• Purgeri
    1k
    Mozda je po "one tamo" mislio da "one dolje".

Hahaha
  • rioda
    8.5k
    Pročitao sam negdje da su tovari uzeli ljude iz NK Istre za travnjak
  • nemapredaje
    5.3k

Ne, nego iz Rijeke
  • Fan
    1.1k
    • Boban želi preuzeti potpunu kontrolu nad Dinamom, mijenjajući Statut i ukidajući nepotrebne funkcije, te provodeći promjene na svim razinama kluba.Nogo

Ovo mi se skroz sviđa.
    Suprotno upisima nekih jačih imena ovdje, Statut se očito može užurbanije mijenjati i hvala Bogu da Boban vidi da nisu samo 2 čovjeka bila problem sportske politike nego da mora mnogo ljudi odgovarati za svoje postupke.
    Neki su već odletjeli, a vjerujem da će ih biti još puno.
    Također su neki pisali za nas koji želimo drastične promjene "što želimo time dobiti?" pa eto da bar za sebe odgovorim: Dinamo sa kompetentnim i poštenim ljudima. Ništa više, ništa manje. Gubitak naslova je najmanji problem, potpis krivog igrača također. Al sustavno raditi pogrešne odluke, kod prodaje, kupnje, postavljanjima ključnih ljudi (pri tome mislim i na trenere kod klinaca), to je korijenski problem koji je jako brzo izrasao.
    Nadam se dolascima kompetentnih ljudi na sve pozicije, dobrim transferima i vraćanje naslova u narednoj sezoni. Boban nije mesija, ali vidi probleme i počeo ih je čistiti. Bravo.
  • DiddyGuela
    3.5k
    Jasni i logicni Bobanovi potezi.

Nitko ne trazi glave, kako se to voli reci na forumu, nego odgovornost za potpuni rezultatski debakl ove sezone. Odgovornost ne moze biti samo na Maricu.

Boban je to ocito shvatio prije svih i prema tome i djeluje.
    Bravo. :cheer:
  • Chempers
    659
    Boban ovim potezima očito nastoji spasiti klub, da su ovi ljudi čije je maslo ova sezona i dalje nastavili po starom do novih izbora klub bi bio uništen. Svašta bi još moglo izlaziti iz ormara.
  • NitkoBitan
    26.9k
    da su ovi ljudi čije je maslo ova sezona i dalje nastavili po starom do novih izbora klub bi bio uništen. Svašta bi još moglo izlaziti iz ormara.Chempers

Aha, kako da ne. Sanjaj.
  • Tradicija bunta
    7.7k
    Lijep primjer kako 2-3 potpuno lazna, iskontruirana clanka oblikuju razmisljanje ljudi.

Ni prvi ni zadnji put da novinari i poremeceni podcasteri s nula posto tocnih informacija u clanku vode ovce u nepoznatom smjeru.
  • Chempers
    659

Sanjam Dinamo koji će biti posložen, s jasnom hijerarhijom, s ljudima koji imaju i znanje i koji su sposobni preuzeti odgovornost, i koji će uvijek imati momčad i rezultat na određenom nivou sukladno reputaciji kluba, s boljim i losijim sezonama što je normalno u sportu.

Sve suprotno od ove sezone i sve suprotno od ovog što se radilo do dolaska Bobana. Možeš i ti i bilo tko poricati totalni nered u kojem se klub nalazi al vidi se već i po Skenderovoj ostavci da se tu kreće u ozbiljnije promjene što bi svatko razuman trebao pozdraviti.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Sve suprotno od ove sezoneChempers

Znaci povratak na bod dva u europskim natjecanjima i obaranje negativne gol razlike? Tad smo bili poslozeni po tebi jel.

Sam si naglasio sve suprotno. Suprotno dobrom izdanju je lose izdanje.

Iz tvojih usta nije izaslo nista pozitivno vezano za ovu garnituru, bas nista. Slucajnost ili ne pitanje je sad.

Dinamo ce se dic iduce sezone u prvenstvu sa Bobanom ili bez, sa Kovacevicem ili bez, sa tobom kao navijacem ili bez tebe, pa ti biraj. Dvije su kljucne stavke tog uspjeha i nisu teska filozofija, bolji ulazak u prvi dio sezone sa manje bolikurcine i stavom lako cemo (valjda su to sad svi naucili) i boljim zdravstvenim stanjem igraca, a tesko da moze bit gore od ove sezone.

Konkurencija nece odjednom dobit krila jer su bili losi i ove sezone, a financijsko stanje im ne vidi bolje dane. Nama samo da se jedna i pol varijabla poboljsa u odnosu na proslu sezonu prvaci smo sa minimalno 5 bodova razlike.
  • sport
    4.6k
    •" Boban želi preuzeti potpunu kontrolu nad Dinamom, mijenjajući Statut i ukidajući nepotrebne funkcije, te provodeći promjene na svim razinama kluba."
    Da je sam dragi Bog,Boban ne može promijeniti Statut i samostalno provesti promjene.
    Ja bih rekao da Boban zajedno sa ljudima iz I.O. koji su ga doveli u klub radi na tim promjenama,kao i na novom Statutu.
    Prema nekim napisima ispada da je Boban sam došao u klub i sad tamo vodi bitku sam protiv svih.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Jedva cekam da osvojimo naslov prvaka iduce sezone pa da vise ne trebam citat o uredima, kancelarijama, revolucijama i sistematizacijama. A vidim po novom i da statut ne odgovara iako se napravilo koliko se moglo napravit s obzirom na okolnosti.

Ebes mi sve postat cemo ko tovari sa vjecnim prebacivanjem odgovornosti sa jednog klupskog tijela na drugo i trazenjem magicne formule magicnih aktera. Bobane poslozi sportski dio da nam opet glavni problem bude izgled novih dresova, pa nek NO ima 20 clanova a IO 50, prosjecnog navijaca ce zabolit kifla.
  • Aggro
    722
    Mozemo nagadati do preksutra.

Mozda je covjeku dogorilo. Bio je tu za povijesne izbore, s pozitivom usao u pricu, neke konkretne stvari kumovao i sad kad je sezona losa osjetio moralnu duznost otici s tog mjesta i prepustit ga nekom drugom.
    Uzasno je stresan posao biti na necijoj tapeti i necija tema svakog dana uz dva pelina i tri pive. Covjeku koji je ostvaren u poslovnom smislu i relativno siguran u egzistencionalnom smislu to mozda i ne treba. Ne treba mu da se okrece iza sebe i slusa komentare svake amebe koja je ikad puknula ili stala na loptu. Zaboravljate da je Zona los pokazatelj uobicajenog Dinamovog puka jer je relativno racionalna i na zavidnoj razini komunikacije, iako i tu zbilja ima svega. Sad zamisli da ti svaka budala ima nesto za rec o tvom nacinu rada... cudim se da je i Manenica uopce tamo jos uvijek... to su pritisci na koje normalni financijasi i direktori nisu navikli u tom obliku i drmaju same postavke njihovog identiteta jer su Dinamovci i vjerujem da su cista srca usli u sve to, a onda ti ekipa s kvarta s kojom si godinama isao na utakmice ili koji te godinama znaju, iza leda izmislja toplu vodu itd itd...
  • BluePhone67
    5k
    Koji ljudi iz IO rade na statutu ?
  • sport
    4.6k
    Nemam pojma kao ni novinari koji o tome pišu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.