• fakin
    678
    pa jesmo se 14 godina borili da losu upravu mozemo smijeniti na izborima?
  • The Undertaker
    7.8k
    Ne ponavljajte se. Ljudi su zajebali, to su indirektno priznali oduzimanjem Zajecu ovlasti vođenja sportske politike i imenovanjem Bobana za PU. To je sasvim dovoljno. Sve drugo bi bila daljnja destabilizacija kluba.
    Sad treba pustiti Bobana da radi a DP i ekipa u IO i odborima neka se uhvati izmjena Statuta.
  • Paggini
    49.3k

Borili smo se 14 godina da ih ti možeš smijeniti lajanjem na Zoni
  • fakin
    678
    Necu ih ja smijeniti, ne znam zasto uopće tako bahato odgovaras. Ja znam da sam bio među 300 ljudi koji su morali po istoku hodati da ne dobiju kaznu jer stoje u krivom sektoru. I znam da sam se borio da upravu koja donosi lose rezultate mogu smijeniti na izborima.
    Eto za to sam se ja borio.
  • crophantom
    359
    Nakon godine dana? Prije najbitnijeg ljeta unazad ohoho? Mjesec dana nakon kaj smo konačno nagovorili Zvonu da dođe? U situaciji kad nemamo ni trenera i moraš mijenjati pol ekipe? Ti bi sad iso u izbore i odmah bacio u vjetar još jednu sezonu? Kul, ali jasno mi je odmah zakaj neki kažu da demokracija u sportu/poslu ne funkcionira...
    Ovak onda izbore na svim razinama od države do kluba možemo imati svaka 3 mjeseca...
    Aj nemojmo se pretvarati u tovare i sve razjebavat 3 dana prije početka priprema za novu sezonu.

Edit: ako ni iduće godine nejde, ok, ali ajmo onda izbore organizirati na zimu pa da ulazimo spremni za novu sezonu. U ovom trenutku to je apsolutna ludost.
  • Paggini
    49.3k
    koja donosi lose rezultate mogu smijeniti na izborima.fakin

Pa brajko, izbori su za 3 godine, glasaj za koga god hoćeš.
  • fakin
    678
    Ne vidim po cemu je ovo ljeto najbitnije u nazad zadnjih par godina. Ovo ljeto je najmanje bitno, necemo igrati ligu prvaka, necemo imati puno novaca, ostajemo bez barem 30 mil eur, u momcadi imamo 90% igraca koji su dvije razine ispod razine Dinama, u jednoj sezoni promijenili smo 4 trenera i 2 sportska direktora.

Ne vidim po cemu je ovo ljeto bitnije od onoga lani
  • emilperska
    10.5k
    Boban je ovoj grupi "izvršnjaka" zadnja i jedina karta spasa koju su aktivirali nadam se na vrijeme.
    Ako on ne uspije, najebali smo i mi i klub, a ovih 13 mudraca će ostati upamćeni po gorem nego orjuna NH ekipa u jogurtu..

Nadajmo se najboljem.. Boban to mozda i nadamo se jest.. Zajec na granici poslovne (ne)sposobnosti i Marko Marić svakako nisu bili..
  • crophantom
    359
    baš po tome što nemaš para od LP, a trebaš napraviti kompletan remont ekipe, naći trenera i pobrinuti se da se ovakva šugava sezona ne ponovi? Ja tebe uopće ne kuzim
  • ElDorado
    3.7k
    da se klub stabilizira kroz novu sportsku strukturu
  • Dudu9
    1.7k
    Zajec moze napisat knjigu kako sjebat najmočniji klub u roku godinu dana, i predat naslov klubu koji sve rasproda i ima 5 puta manji proracun, stvarno trebaš biti jebeno nesposoban i takvo sta napravit
  • dmil
    681
    Znaci tehnicki prema svemu ovome klub je taoc jednog covjeka, koji ne moze otici, iako to zasluzuje, ali nece, da se ne ugrozi Bobanova pozicija.

Hoce li onda otici ljudi koji su bili zaduzeni za pisanje novog statuta koji ga u godinu dana nisu bili u stanju napisati? Ili ni oni ne snose nikakvu odgovornost?

Mislim malo mi je sve ovo kontradiktorno, navodi se da ovdje imamo najbolje ljude moguce na pozicijama u klubu, a zavrsili smo iza Miskoviceve Rijeke koja je prodala kljucne igrace na polusezoni, onda mi se cini da ili je Miskovic duplo sposobniji od nasih ili mozda nasi i nisu bas najsposobniji.

U svakom slucaju, nisam zato da ode Uprava, iskljucivo zbog Bobana, ali odgovornost neka mora postojati i nezamislivo mi je da poslije ovakve sezone bez naslova i kupa, nitko iz Uprave/IO nece bit gospodin pa reci zajebali smo, nismo uspjeli, nismo za ovo, dajemo mandate na raspolaganje.
  • Papastrumf
    16.1k
    Kad je voda došla do grla su se uhvatili poteza očajnika dovođenja Bobana kako bi svoj nerad i nesposobnost sakrili iza njega uz "trust me, bro" kako će iduće sezone biti drugačije.Captain America

Samo sto ovo nema veze s istinom. Boban da je htio, bio bi u klubu i prije godinu dana. Sve je ovisilo iskljucivo o njemu. Dosao je kad je sam htio i kad je osjetio potrebu.
  • Paggini
    49.3k
    a zavrsili smo iza Miskoviceve Rijeke koja je prodala kljucne igrace na polusezoni, onda mi se cini da ili je Miskovic duplo sposobniji od nasih ili mozda nasi i nisu bas najsposobniji.dmil

Pa evo, ajmo i ovako - ova uprava je imala 11 bodova u LP, a Mišković je imao i sa Ivanovićem i sa Pašalićem i sa Galešićem ladnih 5 golova od Olimpije, a bome i Elfsborga.

Jer eto, uprava igra utakmice!
  • Jay
    1.6k
    663
    Ne vidim po cemu je ovo ljeto najbitnije u nazad zadnjih par godina. Ovo ljeto je najmanje bitno, necemo igrati ligu prvaka, necemo imati puno novaca, ostajemo bez barem 30 mil eur, u momcadi imamo 90% igraca koji su dvije razine ispod razine Dinama, u jednoj sezoni promijenili smo 4 trenera i 2 sportska direktora.
    fakin

Kada se tocno stvorio taj mit da smo nekada igrali 15 sezona zaredom u LP i zaradivali trilijun eura od iste? Ovo ljeto je od zivotne vaznosti, donijeti ispravne odluke i vratiti klub na pobjednicke staze jer ponoviti iste greske bi bilo samoubojstvo. Prezivjet cemo "jednu sezonu" bez LP, ne brini.
    Prolazio je Dinamo puno gore trenutke od jedne sezone bez trofeja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.