• vjeko1701
    15.2k
    I Mišković je imao sezonu kad je sjebo sa sportskim pa je na kraju na jedvite jadne izborio europu a nakon jesenskog dijela je Rijeka bila predzadnja na tablici.
  • crophantom
    502
    realno Raić-Sudar radi čuda.
    Jasno je meni da kad uspoređujes budgete Rijeka je overachiever.
    Ali prvo usporedujes ih s Hajdukom koji je katastrofa i našom najlosijom sezonom u novijoj povijesti.
    Miško svake godine razjebe ekipu pred Euro kvalifikacije, eto razbila te mrtva Olimpija 5:0. Jedva si proso rumunjske drugoligase i nisi uspio nabit Elfsborg s igračem više. Tu su pare, u Europi, a oni su u Europi manje više 0 svake godine.
    Tako da ne mogu progutati teze o čudesnom Miskovicu.
    Cudesno je bilo ono dok je još Volpi bio, Kekova Rijeka...
    Ovo sve ostalo je samo bolje od ostalih HNL klubova koji su mrtvo groblje od organizacije pa nadalje i eto ove sezone kad smo mi najlošiji u zadnjih 20 godina, a tu je čak uspio skupiti jednak broj bodova ko mi.

Edit: oprostite na off topicu, al treba brišite moderatori
  • Dudu9
    1.7k
    Da dinamo ima takvih financijski problema nebi ništa rekao, jebga nemamo za bolje, ali ipak dinamo je imao komotnu situaciju osiguranu Europu financijski stabilnu sezonu i na kraju sportski sektor usere sve

kao što si napisao tu rijeku razbije mrtva Olimpija dok nas Rijeka, pa čim usporedio nas i njih znaš na šta smo spali
  • vjeko1701
    15.2k
    A kakva je Rijeka u usporedbi sa Varaždinom, Slavenom ili Šibenikom, pa je evo, jedna kriva osoba dovela da su se jedva isčupali pored svih tih i na kraju jedva protiv Istre osigurali europu. Sezonu završili sa 49 bodova, 15 poraza i 7 neodlučenih. 8. Slaven je imao 43 boda.

Svi koji sad uzdižu Miškovića, kako je onda dopustio to? Opet kažem, jedna kriva osoba na krivoj poziciji.
  • Orc123
    11.6k
    Krv te ebo sto ga dramatizirate u pm! I onda ja nekad dramim? Kakve tektonske promjene ce se desiti sto smo popusili naslov? Nikakve...ako ovo iskoristimo kao jednu dobeu skolu uopce ne sumnjam da cemo izaci jos jaci...zamisli popusili smo naslov...zar ate mislili da ga nikad vise necemo?
    Imamo poslozene financije a proracun nece biti 70m eura ako se ne igra LP...pa igraci dobivaju ogromne bonuse za igranje u LP,...
    Mi imamo osiguran proracun ove godine a prioritet je da sljwdece sezone se uzme naslov i krene na pohod prema LP.
    Imamo 2 transfera koja ce pokriti to kaj igramo slabije Europsko natjecanje i u plusu smo od peosle sezone....
    Treba samo pametno uloziti i napraviti smjenu generacije...nikakve Lisice, Rozici nego dokazana imena a kasnije ako ostane prostora dovesti pokojeg talenta...ponajprije Jagusica....

Nekad je dobro da te malo zivot spusti, samo tako mozes opet poceti vise cijeniti uspjehe koje ostvarujes. Izaci cemo jaci iz ovoga samo moramo ponoviti prijelazni rok od sezone 2017..,.....
    Naci nove Petkovice, Orsice, Ktc, Dilavere,Misice, Riste, Kadziore, Hajrovice, Soudanije, Olme, Majere.....

I da, sta ce Rijeka profitirati? Tih 2-3mil eura? Ma rasprodat ce opet pol ekipe i?
    Pa i da ostanu svi na okupu, sta onda? Ova Rijeka nije osvojila naslov jer je odlicna nego zato jer smo mi losi...pa jbt raspali Hajduk je bio u igri za naslov....mi smo popusili naslov jos na polusezoni, mi smo na peoljece i nadoknadili zaostatak i zavrsili bodovno poravnati....
    To da je Kekova Rijeka pa ajde ali ova? Ako poslozimo momcad kako se spada moramo pojesti hnl sljwdece sezonw jer za to imamo financije i reputaciju kakvu nema cijeli hnl zajedno! Izgovori ne postoje vise....
  • Dudu9
    1.7k
    Ako se ne varam ta kriva osoba dobila otkaz, hoće kod nas Zajec dobit otkaz?
  • vjeko1701
    15.2k
    Ta kriva osoba je dobila otkaz. Zajec ne može dobiti otkaz niti više ima utjecaj na sportsku politiku.
  • crophantom
    502
    jedna je dobila otkaz, drugu se stavilo u okvire u kojima je trebao biti.
    Tebe bi baš ispunilo da sad na silu šutnemo Zeku iz kluba godinu dana nakon što nam je lista s njim na čelu omogućila da danas uopće možemo razmišljati o Bobanu, kamoli ga imati u klubu?
    Bio bi sretniji zbog toga, a Dinamo sutra jaci?
  • Dudu9
    1.7k
    Šta se u klubu boje da neće izbore dobit? Pa ajmo svejedno nesposobnost ostavit šta je sigurno sigurno?
  • vjeko1701
    15.2k
    Ne, ne, ajmo sad u prijevremene izbore pa će onda iduća sezona sigurno biti bolja. Daj me nemoj.
  • Dudu9
    1.7k
    Neko ko je nesposoban i radi štetu klubu nema šta radit tamo ili su neki iznad kuba?
  • vjeko1701
    15.2k
    Glupave floskule.
  • Crni86
    10.6k
    Tako je treba jos jedna destabilizacija kluba pa ajmo na nove izbore…. Najbolje da se vladajucima da mandat od mjesec dana pa da ovi filozofi budu sretni da konstantno mogu mjenjat onoga tko vodi klub.
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Čisto radi potreba diskusije i točnosti, mi nismo ostali bez Lige prvaka gubitkom titule jer u Ligu prvaka se ne bi plasirali osvajanjem prvenstva.

Kao što su već ljudi spominjali, krenuli bi iz drugog pretkola i morali bi proći 3 protivnika za Ligu prvaka, a dva da bi bili u istoj poziciji kao što možemo biti ako Rijeka osvoji Kup.

Kad se kaže da smo “ostali bez Lige prvaka”, to jednostavno nije istina.
  • Zagreb1992
    2.3k

Novi izbori neće donjeti sad totalni zaokret ..Sve ide svojim tokom i vjerujem u Bobana i ekipu da će napraviti posao kako treba ..Imat ćeš nove izbore kad ovima istekne mandati i onda slobodno glasaj za opciju koja ti se čini bolja i kvalitetnija za klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.