• rokikaciga
    1.7k
    Kak to da se ovaj Dabac ne spominje u javnosti ili bar ovdje?masacusec

Jer je u realnosti potrčko, operativac cisti, nosi PRO licencu pa zadovoljava formalno da bude sportski

Ipak je on lider sportskog segmenta.masacusec

Nije, to je Zvone

Illi je došlo do neke promjene u konstelaciji/hijerahiji transferne politike u klubu koja mi je promaklamasacusec

Dosao je Zvone kao sef
  • Mali dioničar
    17.5k
    Mario marić se, kao sportski direktor,masacusec

u kojem klubu?
  • masacusec
    5.5k
    Bio je i Manenica predsjednik uprave, pa nije kadrovirao igračima. Je li došlo do formalne dodjele svih "sportskih" ovlasti sa sportskog direktora na predsjednika uprave dolaskom Bobana?
    To je bilo moje pitanje
  • Common Sense
    942
    Klub uopće ne mora imati niti imenovati sportskog direktora. Tu funkciju, ili taj opseg posla da budem precizniji, formalno može obavljati bilo koja osoba u klubu, od oružara, tajnika, trenera do predsjednika.

Tim više je nejasno zašto je Dabac imenovan sportskim direktorom. Prema mojim saznanjima on nije niti tzv "svjedok-pokajnik" niti je osoba koja se protivila odlukama koje je M. Marić donosio.
  • rioda
    8.6k
    Tu funkciju, ili taj opseg posla da budem precizniji, formalno može obavljati bilo koja osoba u klubu, od oružara, tajnika, trenera do predsjednika.Common Sense

Pa ovo nije baš istina, jer za poziciju sportskog direktora moraš imati UEFA Pro licencu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.