• Crni86
    12.9k
    Jako lijepo da se salje javnosti pa da mogu sugerirat promjene, moje misljenje je jedino mozda da se to pravo trebalo dat samo clanovima.

Ostali nemaju sta citat ili predlagat promjene
  • Šteco
    1k
    moje misljenje je jedino mozda da se to pravo trebalo dat samo clanovima.Crni86

Prilikom slanja amandmana nužno je u naslovu emaila navesti broj članske iskaznice iz 2025. godine te ime i prezime člana Kluba koji šalje amandman.

Ostali nek čitaju, koliko ih volja. Treba biti transparentan.
  • pencilneck
    923
    Amandmane mogu slati svi, ali samo amandmani clanova ce uci u razmatranje.
  • Sajla
    11.2k
    S obzirom da piše:

"Prilikom slanja amandmana nužno je u naslovu emaila navesti broj članske iskaznice iz 2025. godine te ime i prezime člana Kluba koji šalje amandman.

Izvršni odbor će razmotriti svaki pristigli prijedlog amandmana članova Kluba prilikom formiranja konačnog prijedloga Statuta koji će, po usvajanju na Izvršnom odboru, biti upućen na usvajanje Skupštini Kluba."

rekao bih da neće ni otvarati mailove bez članskih podataka.
  • Crni86
    12.9k
    promaklo mi jer sam na brzinu procito, onda skroz pohvala bez ikakvih zamjerki

Jako jako lijepo od strane kluba i vodstva.
  • ElDorado
    4.8k
    Iza Pjace Plazo plače
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.