• Dendle71
    223

Boze! Koja konstrukcija!
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Forsanje Kove je nista drugo osim zelje da se krene jednim drugim putem gdje nije za sve kriv trener. Ako se iza nekoga ne stoji on uspjet ne moze, to je tako.
    Samo jebiga, nekad izaberes krivo, pa ti nikakva podrska iza leda ne moze pomoc.
    Nista jos nije izgubljeno, ne moze se reci da trener nije dobio sansu, ali ovo je puno premalo za ono sto se od Dinama ocekuje na terenu.
  • NB86
    17.3k
    Postoje situacije di ima smisla trpit trenera, ovdje ne postoji ama bas nijedan razlog, 0 igre, 0 trazenja da se rijese problemi u igri, cijeli ovaj proces jako narusava povjerenje da itko ista zna u sportskom sektoru a igramo se s buducnoscu kluba, od euro koeficijenta do hnl-a
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Izgleda se svi oni vole igrat football managera I rade kad je transfer rok u pitanju. A za druge stvari ih zaboli đon. Kažu Boban radio 20 sati dnevno. Ne vidim baš rezultate toga . Ako mi je kova najbolji izbor , a zar se niko drugi ništa ne pita osim Bobana ? Kao što kolega reče , pa ne postoji ni jedan jedini razlog, ni jedna jedina stvar da opravda njegov hajd neću reći dolazak ali ostanak na klupi Dinama. Baš niti jedan , da kažem Simpatičan je ,ima dobar odnos sa novinarima ,komunikativan, nije stručan ali dobar je pedagog ,ma bilo koju glupost , ništa ne mogu naći. Čak mi nije ni Simpa više ,ni dobar čovjek jer bi davno odstupio sam pa bi rekao respekt stari, sretno
  • cibona
    7.1k
    Hvala predsjedniče, vratili ste nas u doba koje je trebalo biti miljama iza nas! Doba sramote, skrivanja, bježanja i traženja neprijatelja na svakom koraku!

Svaka izgubljena lopta, svaki primljeni gol, svaki gubitak boda i svaka europska blamaža ide Vama na dušu. Samo Vama.
  • K3p
    379

Daj odlepršaj u fb komentare na gol.hr
  • Jaro
    11.4k
    pa sa sportske strane je u pravu, rade se usluge managercicima iz republike srpske dok se sramotimo na terenu. Kruno Jurcic vibes… Samo kaj je Kruno trenercina za ovoga…
  • K3p
    379
    Jebe me se jel u pravu kad ima zlobni komentar... dođe mi ko sfrustrirana žena kaj prigovara
  • cibona
    7.1k
    Damo kaj je Kruno trenercina za ovoga…Jaro

Odnos Krune Jurčića i Mamića je itekako usporediv s Bobanom i Kovačevićem. Međutim, postoji jedna velika, ključna razlika. Jurčić je trenerčina s velikim T naspram dobre duše/gospodina izvlačitelja pouka.
  • miro
    8.1k
    A Mamić u odnosu na Bobana, to ne bi htio usporedit?
  • El Madrigal
    729

"De", dobro je....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.