• nwankwo646
    562
    Ako nas netko odvede do +10 sljedeće sezone, s poslom koji mu predstoji ovo lito, ja mu skidam kapu do poda.
  • Tvrdica McTvrdi
    118
    Što ako se naslov izgubi iduće godine? Je li to onda opet gubljenje vremena za pripremu nove sezone? Kad tad to mora doć na dnevni red, a ovo je neuspjeh.
  • njurci10
    75
    A brate, ajmo postati ko neki drugi klub, i non stop mijenjati predsjednike itd.
    To će sigurno pomoći.
  • crophantom
    502
    marginaliziran je Zeko i preuzeo je Boban.
    Boban je tip koji će sve sterati u krasan i otići ak mu se neko mijesa, znači biti će samostalan.
    Ako ni to sve skupa neće ići, onda se izbori i miješanje mora organizirati na vrijeme.
    Nama iduća sezona počinje za mjesec i pol.
    Ajde nemojmo bit ko ovi dole, sad nam treba stabilnost a ne jos promjena.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Ajde nemojmo bit ko ovi dole, sad nam treba stabilnost a ne jos promjena.crophantom

Ma ne, nakon svakog rezultatskog posrtaja treba neka glava past da se ekipa smiri na mjesec i pol pa opet ista prica.
  • Dudu9
    1.7k
    Usporedite Miskovića koji morao rasprodati cijelu momčad da pokrije proračun od 15mil i uspije dovesti iz Hnl čak i otpisane igrače dinama i sa njima uzeti prvenstvo, i sa Zajec najveći proračun od 70mil ne mora nikoga prodati samo pojačati ekipu i šta je napravio zajedno sa svojim SD dovodit juniora Rome Oliveras koji nije minute dobio u Hnl, itd da ne nabrajam ostala sjajna pojačanja i bacanja milijuna eura u bunar, na kraju dinamo ostao bez LP i najmanje 20 mil eura manje u blagajni, da niko nije kriv treba predsjedniku kluba povećati plaću ipak je NAŠ!
  • NitkoBitan
    26.6k
    na kraju dinamo ostao bez LP i najmanje 20 mil eura manje u blagajniDudu9

Da, jer smo preplaceni na ulazak u LP kao i na naslove prvaka. Ako ne znas krenuli bi od 2. pretkola u slucaju osvajanja naslova prvaka...

Imamo sansu direktno uc u EL i to je najmanje 15 milijuna eura (ulazak, ulaznice, rezultat...). Nama su sezone u LP vise iznimka nego pravilo.
  • DiddyGuela
    3.5k
    Da, jer smo preplaceni na ulazak u LP kao i na naslove prvakaNitkoBitan

Jel ti stvarno ne razumijes zasto je neosvajanje prvenstva neuspjeh i zasto je godina bez LP ozbiljan udarac za nas prenapuhan (70M€) buđet?

Ili mislis da i dalje mozemo drobiti toliku lovu, sramotit se u HNLu i odrzavat isti buđet bez problema? Ono, prodat cemo clanstva, dresove, jogurte, japanke...
  • crophantom
    502
    Isuse Boze, maklo ga se od sportskog sektora, sta još ocemo?
    I da, Rijeka nije prva zbog Miskovica, nego unatoč Miskovicu.
    Čovjek je prodao kapetana ekipe i najboljeg desnog beka lige na zimu, kao i Galesica, prodao Ivanovica i Pasalica.
    Ima sreće više nego pameti što mu se potrefila Frukova sezona života i pun kurac sreće, ak ćemo realno, ljudi igraju za kurac.
    Sjetite se samo Frukovog gola Loksi, Menalo protiv VŽ, preživjeli su Šibenik ni sami neznaju kak, a to je samo u zadnjih mjesec dana.
    Nemojmo stvarati mitove o pametnom Miskovicu ili goropadnoj Rijeci.
    Ljudi su pogodili 3 vratnice u sezoni, sve kaj puknu ulazi u gol.
    Da, mi smo za kurac za naše standarde, ali bogami su i oni.
    I nisu to nikakvi izgovori za nas, ja Dinamo ni ne uspoređujem s Rijekom, nismo tak nisko pali, ali mi je puna kapa mitova o Mišku.
    Završio je sezonu s 11 igraca krstenih igraca i poluamaterima na klupi, sjajna sportska politika. To što mu je ove sezone našim kiksevima i spletnom nevjerojatnih okolnosti to bilo dovoljno za naslov ne znači da su dobro radili.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Upravo tako. Brzo se "vizionaru" Mišku zaboravlja ne tako davna sezona kad je Rijeka bila osma u jednom trenutku na tablici, u kupu ispala od Bijelog Brda, najveće zvijezde su bile Alen Halilović i Mario Vrančić, a na klupi su bile trenerčine poput Dragana Tadića, Fausta Budicina i Serse Cosmija.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Jel ti stvarno ne razumijes zasto je neosvajanje prvenstva neuspjeh i zasto je godina bez LP ozbiljan udarac za nas prenapuhan (70M€) buđet?DiddyGuela

Jel ti uopce znas sta znaci budzet? Pa nije to fiksno koliko moras potrosit svake godine. Mi smo imali velike prihode ali rashodi su bili umjetno napuhani zbog premija igracima za LP, onda su dolazili neki postotci transfera na naplatu, pa je tu i umjetna amortizacija igraca (nematerijalna imovina- rashod) i racunam da se pametno trosilo na neke stvari kako se ne bi trebalo u buducnosti.

Financijska situacija nam je dobra, direktan ulazak u EL bi popunio budzet za ovu godinu i to je to. Bez problema funkcioniramo sa 50-55 mil eura prihoda.
  • austrijanac
    6.8k
    Sram me i čitati neke upise.
  • crophantom
    502
    Ma svašta se tu odmah zaboravlja, mi kao narod volimo gledati samo konačan rezultat, a nogomet nije egzaktna znanost.
    Jebote pa čovjeku je rezervni napadac Dogan, Rukavina i jebeni Menalo igraju bitnu ulogu, a ak se ozljedi jedan igrač iz obrane mogu se svi kolektivno baciti u more s ciglom oko noge.
    Da mi idemo s takvim igračima u drugi dio sezone bila bi opća buna.
    Na klupi je mag Đalovic kojem je igra isti kurac ko Gattusova ili svih naših trenera.
    Dobili nas u derbiju jer smo se pod don fabijem raspali, a Hajduk svaki put protiv njih ide naivno ko francuska sobarica.
  • Crle
    954
    Najnormalnije je da ne osvojiš prvenstvo. Čak je anomalija da u 20 godina osvojiš prvenstvo 18 puta. To je nerealno u normalnim uvjetima.

Uvijek dođe vrijeme kada je smjena generacija i pad rezultata. Samo tada treba izbaciti novu generaciju koja će imati igru sljedećih par godina i svoj neki vrhunac.
  • Dudu9
    1.7k
    Mišković inače troši svoje novce da bi Rijeka bila financijski stabilna, za razliku od drugih, realno čovjek radi čuda s obzirom na veličinu Rijeke obujam navijača sponzora itd, oni ne mogu stat u istu rečenicu sa dinamom i hajdukom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.