• Medvedgrad
    601

Točnije rečeno, ostali smo bez ikakve mogućnosti za LP.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Klub je na svim razinama napredovao, negdje i više negdje manje, ali jeste, međutim tamo gdje je to sve najbitnije i najvažnije(sportski teren i dio koji ide uz to van terena) je zakazao u zadnjih oho-ho godina.

Možemo mi nakon svake sezone mjenjat IO, Upravu,NO, Predsjednika i apsolutno ti nitko ne garantira da nećeš gledat ovako lošu i horor sezonu kao što smo gledali ovu, dapače, možda i goru.

Kao što i igrači imaju debele zasluge za ovaj prčvajz i neuspjeh, također ga približno ako ne jednako i imaju oni kojo su sve te igrače dovodili u Dinamo, pa onda mjenjali trenere kao čarape, pa "eutanizirao" se SD-a, drugog tražili 3 mjseca, a i imat će ulogu u poslu pored Bobana otprlike koliko i ja, i slični minusi u upravljanju kluba.

Opet ću se ponovit, nisam za nikakve sječe i traženje glavi, ali bi volio znati tko čini, odnosno je činio taj sveopće otpjevani sportski sektor(jer će Boban sad preuzet glavnu ulogu)- obzirom da Marko Marić nije na funkciji već skoro pola godine, a prezidente je limitiran mješanja u sportsku politiku i lišen davanja blagoslova(ta dva poteza su u nekakvoj bari minusa, dva pozitivna plusa).
    Puhalo? Podnar? Ili možda Zvonimir Manenica koji nakon što je Marić dobio nogu u dupe populistički doveo Mudražiju, Belcara koji je ulogu imao kao i semafori u GTA, panic-buy Galešića i skoro doveo Jagušića, i to sve u dva tjedna, pa hej?

Dečki nije problem ujebat, problem je što trunke stida, srama i obraza ne postoji, da se izađe, izbaci kakav članka priopćenje i rekne se ja sam krivac ili taj i taj su krivci, ovo skrivanje u rukavicama i ta gadna šutnja i isturivanje da su jedini problemi i kreatori ovog krša bili Marko Marić pa Velimir Zajec mi je u najmanju ruku jadan, a u drugu ruku sramotan potez, kad nisu samo njih dva krivci.

ODGOVORNOST, A NE DEMAGOGIJA

Nadam se da će Zvonimir Boban znat što radi, i da će kud i kamo povuć dobre poteze na najbitnijem djelu svakog kluba(teren i sportski sektor, da ne bi počele sketaške mantre o prodanim ulaznicama ili nedaj Bože broju članstva kao najbitnijem dijelu, jer smo taj film otpjevano gledali 100x u bližem susjedstvu).

Puno je posla, a to počinje dovođenjem adekvatnog trenera, ustrojstvom scout službe, ustrojem i normalnim radom Dinamove škole kao jednim od jezgara za boljitak i samu budućnost, te opstojnost kluba na visokoj razini Hrvatskog nogometa.

I onda na kraju i možda i najvažnije, remont kluba(odnosno igračkog kadra/rostera) koji je prijekopotreban te dovođenje nove i zrele krvi, i igrača koji će nosit i predstavljat ovaj sveti dres u idućoj i idućim sezonama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.