• Dudu 9
    651

Kakve veze Boban ima s tim da su igrači po tko zna koji put ove sezone odigrali utakmicu preko kurca?
  • The Undertaker
    7.6k
    Džaba krečite. Isturen je Boban odmah kako bi amortizirao debakl sportske politike. On nije kriv za ovo stanje a Zajeca i Manenicu se ionako oko sportskog dijela više ne pita. Učimo se u hodu i idemo dalje.
  • Mali dioničar
    17.2k

Napisao sam da trener nije mogao pripremati utakmicu u miru jer mu se suflira kroz medije i nije mu se dalo završiti ni tih 6 kola na način koji on smatra prikladnim.

Koji će kurac klubu trener ako mu predsjednik govori na koji će način momčad igrati.
  • Srelee
    57
    Ako ima Zajec obraza nek si ukine placu koju nikad nije nijedan predsjednik Dinama imao
  • Chempers
    551

Zašto sada, tko ga je nagovorio, koji su razlozi itd uopće neću ulaziti u to, al jedna stvar je sigurna, Boban je jako fin vjetrobran sada ovima što su nas uništili ove sezone. Vrlo zgodno za njih s obzirom kakve bi se tek riječi mogle čuti sada i kada službeno ostanemo bez naslova. A to će sigurno dobrim dijelom izostati isključivo radi toga što je on sada u klubu.
  • Enco
    200
    A šta reći?
    Na Kamenita vrata, zapaliti svijeću i pomolititi se.
    Svaka čast Bobanu, ali nama tri Bobana trebaju da nas izvuču iz ove situacije.
  • Dudu 9
    651

Sve što je Boban navodno rekao se odnosi na idući sezonu. Nitko treneru nije suflirao da u prvu ekipu vrati kilavog Ristovskog, da spas traži u još kilavijem Ademiju koji čitavu sezonu izlazi iz igre nakon 15 minuta dok Kačavenda sjedi na klupi, ili da na bunker ide sa jednim napadaćem umjesto da ga proba probiti sa dvojicom. Bio je iz sva 3 trenera i nije naučio ništa iz njihovih grešaka.
    Sigurno ga nije omela Bobanova dugoročna strategija koju on neće uopće morati sprovoditi.
  • Paggini
    45.4k
    Napisao sam da trener nije mogao pripremati utakmicu u miru jer mu se suflira kroz medije i nije mu se dalo završiti ni tih 6 kola na način koji on smatra prikladnim.

Koji će kurac klubu trener ako mu predsjednik govori na koji će način momčad igrati.
    Mali dioničar

Zapeo si za tu omladinsku strategiju kao da ima ikakve veze s ičim, Perković je izašao u istoj formaciji kao zadnje dvije utakmice, ne vidim točno sufliranje.
  • Jaro
    9.7k
    Napisao sam da trener nije mogao pripremati utakmicu u miru jer mu se suflira kroz medije i nije mu se dalo završiti ni tih 6 kola na način koji on smatra prikladnim.Mali dioničar

Serem se u sve tom treneru kojem clanak Olivarija utjece na postavke igre...
  • Srelee
    57
    Ovdje treba dobit par ljudi iz uprava i odbora nogu u guzicu za primjer ostalima.
  • Endeavour
    670
    Zašto se ova tema aktivira nakon svakog poraza? Kao i ovi dolje s juga, dvije pobjede - prvaci, poraz - uprava odlazi & HNS pederi…

Treba priznati da ove a i dio prošle sezone nismo više dominantni. Što je sasvim normalno u sportu. Sve ima svoj kraj. City, Juve, Real donekle…

Meni kao navijaču je jedino bitno da su igračai dali sve od sebe. Za to je najbolji pokazatelj da pola niih nije moglo stajati na nogama.
  • Jaro
    9.7k
    Ja bih volio objasnjenje zasto je tocno Cannavaro dobio pedalu i mijenja ga ovaj lik na klupi sad. Jel radio protiv kluba? Ili su pojedini igraci radili protiv njega (pa posljedicno i protiv kluba)? Zasto nije ostao do kraja sezone? Ovim poteuom je uprava odustala od sezone i blagoslovila orgijanje igraca u svlacionici. Kakva je to poruka bila? Ako se odustalo od sezone (unatoc kriplima.od konkurencije) to je full nesportski i kukavicki, ako nije, koji je rezon od ostavkjanja ovog dubidusa na klupi?
    Tko je/ce stati iza te odluke?
  • masacusec
    5.2k
    Aktivacija pojedinih tema na ovom forumu postala jest binarni sustav....0, 1, poraz, pobjeda,...

Imam feeling da zauvijek kaskamo u nečemu...konačno pobijedimo dugogodišnje zlo i onda kada imamo sve temelje i pretpostavke za bajku....mi postajemo sami sebi najveći protivnici, niti hajduk niti Rijeka, već isključivo sami sebi...

Nestrpljivi smo svi, preko noći želimo konstantni mir i niz pobjeda, no jbg, katarza kluba je proces koji traje dulje...i na čelu s Bobanom, uvjeren sam da nam dogodine nema ravnih!
  • hardek
    4.4k
    Dobio je pedalu kao i ovi prije njega jer moraju treneri po jajima oko primadona. Prije sam stvarno imao svoje sumnje oko sva tri trenera ali pogotovo sada kad vidiš da Jakir radi posao u Turskoj a naši pod 4. trenerom u istoj sezoni ne mogu meda, neke stvari su jasnije.

Ja samo ne kužim kako se te zvjezdice mogu u ogledalo pogledati i lagat nas sve iz tjedna u tjedan
  • The Undertaker
    7.6k
    Dao se mandat senatorima da probaju izvući sezonu do kraja ali vidimo da ništa od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.