Boban je razgovarao s ključnim igračima o smanjenju ugovora zbog neigranja Lige prvaka, no neki igrači odbili su prijedlog. — Nogo
od tebe Matane zasigurno imam više pojma, sad o izvorima informacija ne bi pričao, jer su povjerljivi izvori, al mogu reći da su kud i kamo jako bliski i sadašnjoj i nekim članovima bivše struje.
Kao sto rekoh, od tebe baletana i cirkusanta forumaškog zasigurno imam više informacija. — Navijač Dinama
Što se događa kad jedan od 13 clanova IO, a ovdje i dopredsjednik (ne izvršni) da ostavku?
Tko uskače u IO i tko postaje dopredsjednik?
Moje shvaćanje statuta je da se nesto ne dao Bog desi Zajecu ili bude nedostupan ili ode (ovo nisam siguran), dopredsjednik preuzima.. — emilperska
puta iz usta Paušića — crophantom
Manenica su ispali velika gospoda svojim odlukama u posljednje vrijeme. — Peškaman
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.