• Jurki
    20.5k
    ne znam al bi Mikic bil dovoljno dobar.

Imas nominalno prvog beka Valincica, Rpg (ima picajzle, ostavila ga zenska, u psihickom je knockdownu) ne znas kad bu spreman.
    I u takvoj situaciji moras imat zamjenu.. a logicna je zamjena Mikic jer mu je to prirodna pozicija.
    Normalno je ako imas samo jednog beka, da i tog klinca isprobas u nekim utakmicama.
    Pa onda ako treba.. Mikic igra ako te ozljeda Valincica na to natjera.
    Znas kaj mozes ocekivati od njega. Ovak ne znamo apsolutno nist.
  • dmil
    1.2k
    Ali ako se ne osvoji ocito da nije toliki problem.Xpert1992

ovog ljeta smo u ekipu ulozili kao svi klubovi HNLa zajedno u svoje ekipe u zadnje 4. godine i kazemo da osvajanje titule nebi bio problem, nevjerojatno
  • ElDorado
    7.2k
    A kaj smo trebali igrat s kadetima?!
  • Olmic
    5.4k
    Ako ne osvojimo ove godine naslov neka glavni i odgovorni da otkaz pa zvao se on Zvonimir Boban. Kad vec nitko nije letio radi prosle godine onda radi ove mora svakako
  • dmil
    1.2k
    zasto s kadetima kad ni izlazni juniori ne dobijaju priliku
  • ElDorado
    7.2k
    pa jeote kad cemo vise prestat s tih 20 mil. Covjek stvara novu momcad. Velika vecina nas miski da je zajebo s trenerom on misli da nije. Pa bumo vidli.
    A to kaj smo ulozili smo i zaradili bajdvej
  • Xpert1992
    142

Pa naravno da je plan osvojiti prvenstvo. I vjerojatno budemo. Pogledaj kontekst stvari. Hajduk ima 7 utakmica u hnl bez poraza, ako brojis i kup je 8. Zasad su prebacili ocekivanja, i ispred nas su. Ali sezona je duga, doci ce vjerojatno i do njihovog pada, a mi cemo se vjerojatno dici. Ali vidis i sam da nema garancije. Svi smo nervozni jer igramo lose pa analiziramo od dress codea trenera do toga ko od igraca jede u mcdonaldsu. Realno ne preostaje mi nist drugo nego vjerovat Bobanu da zna kaj dela i da bu bilo sve ok. Pogotovo dugorocno.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    upravo to, vec je frustrirajuc narativ koji se stvara kao da je boban preuzeo raspadajuci klub koji 20 godina nije bio prvak, nema ga na europskoj mapi i u dugovima je do grla.

Gospodo, preuzeli ste klub koji medu 50 najboljih u europi s ozbiljnim europskim koeficijentom, prodajnim eksponatima (baturina, sucic) koji vam jamce financijsku likvidnost i stabilnim financijama.

Nemojte srozavati kriterije i prezentirati da je klubu bilo potrebno okretanje za 180 stupnjeva i novi pocetak iz korjena.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    nisi ga gledao minute, ne sjecas se niti jedne njegove akcijrokikaciga

malo pažljivije čitaj...iz prvog reda sam gledao sve njegove seniorske minute (što nije veliki uzorak) i sjećam se nastupa

Nigdje ga nisam proglasil ne-talentom niti sam bilo gdje napisal da je kanta (@Jaki991), čak štoviše napisal sam odmah da nemam formirano mišljenje.

Samo sam se zapital kak je moguće da toliko trenera ne vidi njegovu igračku vrijednost ako ona postoji već rađe biraju loša neprirodna rješenja.
  • nwankwo646
    915
    Dajem svoj qr kod za članski, ne mogu doć. Inbox.
  • rokikaciga
    6.9k
    Jer su to treneri odreda Bjelica ("mrzi") klince, Cikla (užas), Perković (ganjao rezultat i prvenstvo sa Riletom i RPG-om) i Kova. I jer ima debila od menađera

Dečko ima ogroman potencijal, ali ga se ignorira nepotrebno. Ne bi bio prvi takav igrač.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/629635
  • Laki424
    3
    referirao bih se na ovo,pa da stanemo na kraj ovome. Ne pričamo samo o Noi Mikicu da netko krivo nešto ne shvati.
    Govorimo o otvorenom problemu,davanja “šansi” mladima.
    Jel netko zna na koji način je Biscan dao šansu Sucicu,koji eto ga nije ni malo iskakao u svom godištu a kamoli da ga je netko htio u prvoj ekipi Dinama.
    Prije priprema mu je tražen klub za posudbu,da bi tadašnja Predsjednica uprave na nagovor Ademija,koji je prošao sve sto se proći da u Dinamu,priključila Peru i dala mu šansu u pripremama koju je Pero iskoristio.
    Znaci da se pitalo struku vjerojatno bi sad pero bio negdje pitaj boga gdje.
    Zašto 4 trenera(ne mogu Petrkovica ubrajati jer nije u tom trenutku bio relevantan) nije dalo šansu Noi ili bilokome drugome?
    Jakir ga je prvi vidio,priključio i krenuo s njim,da bi popušio otkaz mjesec dana nakon početka sezone,da bi zatim stigao Bjelica,koji ga je također priključio kad je vidio da niti RPG(zbog ponašanja),niti Rile ne mogu odigrati sto Neno traži. Kad je krenuo sa njim popušio je također otkaz,a Cannavara neću ni spominjat.
    Sljedeće sto bi pitao a tko je taj koji će s obzirom na uspjehe u mladim kategorijama dobiti šansu ako ne on.
    Netko je napisao neki dan,deficitarna pozicija,najbolji igrač generacije proglašen od struke u ovom istom klubu,najbolji igrač Ramljaka,prošao cijelu školu Dinama,standardan reprezentativac već 4-5 godina čak i za godista starija.
    Neznam evo,objasni mi ti dali je problem u igračima u školi ili u čemu.
    Tko je taj u klubu koji će reci:njega ćemo.
    Mislim da je sve jasno.
    Za mene najveća pljuska se desila protiv Istre,Bara na tribinama nije bio gledat Dinamo,bio je gledat Varelu,znaci da se prije utakmice znalo da će igrat kakav god rezultat bio. Ovo je ozbiljna šamarčina svim klincima koji od prvog dana dolaska u školu Dinama i koji krvare za Dinamo,nadajući se obuci sveti dres i istrčat jednog dana za prvu ekipu.
  • fakin
    2k
    U 8 min intervjua saznali smo da je baturina jedva cekao da ode i da su se tukli u svlačionici Milana u vrijeme Bobana. Nazalost nismo culi ni jedan argument zasto bi Kovacevic trebao ostati unatoc katastrofalnoj igri i losim rezultatima
  • ElDorado
    7.2k
    Onaj tko je htio čuti je čuo
  • ElDorado
    7.2k
    znači nije ga gledao u Zg pa eto potegao do Pule jer su mu rekli da ce uci u 72. min?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.