• pencilneck
    947
    Jel ga pitao netko koliko bodova u Ligi prvaka je Dinamo osvajao dok je on bio u klubu?
  • Pacho
    4k
    Smece je bolje ignorirati pa nek doma skvici u jastuk. Nebitan je.
  • ElDorado
    5.5k
    Ovo me podsjeca na spiku velikih hrvatina koji su u jugi bili u partiji: bio sam da ju podrivam iznutra.
  • Thor
    585
    nije bilo, ne :rofl: sam ne znam onda kak to nisam mogao kupit kartu na ime dvije godine :rofl:
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Jao jao sto mu ljudi rade u komentarima hahahahaha
    Ali ono kad dodje do zida i nema vise kamo pa samo prestane i krene odgovarati na druge komentare :rofl: :lol:
  • Paggini
    66.1k
    sto mu ljudi rade u komentarima hahahahahaBBB Mataa998

Čim izadje iz svog circlejerka koji mu liže jaja na njegovim objavama i vjeruje bespogovorno njegovim poslanicama, brzo bude suocen s realnoscu da ga 99 posto navijaca Dinama ni nacrtanog ne moze vidjeti ma koliko se trudio s nekim "uglednim" "novinarima" napisati neke knjige da ispere taj mulj u kojem se kupao godinama
  • Noel
    15.1k
    Nečista savjest. Zamislite lika koji se obračunava sa narodom po društvenim mrežama na kaj je spal. Sam zna kaj nam je radio u to vrijeme, pod njegovom idejom i naredbom. Krešo jebiga to ti je tak, mi se možemo pogledat u ogledalo ponosni.
  • Dudu 9
    849

Krešo ima isti poremećaj percepcije kao i bivši mu gazda, čuj ti to da njegovog razilaženja sa Mamićem haha.
    Vajlda misli njegovog pokušaja prezimanja Dinama.
  • Jaro
    10.6k
    Pa "nedavno" je gostujuci na podcastu pricao i priznao da su crne liste njegovo djelo, sad ih negira...
  • KtcGoat
    926
    Izbornik vs antolić, kakvo vrijeme za bit živ
  • Kozjak
    0
    Tuzno glup i odvratan lik
  • Dr Hofmann
    3.9k
    Ali baš je nevjerojatna razina egoizma, gluposti, precjenjivanja samog sebe da ideš ovakve debilane pisati.

Halo Antoliću, navodno čitaš Zonu, jesi dobro? Samo si u onakvom poremećenom sustavu vrijednosti mogao biti neki faktor u Dinamu. Objasni onda svoju ulogu u događanjima iz 2013., 2014., ajde veliki borče za pravdu. Kaj se u tvojoj glavi događa, jesi li svjestan ti samog sebe uopće? Da nema tebe, ekipa bi po parkingu još tražila ,,kako da preuzme klub"...Koji tebe kompleksi peru čovječe, bitan si ko semafor u GTA debilu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Cijela ova rasprava je tako debilna. On napiše da nije za socios model, a ovaj ga dolje pita zakej nije proveo izbore. Onda jedan krene o uspjesima i neuspjesima, drugi o članovima.
  • miro
    7.3k
    Tu nema boljeg poteza od ignoriranja, nek se svađa sam sa sobom i nestane u vlastitoj nebitnosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.