• Noel
    24.1k

Osobno nemam toliki problem sa tim, pogotovo ako će nastavit u Dinamu radit pro bono kao predsjednik ali bi volio da tu iznimnu tjednu aktivnost tokom godine koju ima prema talijanskim medijima odnosno prema talijanskom sky sportu usmjeri i na domaće medije. Čisto da naše medije par puta godišnje gospodski podsjeti tko su oni ustvari.

Ne velim da treba tjedno imat urbi et orbije kao u Italiji ali bi mogao par put godišnje se pokazat i progovorit. Pogotovo kad lešinari napadaju Dinamo svim sredstvima.
  • Time
    1.8k
    Ako je istina da ostaje biti komentator Boban gubi moju podršku i moj glas u sljedećim izborima.
  • austrijanac
    13.4k
    Slazem se s Noelom.

Ne dira me ni najmanje kaj radi tam, s obzirom da se zna koliko radi u klubu.

Zamjeram mu sto ga ne vidimo apsolutno nikad u nasim medijima, pogotovo jer ima onih i dobronamjernih.
  • crophantom
    7.1k
    Mislim da on zeli odrzati neke kontakte i biti vidljiv u nogometnoj javnostiElDorado

Hahahah, pa čovjek je faking Zvone Boban, legenda Dinama, Repke, Milana, radio u FIFAi i UEFAi.
    Pa nije Tomo Ivkovic da mora održavati kontakte gostujuci na TVu :lol:
  • Diavollo094
    278
    Čime se pojedini ljudi zamaraju
  • rioda
    18.1k
    Svejedno mi je, ali glupo davanje lopte na volej kritičarima
  • ElDorado
    13.7k
    Mi smo se vec ozbiljno pojacali samo to zgleda tesko dopire do navijaca
  • dragošlapa
    325
    Čisto da naše medije par puta godišnje gospodski podsjeti tko su oni ustvari.Noel

A nemre ni to prečesto, ako krene iskakat iz paštete onda svaki idući istup gubi na važnosti. Meni je ovo ok, nek klošari pate i izmišljaju, a onda jedna odmjerena 20-minutna božićna poslanica s državne dalekovidnice.

EDIT: Eventualno ak fakin pošalje neki dopis di se klub treba očitovat, al onda ga jebi, imamo većih problema.
  • pešća
    1.9k
    Zamjeram mu sto ga ne vidimo apsolutno nikad u nasim medijimaaustrijanac

Di i kaj bi trebao? Dat intervju Vici za Index?
  • austrijanac
    13.4k

Ponekad neki komentar ga nebi ubio.
    Ti mozda ne vidis tu potrebu, ja vidim.
  • dragošlapa
    325
    Kolega, članski dan, 2x godišnje, za sve dobronamjerne. :wink:
  • DiddyGuela
    6.7k
    Rezultat bi trebao biti mjerilo svega i jedini realan okvir ocjenjivanja.

Ako ce Boban i njegova uprava imati dugorocno rezultat, koga boli briga ide li on komentirati na Sky Italia ili naprimjer postavljati knauf u Bedekovcinu?

Druga stvar je ako izostane rezultat, tada ga nece zaobicni kritika pa taman da spava u uredima Maksimirskog stadiona.
  • rioda
    18.1k

Onaj video intervju za klupske kanale je mogao biti postati redovna "rubrika", bar jednom u polusezoni
  • ElDorado
    13.7k
    Možda i bude
  • austrijanac
    13.4k

Jos ga nisam propustio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.