• Kruno
    1.1k
    Bitno da Kova ostaje razocaravajuce.
  • crophantom
    2.3k
    a kaj si ocekivao da ti kaze? Evo zivo me zanima.
    Reko je da čovjeku vjeruje, reko je da je dio problema i među igračima i tak.
    Ja isto nisam za Kovu, ali koji racku očekujes da sad tam elaborira Vikiju Ivanovicu? Da izvuce taktičku ploču pa crta? Jel reko da je rezultatski krenulo mozda i nerealno dobro (sto smo i mi komentirali) I da sad nije dobro, al da je po njemu to normalan dio procesa izgradnje nove momčadi...
    Kaj ocekujes od predsjednika kluba da ti heat mapove i half spejsove vuče ko Korda na tribini?
    Jebo mene ono ako ja kuzim koji k vi ocekujete, ovo je sve skupa teška psihijatrija, samo nemojmo nikad vise sprdati Hajdukovce jer su oni mila majka za nas kad smo u krizi.
  • Pacho
    10.4k
    Kovačević, igrači, klub i ja imamo svoju odgovornost. Prerano je za ocjene. Ovo je prva kriza. Na njoj kibici, koji vole i ne vole Dinamo, htjeli bi nekog baciti. Dinamo je prošle sezone imao četiri trenera. Ne znam koja je to bila poruka. Možda neozbiljnosti.

Super. Ako ti se ne svida ovo sto gledamo si mozda mrzitelj kluba

source.gif
  • Droljo
    22.6k

Fulal si poantu...
  • Laki424
    6
    zašto mu protiv Celte se nije nadribljavao?
    Ma slučajno je onda bas došao u Pulu..
  • crophantom
    2.3k
    frende, sereš, al baš jako sereš... reko je da svi komentiraju Dinamo i oni koji ga vole i ne vole i da kad god je kriza nogometni navijači općenito vole nekoga okriviti (baciti pod vlak).
    Inace si duhovit, ali si tolko kivan da si bas počeo srat tam di nikakvog smisla nema.

Ovo si spinao gore od najgoreg novinara nekog žutog portala, bez uvrede
  • ElDorado
    7.2k
    znači Bara dodje na tekmu kad mu kazu da ce Varela uci? Ili stave Varelu jer ih je strah Bare?
    Frende pises pizdarije
  • Davieboy86
    963
    Znaci ako nekoga ne volis automatski znaci da ga mrzis? Oprosti mene tako moji nisu ucili. Na kraju krajeva tu recenicu stavljati na vaznosti ispred one kako smo mjenjali trenere kao francuske sobarice ili ispred one kako smo se rkesili 24 igraca , a doveli novih 18 evo ne znam sto bih jos suvislo dodao … Vjerovatno je to neki generacijski jaz i razlicito shvacanje svega oko Dinama svakog pojedinca tu na forumu. Uglavnom ja vjerujem Bobanu i smatram da je u pravu , bez obzira sto nisam zadovoljan Kovom i dalje mi je vjera u Bobana veca od nasega pesimizma. Pogotovo sto je ova histerija vec postala zesca psihijatrija. Pitam se i dalje je li normalno zazivati Bobana sve te silne godine i onda bukvalno posrat mu se u usta za 6 mjeseci. Je li to stvarno normalno sa nase strane? Vecine ovdje.Je li stvarno do Bobana? Al ono bas iskreno?
  • Laki424
    6
    ne varela je tu jer eto otkrili smo ga i ukrali Portu..a gle čuda u juniorima nije mogao prije vlahovica i Horvata,ali može u seniorima.
  • Dinamosaur
    2.8k
    HRT je skratio ovaj intervju do maksimuma, svaki odgovor Bobana je bio odrezan. Po tome vidim da im je bilo bitno samo dobiti ekskluzivu za šire mase. Volio bih da se može čuti sve kaj je Zvone govorio.
    Ono o Kovi pogotovo..
  • Pacho
    10.4k
    Ok, drugacije interpretiramo. Meni se pale alarmi cim netko pocne javno ispitivati namjere ljudi koji kritiziraju. Mozda vole, mozda ne. Zasto to pisu? Da li zele dobro Dinamu i hrvatskom nogometu? Ajde, ajde... Meni je to pokazatelj da te pece anus radi kritika, jer valjda i sam shvacas da su uvelike tocne i da si zajebao pa je onda bolje ici mutiti vodu i propitkivati tko su kriticari i zasto to rade.

Objasni onda radije zasto i dalje vjerujes u Kovacevica. Sta on to tocno dobro radi i zasto BAS NJEMU treba dati kontinuitet? Jer tom logikom mozes odabrati bilo koga pa reci ajmo sad njemu dati vremena, jer prije nismo. Kao da ne mozes usrati i konstatnim promjenema i davanjem vremena apsolutnoj neznalici.
  • crophantom
    2.3k
    kolko puta mi tu gledamo i komentiramo TKO pise? Jesu Mamicevci, tovari, Židovi, masoni, jebemo im sve odreda, jebemo klubu sto im nista ne kaze i tako dalje.
    I sad on za novinare kaze neki pišu dobronamjerne i opravdane kritike, a neki izmisljaju gluposti oko svlacionice iz ko zna kojih razloga.
    Znači istu stvar koju mi tu stalno pišemo, non stop.
    Pa jel mozemo bit veći licemjeri?

Edit: židove mi je samo stavilo velikim slovima, eto, cionisticki autokorekt
  • Chempers
    989
    Užas. Al dobro, ajmo se i dalje praviti slijepi kao i na početku Kovacevicevog mandata
  • NitkoBitan
    33k
    Jel zabranjeno nekome od tih 400 ljudi izvadit mobitel i uzivo prenosit clanski dan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.