak ni za raju, nego za svoju zajebanciju na školskom, ni Vratniku vel'ka korist.

Pretjerujem, naravno, ali baš sam alergičan na bogomdane talente koji su odlučili potratiti darovano.
  • marcio amoroso
    43.6k

Onaj intervju gdje se žali na tretman kod Bjelice je za mene bio okidač, tu sam ga definitivno prekrižio.

Dečko će morati naći osobe oko sebe koje mu žele dobro, i morati će jebeno poraditi na sebi ako misli igrati i HNL ozbiljno, kamoli nešto veće.
  • bbb medimurje
    4.2k

Cuo sam price da voli nocni zivot
  • Kwedi
    3.9k
    ma nek voli i akrobatski r'n'r.

ima i drugih iz svlačionice kaj se vole zapit, to je zaista nebitno.

bitno da na terenu, odnosno treningu pokaže da li zna ili ne.
  • deda
    38.8k
    Imali smo mi igrace koji su trusili dnevno litru žestice i dvije kutije cigara pa su igrali ko carevi. Ovaj igra ko pičkica zasad.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Ovaj igra ko pičkica zasad.deda

Tako izgleda i tako se ponaša na terenu.
  • Carrasco
    6.3k
    Danas u 18h protiv Sesveta. Prijenos na HNTV
  • Rama86
    341
    Nakon lose partije protiv tovara trebali bi danas pokazat nesto, a i mislim da bi Marin danas mogao razvalit :grimace:
  • Infinity
    19.1k
    Ma dobre su Sesvete, tipovao sam tu poraz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.