U zadnjoj LP je javno isticao kako u dvoboju Dinama i Milana je on ipak milanista i navija za crveno /crne — Ali
Opet je javno bio protiv i Roko je otisao van. — Ali
Laž broj jedan - on je rekao da kao trenutni zaposlenik Milana (vidi referenca da moze radit u dinamu, ako je milanu dobar - za razliku od sadasnjih zaposlenika kojima je referenca da znaju reci "da sefe" govnu iz Medjugorja) - Simiceva izjava:1. U zadnjoj LP je javno isticao kako u dvoboju Dinama i Milana je on ipak milanista i navija za crveno /crne. Unatoc cinjenici da ga je Dinamo ucinio igracem i da ima po mom barem 2x vise nastupa u rodnom gradu, nego tamo kao najamnik, koji ruku na srce je bio dugi vremenski period jer je sutio i nije ima nista protiv da sjedi na klupi prima dobru placu i ne buni se, kako u interu tako i u Milanu. Rekao bih da je bio kao danas Zagorac u Dinamu...
Ja sam iz Zagreba, Dinamo je moj klub, a Milanov sam zaposlenik. Navijam u ovoj skupini i za Milan i za Dinamo, i malo za Salzburg, jer je to klub mojeg sina Roka"
2. Kad je bilo govora o daljnjem razvoju sina Roka kojeg je on osobno isforsirao u Lokomotivi da predje u Dinamo. Opet je javno bio protiv i Roko je otisao van. (Osobno i dalje mi nije zao jer nije top igrac za novce koje se spominjalo).
"Nisam ja izbjegao Dinamo, nego se klubovi navodno nisu uspjeli dogovoriti. Ne znam detalje, mislim da nije bilo neke konkretne ponude, ali sad više nije ni važno. Kad nije mogao biti Dinamo, najbolji izbor za mene kao mladog igrača bio je Salzburg.
Kada su Dinamo i Lokomotiva shareali clanove uprave, e-mail adrese skole i posudjivali/kupovali pojedine igrace po nekoliko puta - tu je bilo sve samo ne cisto i naravno da je to utjecaj na regularnost prvenstva - ne u smislu da si dobio bodove na terenu jer ih je netko pustio vec iz 100 drugi, ako nista moralnih razloga. Meni bi bio minus da je on to podrzavao recimo...3. U godinama kada je u Loksi igralo puno igraca koji su tamo odrasli i prilagodili se na seniorski nogomet. Bio je glasan protivnik i naglasavao neregularnost prvenstva. Aludirajuci jasno da Loksa pusta Dinamu a kao protiv Hajduka se bore 200%... Davao je za nekoliko medija takve izjave da ni uprava hajduka nebi bolje pljuvala po Dinamu.
Ovo sa Simicem se meni ne svidja.
Lik nema karakter lidera, nego poslusnika.
Kronoloski, kak mi sve brzo zaboravimo i gurnemo pod tepih. I sad je super heroj i lik kao stvoren za predsjednika i nema nitko protiv. Zakaj ?
Zato kaj su mediji rekli da je on suprotna strana od krimosa? Prvo je dva mjeseca Antolic bio taj, pa nije prosao unatoc hrpi stranica "otisnutih" u njegovu korist (logicno, jer neznam kak je netko i pomislio da bu takav lik prosao igdje). A sad dolazi Dario i on ce otjerati lose i sve ce biti super.
Pa da stavim podsjetnik na neke njegove stavove:
1. U zadnjoj LP je javno isticao kako u dvoboju Dinama i Milana je on ipak milanista i navija za crveno /crne. Unatoc cinjenici da ga je Dinamo ucinio igracem i da ima po mom barem 2x vise nastupa u rodnom gradu, nego tamo kao najamnik, koji ruku na srce je bio dugi vremenski period jer je sutio i nije ima nista protiv da sjedi na klupi prima dobru placu i ne buni se, kako u interu tako i u Milanu. Rekao bih da je bio kao danas Zagorac u Dinamu...
2. Kad je bilo govora o daljnjem razvoju sina Roka kojeg je on osobno isforsirao u Lokomotivi da predje u Dinamo. Opet je javno bio protiv i Roko je otisao van. (Osobno i dalje mi nije zao jer nije top igrac za novce koje se spominjalo).
3. U godinama kada je u Loksi igralo puno igraca koji su tamo odrasli i prilagodili se na seniorski nogomet. Bio je glasan protivnik i naglasavao neregularnost prvenstva. Aludirajuci jasno da Loksa pusta Dinamu a kao protiv Hajduka se bore 200%... Davao je za nekoliko medija takve izjave da ni uprava hajduka nebi bolje pljuvala po Dinamu.
Evo to je moje misljenje i vidjenje Simica kao buduceg predsjednika kluba. Mislim da nema liderske crte i da se mozes ne slagati sa nekim osobama i ali reci da u utakmici dva kluba od kojih je jedan Nogometni klub Dinamo Zagreb, navijas za protivnika. Mislim ok, ali nemozes sutra doci i reci navijacima (usput i oni su dio tog kluba) , decki ka sam sutra novi predsjednik. — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.