• crophantom
    359
    Uprava, Maric, krivi su za puno toga ove sezone... Ali da ovu mrtvu Lokomotivu nemres dobiti, još ti sudac svira mekan penal, nemoj me jebat... Petko sam sjebo 3 puta u zadnjih 10 min.
    Ponoviti ću, Zvone, uzmi metlu, većinu ovih pickica neću više gledat u dresu Dinama ove sezone.
  • Enco
    298
    Ovo su ljudi koji su krojili sportsku politiku do dolaska Bobana
    ovo su krivci, pa nek se nađe zapisano.
    Marić i Dabac koji je promoviran u SD , (ako je istina da je Dabac amnestiran iz razloga što se jedini usprotivio Mariću oko nekih "pojačanja" zaslužuje da ostane).

"Zajedno smo stvarali Dinamo, nismo umrli. U klubu su ljudi koji čine sportski sektor, Vukelić, Vlak i nadareni Ivan Švedi, njih trojica vode sportsku politiku Dinama, uz analitičare kluba i druge. "
    Citiran dio poslanica zm

Pa da li smo s ovim ljudima bolje i zaslužili?
    P.S.
    Zaboravih Zajeca, bar se hvalio da kroji
  • Izet Hajrović
    4.9k
    u pravu si, svakako već praktično obavlja tu funkciju. Rekao sam što mu zamjeram, ali nije krivac za ovu sezonu. On će biti glavni i odgovorni za sljedeću sezonu.
  • Paggini
    49.3k

Pa dobro prijatelju, igrače i trenere je dovodio sportski direktor. Njemu je dan otkaz. Doveli su drugog sportskog direktora, Bobana. Ali mi smo sjebali s Lokomotivom, pa se svi skupa trebaju pokupiti.

I odgovori mi na pitanje - da se sad svi pokupe, tko će ti voditi klub? Ti? Ja? Pred nikad bitnije ljeto, najbolje da svi oni odu, s time ćemo se zadovoljiti.

Jel bi urlao tu da svi trebaju otići da smo danas lagano dobili, kao i protiv Varaždina, ali da je Rijeka isto svoje dobila i bila prvak? Ne bi, kao što nisi ni ovih dana. Ali kiksali smo s Loksom, pa sad trebaju svi otići.
  • fakin
    678
    Klub cine rezultati, pogotovo klub poput Dinama. Pa nismo mi neki mali klub iz Nasica, Solina, Delnica ili Lipika. Mi smo najmocniji klub u ovom dijelu Europe, mi smo klub iz glavnog grada, mi smo klub s daleko najvecim proracunom i daleko najviše para u drzavi. Ako nema rezultata naravno da su svi krivi. Pa jebote da mali minijaturni klubovi sramote nas Dinamo. Ne znam vise sto reci osim duboko razocaranje
  • Nolifer
    11.1k
    Onda je moj zaključak da nema krive osobe u upravi i da je to sve samo sport, i da nismo imali sreće i da nema odgovornih za ovu mizernu predstavu u ovoj cijelokupnoj sezoni. Ne krivim ni igrače više.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Tako je.
    Zajec, Marić i ostala ekipa u upravi su krivi kaj Bati igra top samo u LP a u hnlu se šeće. Oni su krivi kaj Ademi u Gorici uđe i izađe vrlo brzo jer nemre više. Oni su krivi radi komičnih obrambenih reakcija cijele ove sezone. Oni su krivi kaj u onom prvom derbiju sezone na Maksimiru protiv tovara Rog promaši zicer nad zicerima. Oni su krivi za to kaj je svaki korner ili slobodnjak protivnika praktički najava protivničkog pogotka.

Ma sve ih treba smjenit. Svi su krivi,samo su naši momci u plavom nedužni za ove spektakle od igre koje gledamo cijelu sezonu.
  • Jaro
    9.9k
    Ne kuzim vas. Glavni krivac je platio glavom. Vjetojatno nije ni trebao biti tamo gdje jest, al jbh. Vodstvo kluba je ispravilo gresku. Nebu se nis spesl desilo zbog promasene sezone. Nemojze mi o LP miljama - jer do tamo bi trebalo 3 protivnika proci, a milijine smo imali i ove sezone pa evo sta se dobilo. Sad fino dugo toplo ljeto za Bobana i ekipu koju si poslozi. Od ovosezonske ekipe nije steta prodat nikoga pa uzet sto se da, a slagati pametno. Prvensrveno trener iza kojeg ce stajati Boban - da je Jakir, Bjelica ili cak i Cannavaro imao takvu potporu liga bi se osvojila bez jebemti. Ne mozes pitat igrace koji su si umislili da im trener ne treba jer su oni bogomdani ni za sto. Pogledao danas interviju Salaha - vele dosao Slot i odmah trazio da promjenim neke stvari (ej Salah koji trpa vec kolko godina u Liverpoolu) i objasnio mi sto cu s tim dobiti i eto - porusi covjek sve G/A rekorde. Aha, da, i poslao ga je da s 30+ pojaca teretanu jer s druge strane igra Diaz koji je lagan pa mora imati nekog ko moze engleske stopere zadrzati na ledjima kad golman posalje dugu - Salah, ne neki no name klinac ili umisljena HNL jebena zvijezda...
    Nema sta uprava pricati sa senatorima, strancima ili klincima o treneru - njihov posao je slusat trenera i davati sve od sebe na treningu o terenu te odradjivati klupske PR zadatke. Nista vise nista manje. Prilicno su dobro placeni za to...
  • Paggini
    49.3k

Poštedi me floskulastih litanija o veličini Dinama, itekako ja znam koliko je Dinamo velik i odgovori mi na pitanje - ako ih sve potjeramo, tko će ti voditi klub? Misliš da će tjeranje svih njih biti jamac stabilnosti? Misliš da je uprava kriva za ovu utakmicu danas?
  • jakov1
    609
    Jos cemo na kraju ispasti mamicevci jer smo nezadovoljni gubitkom titule.Infinity

Niste mamicevci, ali gdje ste bili jucer, zasto se onda nije ovako zazivalo odlaske? Ako vam jedna stativa ili eurogol rade razliku izmedu pozitivne i negativne ocjene sezone, vi ste neznalice cije misljenje ne bi trebalo biti nikakav faktor u odlukama koje vodstvo kluba donosi.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    P nije niko iz uprave igrao,jedini ali baš jedini krivci su igrači koji masno zaradjuju i boli ih ona stvar. Da li su problemi unutar svlačionice onda je problem dublji i onda imaju odgovorni koji su to trebali riješiti. Ono što je vidim da igrama nismo zaslužili titulu. Da i jesmo osvojili bilo bi to zato što su ostali još gori a ne mi dobro. Spominju se mbukui i Cordobe, Hoxhe itd. Oni nisu krivi što su u Dinamu i da smo imali pravog trenera on bi i iz njih izvukao najbolje a kriviti njih je suludo i bezobrazno. Nisu oni svi skupa odigrali pošteno poluvrijeme kad se sezona lomila nego isti igrači koji su i osvojili prošlo prvenstvo. I tad se vidjelo da Ademi , Ristovski,Petko ,pa Mišić nisu isti igrači kao prije par sezona. Ali priliku su dobili i trebali biti vodje. Zahvaliti se svima i naći profile igrača koji će se potući sa svima riba Blek Stijena aka Dilaver . Ljubičić je jedan takav ,i takve treba ganjati
  • fakin
    678
    uprava je apsolutno odgovorna za rezultat na kraju sezone. Rezultat je da necemo biti prvaci. U prvenstvu gdje imamo nemjerljivo vise novaca od protivnika.

I sto se tice velicine kluba govorim to radi ovih pickica na terenu koji nisu svjesni velicine kluba. A vidim da ocito ni uprava nije svjesna. Ove sezone rade gresku za greskom
  • jakov1
    609
    Dobro Staljin, smiri se, nikom nece biti bolje ako streljamo najbolje ljude koje smo mogli naci. Da ima boljih, odavno bi bili u klubu.
  • dinon7
    1.7k

Sve stoji, samo tri trenera je smjenio upravo taj sportski direktor koji je prvi trebao biti smjenjen.
    Da se razumijemo, itekako dajem podršku ovoj upravi ali na neke stvari na treba žmiriti. Samo i jedino njihova krivica je sto je MM dočekao zimu u klubu. I napravio nered koji ćemo ispravljati godinama
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Ne zanima me tko će, ne zanima me kako. Može se zvati Zvonimir, Branimir, Petar Krešimir, Trpimir, svejedno mi je.

Želim tešku čistku momčadi, želim da pomete sve ove preplaćene, nemotivirane, ispuhane igrače, želim da nitko od njih nije siguran. Od prvog u ekipi do Plavka.

Želim da se stane na kraj uhljebljivanju naših jer su “naši”, držanju nepotrebnih igrača u smiraj karijere jer su “zadužili klub”, “dobri duh svlačionice” ili što već.

Vrijeme je za ono što je trebalo napraviti prošle godine pa se nije i ova sezona je rezultat toga. Teški rebuild i tešku čistku. Vrijeme je za nove igrače, nove mudonje, nove talente, nove frajerčine. Jedna era je davno gotova, vrijeme je za novu.

Hvala svima na zadnjih 5-6 godina, ali predstava je gotova, zastor se spustio, ljudi su napustili kazalište, a oni još nisu shvatili da je kraj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.