• Sajla
    12k
    nemam neki opipljiv razlog. znam da je u Barci znalo biti gomila kandidata za predsjednika, ali npr. Perez je bio jedini kandidat u Realu, Villas Boas jedini u Portu... mislim da će se to kod nas svesti na 2 struje, takav imam osjećaj.
  • jedan u nizu
    14.6k

A gle, moras pokriti sve potencijalne situacije.
    Mozda nekome sada o izgleda vrlo malo vjerovatno, ali vjerovatnost postoji, pogotovo sto dalje u buducnost gledamo.
  • Georginho
    327
    Imamo li uvid u sve pristigle primjedbe, od koga su pristigle i što je usvojeno, a što nije? Tj koje su izmjene u odnosu na prvotni prijedlog koji je išao u javno savjetovanje
  • Dadox
    676
    onu javnu za koju znamo bila je od Policajca kojem je proradio klik za demokraciju odlaskom iz kluba.Iako treba reći da je njegov odlazak nekako i početak demokratizacije.Inače od svih prstiglih amandmana (oko 40)navodno je prihvaćen tek 1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.