• Plava stijena
    612
    Svaki učinkovit sistem je podložan prilagodbi protivniku. Kova od kad mu je pročitana igra nije napravio potrebite prilagodbe niti dao naznake da to namjerava učiniti. Logičkim slijedom daljnje držanje na poziciji graniči sa ludilom jer osim stručnog djela posla, u kojem je očito potkapacitiran, ne ispunjava niti jednu drugu stavku za trenera Dinama.
  • Crusades
    20k
    Ne slažem se sa Bobanovim stajalištem skoro pa ni malo, ali ja ni ne odgovaram za sportske i financijske rezultate kluba.

Legitiman stav, ali bit će i legitimna paljba ukoliko se ne ispune zacrtani ciljevi. Sretno im bilo.
  • ElDorado
    7.1k
    Sretno predsjedniku, ali ova prva recenica je vec relativizacija. Vidjecemo nastavak
  • FrodoJePurger
    548
    Ja ne štitim Kovačevića, mislim da je fulao u potpunosti formaciju i da je velika pogreška što ne rotira igrače kako je obečao, ali kaj će iznenadna promjena trenera promjeniti? Pogotovo s jebenim zekićem ili nekim sličnim.
  • E46
    1.9k
    jednostavno nema razloga da minus ne bude samo veci, svaka cinjenica ide tome u prilog.
  • Facke
    7k
    Veseli me to da bu napokon iz kluba neste dal izjavu na trenutnu situaciju. Palac gote.
  • Plava stijena
    612
    Zekić s reputacijom kakvu ima je nečija neslana šala. Promjena trenera ti barem kratkoročno donosi novu energiju te se cijeli roster mora bacat na glavu da se dokažu novom stručnom stožeru. S obzirom kakav govor tijela imaju igrači vjerujem da bi ih i neko interno rješenje ala Jerko Leko napalilo da bar zduraju do zime sa angažiranim predstavama za dobro kluba pa onda nek se s Bobanom na zimskoj pauzi raspravljaju oko statusa u momčadi.
  • ruicosta
    384
    Nikada neće biti legitimna paljba jer će ti svi dežurni moralisti zone nalijepiti etiketu mamicevca...

Kritika može ali samo ako nije devijantna u odnosu na prihvaćeni narativ.
  • E46
    1.9k
    to je to samo jako, to je i prosle godine bio argument protiv ekipe koja je vec kad je doveden cannavaro rekla da nece ispast na dobro, al ono kak je Dinamo igro pod Cannavarom je Barcelona za ovo sad
  • FrodoJePurger
    548
    i onda će ti se opet dogoditi isto igrači će se dokazivati prvih par kola i onda opet stat i onda opet promjena trenera i tako vec 6 trenera
  • NKDZ86
    6.4k
    Udarit umišljene zvijezdice po džepu i na tribine ih poslat! Ako treba juniore u igru pa da vidimo kome se igra, kome sjedi!
  • Thor
    1.3k
    nisam mislio na interakciju uzivo putem aplikacije naravno,a sto sam i napisao. I smatram da bi ta interakcija bila konfuzna.
    Samo da se prenosi uzivo i to je to.
    Ne znam i dalje zasto bi to trebao biti problem? Ali ocito iz nekog razloga je. Biti ce kako je klub odlucio. Nemam problem s time ali ako vec mozemo nesto reci,eto ja kritiziram jer fakat ne vidim problem da se to prenosi uzivo na dinamovoj aplikaciji koju smo ionak platili (tehnicki sigurno nije priblem ukljuciti kameru i mikrofon i pustiti u app) To je moje misljenje. Argumenti koje se koriste da se to ne napravi su usmjereni na relativiziranje i branjenje neobranjivog.
  • Jurki
    20.5k
    Udarit umišljene zvijezdice po džepu i na tribine ih poslatNKDZ86

To je zadatak trenera (naravno koji zna kaj radi) takve ekscese smanjiti na minumum.
    I u drugim klubovima ima igraca koji zaraduju bolesnu lovu i puni su sebe, pa se jebacki trude da naprave rezultat.
    Ako Kovacevicu kasne na treninge i zajebavaju se.. to je njegov krimen.
    Zakasnio si na trening? Ok. Nakon treninga 2 sata trcis okolo igralista bezveze. Pa kasni mami svojoj ubuduce.
    Boban isto ako se takve stvari desavaju mora urgirati kao predsjednik kluba.
    Kao da je Dinamo jedini klub na svijetu u kojem se takve stvari događaju.
    Ako nist ne funkcionira... financijska kazna zbog nediscipline..
    sve se da utjerati u red.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    buraz nisam imao potrebu ni zarez dodati , u sridu. Kao da sam ja napisao . A ti puno bolje kratko i jasno , ja bi vatru digao vjerojatno koliko sam lud od nedjelje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.