• Doktor Kunić
    4.8k
    Ma daj ne seri ziv ti bio…
    Cega pocetak???
    BBB Mataa998

Dam se kladiti da je cvilio za taticom ali je izbrisao ipak
  • Crni86
    10.6k
    I opet u krug… neki su bas isfrustirani valjda sami sobom pa se ponavljaju ko papige. Jadne vase zena doma sa vama
  • crophantom
    500
    A kakva je to priča s odlaskom Bobana iz lože?
  • Ludovic IX
    8.5k
    @fakinti si navijac fk rezultata. Ova pjesma sjevera na kraju tekme di se i zapad pridružio vrijedi skoro jo titula.

Kome je ovo smak svijeta i misli da treba mjenjat upravu, taj je za mene isto govno ko I mamic
  • Krulek
    815
    Izgleda da se sve usmjerilo samo na Pedra Marića. Zaboravilo se tko ga je postavio, podržavao, koliko se novaca potrošilo na sumnjive igrače i odštete trenerima. Navodilo se prije nekoliko mjeseci da će se tražiti odgovornost na kraju sezone od vrha pa na dolje. Sad odjednom ponovo su mamićevci oni koji traže odgovornost i smjene zbog katastrofalne sezone. Dolazak Bobana je očito sve umirio, ali odgovorni se očito igraju skrivača iza njega. Ako ne znate što je bilo....podsjetite se na postovima tijekom ove sezone.
  • Izet Hajrović
    5k
    Zvonimir Boban. Oduševljen sam njegovim dolaskom u klub, ali razočaran njegovim prvim potezima i vizijom. Neka mi začepi usta i dokaže da mi je mjesto samo ma tribini, ali mišljenja sam da ne idemo u dobrom smjeru.
  • Kruno
    935
    Jel nije Zajec rekao otici ako izgubimo naslov.
  • Crni86
    10.6k
    razočaran njegovim prvim potezima i vizijomIzet Hajrović

Mogu razumijet ne slaganje, ali ne kuzim razocaranje nad potezima koji nisu ni sluzbeni a kamoli da su zazivjeli. Nismo odigrali niti jednu prijateljsku utakmicu itd.
  • Izet Hajrović
    5k
    nisu službeni, ali očito niti mediji ne pucaju prazne ćorke. Zvone je društven čovjek, ima hrpu kontakata i evo ispostavilo se točnim ovo za Kovačevića, a to je najavljeno odmah po njegovom dolasku u medijima. Ok, Mudražiju i Soldu nije on doveo, a po zadnjim informacijama i operacija Ljubičić je krenula prije njegovog dolaska što je amenovao na kraju. Ono što je on inicirao, ako je vjerovati medijima, su Šotiček i Lisica. Šotiček otpao, evo nam Lisice. To me najviše boli, kakva su to pojačanja? I još najave o svehrvatskom Dinamu, ne mogu vjerovati da Boban kao svjetski čovjek, izgradio je karijeru kao stranac i da on može na taj isključivi način razmišljati. Neka, ali mi tu nemamo dovoljno kvalitete za Dinamo. Ograničavamo plaće na 750k, + -? Koga ćemo od naših vani dovući za te novce?
  • Crni86
    10.6k
    ponavljam, mogu razumijet ne slaganje i svatko ima pravo za to. Ali ne razumijem cime razocaranje dok nismo jos krenuli ni u pripreme
  • ruicosta
    289
    Ajde ljudi pomalo, niti je službeno išta objavljeno niti znamo kaj smjeraju.

Nažalost, niti ne znamo zakaj je Zvone otišao iz lože
  • Izet Hajrović
    5k
    kažem, to su mi prvi dojmovi. Kovačević, Lisica... Zato sam i napisao neka mi začepi usta i dokaže da mi je mjesto na tribini. Isti slučaj kao i kod svakog drugog transfera, mora postojati neko inicijalno mišljenje. Ili u slučaju trenera, neću sada slijepo govoriti Kovačević je top i onda na pripremama počnem kritizirati njegov odabir.
  • crophantom
    500
    a od kud to opće da je otišao Zvone? Još na poluvremenu sam ga vidio u loži
  • dmil
    696
    za takva pojacanja nam ni ne treba SD..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.