• mlinchica
    4.2k
    Da li trener ima odriješene ruke igrati sa trojicom iza?"ivanlivno

Odgovorio je već u intervjuu Ledinskom danas:

Na početku ste rekli da će se forsirati sustav 4-3-3, znači li to da se od njega nikad ne smije odstupiti?
    Pa već smo niz puta igrali u 4-2-3-1 sustavu, 4-3-3 je početna ideja i za nju mislimo da je najidealnija za klub kada se gleda dugoročno. Ono što je bitno jest da se igra 4 nazad i 2 na boku i to smo kao klub odredili kao taktičku dugoročnu priču. Zašto? Pa zato što su nakon taktičke revolucije krajem osamdesetih i tijekom devedesetih, kada se nogomet uistinu promijenio, 90% prvenstava liga petica pobijedile momčadi koje tako igraju. Postoje iznimke, ali ovo je fakt i to je put. Ponekad se može promijeniti, ali to je bazna ideja utemeljena na prevelikoj razlici u brojevima. Osobno sam to prošao i na terenu, tako da je i meni lakše odrediti opći smjer i ideju.”
  • Crni86
    17k
    Brate mili koja shizofrenija…. Citam ovu temu s grcem u zelucu zadnjih 5 minuta

Koliko god sam bio protiv kove, ali kaj se tu sve dalo procitat. Ko kad djetetu kazes da nece dobit cokoladicu u ducanu, pa se krene derat…. A s druge strane neki ljudi bi se vec trebali naucit komunicirat normalnije… Vjerujem da nikom Zdravko Mamic ovdje nije kul pa tako ni njegov vulgaran nacin komunikacije vam ne bi trebao biti kul.

Kova ostaje nas trener. Trener naseg dinama i tu staje prica. Da napisete jos 1.000.000 postova to se nece promjeniti. Rade ru energiju usmjerimo u to da damo podrsku nasem klubu.

Nisam ni posluso jos intervju al mene je Zvone vec kupio po ovome sta ste pisali tu. Pa kaj bu bu, ja mu vjerujem da ima plan i da vidi nesto u tome. Naravno da nam nece sad sve otkrivat. Pukovnik ili pokojnik…
  • jakov1
    1.2k
    Postavlja se pitanje kako, zašto i kojom logikom opravdava dovođenje trenera koji će se učiti na Dinamu.tp1997

Travestija, doveo neiskusnog trenera i ugrozio nam sansu za osvajanje LP... Jbt ko da nam treba ne znam kakav lumen za osvojiti HNL.

Boban je bio kristalno jasan i ljudi moraju shvatiti da problem nije u treneru, nego u stavu igraca.
  • T90d
    2.3k
    Boban je oprao igrače ali i trenera skupa sa stručnim stožerom.

Preporučujem da svi poslušate cijeli intervju i onda donesete zaključke.
    Imate na dinamovim društvenim mrežama, imate na HRT webu, traje više od 10 min.

Spominje “iberturažu”, Vukovar, osobne “probleme” igrača, RPGa, prekasno korištenje šireg kadra igrača, Kovinu lošiju komunikaciju,..
    sve on zna i vidi ali je sasvim normalno da bira riječi i ako je dao još jednu šansu treneru, onda ga neće zgaziti u javnom intervjuu.

“Zaokret mora biti brz i mora biti konkretan” meni je ova izjava najbitnija u cijelom intervjuu.
    A inače, klasičan Zvonin intervju i ne znam čemu ikakvo čuđenje njegovom stilu izražavanja, ako ste ga ikada prije slušali.
    mlinchica

Uz dodatak, da tko nije zadovoljan, neka ide.

Sve objašnjeno.
  • don
    16.8k
    kad san pogleda intervju na dnevniku, ništa specijalno. Ali nakon pogledane cile verzije mogu reć da je dosta dobar.

dnovinari..
  • Borovljanin
    371
    Podrška Bobanu.

Na samom kraju je najbolje rekao - neobično je da imamo negativnu progresiju što se tiče igre, s vremenom smo sve gori.

To će na kraju i odlučiti Kovinu sudbinu. Tu se očekuje pomak, ako ga brzo ne bude, mislim da ni povoljan rezultat neće spasiti Kovu.
  • Kumerle
    1.8k
    Gdje ima cijeli?
  • austrijanac
    8.3k
    Pročitajte izvještaj svakih novina ovog intervjua i bit ćete svjesni kakva smeća se okupljaju.

Još Index prenio najrealnije.
  • don
    16.8k
    instagram i facebook Dinama.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Bobanov intervju za Vecernji i HRT su na pravi nacin i u pravo vrijeme uzevsi u obzir trenutnu situaciju,rezultate i nadolazecu rep. pauzu.

Tko god je ocekivao nekakve bombasticne stvari od intervjua sigurno je ostao razocaran. Povrsinski je spomenuo neke stvari cisto da ljudi okvirno znaju o cemu se radi. Jasno da nece ici javno sa nekim internim stvarima, niti bi trebao, to se ne radi ni na nivou kukuruz lige. Dobro je sto se konacno prica o krizi igre i rezultata i to na najvisim nivoima. Mislim da je nekakav reality check i mentalni reset ekipi prijeko potreban pa ako slucajno nekome od igraca nije jasno, sada mu definitivno mora biti jasno. U krizi smo, igramo za kurac, rezultati su za kurac - probudite se.

Temu trenera necu otvarati. Mislim da se trebalo ici u smjenu najkasnije jucer ali ocito je da taj film necemo gledati.
  • ivanlivno
    188
    Nikakav Bobanov intervju me ne može uvjeriti da se Kova nije pogubio, ali dobro. No i dalje ne shvaćam zašto se ne pokuša sa Filipovićem na golu.
  • tp1997
    2.2k
    Jbt ko da nam treba ne znam kakav lumen za osvojiti HNL.jakov1

Da, da, treću sezonu već tu priču slušamo. Izađite iz svoje deluzije napokon. Prije dvije sezone spasili smo se na kraju, prošle sezone smo izgubili titulu, ove smo već na -4 i s ovim trenerom na bolje neće. S druge strane, jebeni tovari sa upola lošijim rosterom imaju 16/18 zadnjih šest kola, samo zato jer imaju trenera koji nešto o nogometu zna.

Uostalom, sam sebe pobijaš, ako svaka šuša može osvojiti HNL, onda je Kovačević pokazao da je lošiji čak i od toga.
  • Laki424
    6
    Klasično gašenje vatre i opravdavanje vlastitih postupaka. Nis novo kaj nismo znali,rečeno je na početku sezone ili pukovnik ili pokajnik.
    Zanimljivo je da gledamo da se nadogradimo na desnom boku,barem je meni tako zvucalo. Sto se može zaključiti da Mikić definitivno neće igrati, i da se traži netko ko će uzeti to mjesto,osim ako nekim čudom prije prijelaznog roka ne kupi Zvonu,jer očito je tko kome diktira i kako se vrti sportska politika sto se tiče domaćih “klinaca”.
    Ulazimo u rizik da spusimo prvenstvo i otjeramo sve mlado sto valja ne davajući im šansu već 2.sezonu za redom.(jakir,mikic)
    Sve u svemu bit će sve jasno ubrzo i bas me zanima kako će se razvijat igra nakon ovog svega i odnosi.
  • Noel
    17.1k
    Nikakav Bobanov intervju me ne može uvjeriti da se Kova nije pogubio, ali dobroivanlivno

Niti Boban nije to demantirao. Dapače ustvrdio je da i on misli da su trener i momčad ispod razine Dinama i da nije zadovoljan i da očekuje ekspresni povratak na pravu razinu. Slušat bolje intervju.
  • tp1997
    2.2k
    Pa zato što su nakon taktičke revolucije krajem osamdesetih i tijekom devedesetih, kada se nogomet uistinu promijenio, 90% prvenstava liga petica pobijedile momčadi koje tako igraju. Postoje iznimke, ali ovo je fakt i to je put. Ponekad se može promijeniti, ali to je bazna ideja utemeljena na prevelikoj razlici u brojevima. Osobno sam to prošao i na terenu, tako da je i meni lakše odrediti opći smjer i idejumlinchica

Ovo je, da prostiš, idiotizam od strane Bobana. Kakve veze imaju statistika i postotci, pa valjda ekipa igra u sustavu koji odgovara igračima u toj ekipi, a ne u sustavu koji dobiješ aritmetičkom sredinom liga petice. Zar je Inter u svojim najboljim nedavnim sezonama trebao igrati sa četvoricom iza jer, eto, statistika pokazuje da to radi većina ekipa? Kakva glupost.

Dapače ustvrdio je da i on misli da su trener i momčad ispod razine Dinama i da nije zadovoljan i da očekuje ekspresni povratak na pravu razinuNoel

Super da je ostavio tog trenera onda. Gurnuo sam prste u šteker i stresla me struja, te apsolutno očekujem od štekera da me idući put ne strese struja - Zvonimir Boban, studeni 2025., vjerojatno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.