• Paggini
    44.2k
    Postoji razlika između lidera i Mamića ("""""gazde""""")

Ta razlika je demokratska legitimiranost i postupanje u skladu s ovlastima propisanim statutom.

Toliko je jednostavno, nikad poanta DPa nije bila komunalno vođenje Dinama.
  • NORTE
    14.7k
    ovo je baš jedna od glupljih izjava od lika koji kao prati stvari oko dinama + često voli docirati i glumatati nekog elokventnog komentatoraCUCAK

Jednom prilikom sam već napisao, gledao sam na tv-u neko gostovanje dinama (ne sjećam se gdje se igralo), lik mi je bio toliko naporan i dosadan svojim komentiranjem da sam isključio zvuk jer je nepodnošljiv.

Njegovo uspoređivanje Bobana i jednog gazde u demokratizaciji kluba je stvarno previše.
  • pencilneck
    834
    Težak promašaj Ivana Ljubića.

Nažalost, prepoznajem u njegovoj retorici dosta utjecaja Ivice Blažička koji mu je šef, a za kojeg znamo što misli i govori o demokratizaciji Dinama.
  • Enco
    198
    Čovjek (Ljubić) fulao ceo futbal, rekli bi neki.
  • The Undertaker
    7.6k
    Boban će biti gazda u opsegu kojem mu dozvoljava Statut. Ništa više i ništa manje. Problem ''jednog gazde'' će biti izraženiji kad se bude vodila diskusija (nadam se) oko novog Statuta i opcije direktnog biranja predsjednika.
  • ElDorado
    3k
    Ljubić je ok kad govori neke stvari ali realno on je na Prasičko liniji samo to mudro prikriva. Ne znam koja složena organizacija funkcionira bez jednog čovjeka koji na kraju odlučuje o važnim stvarima. Jedno je biti na vrhu hijerarhije ekipe koja je demokratski izabrana da 4 godine upravlja klubom, a drugo je uzurpator koji kriminalnim radnjama održava svoju vlast i lovu trpa u đepove na uštrb kluba kojim upravlja. Potpuno i temeljito neusporedivo. A iskreno nama je u proteklih godinu dana nedostajalo upravo to - šef parade.
  • NitkoBitan
    25.2k
    Nazvat ekipu iz Dinamovog proljeca razbojnicima moze samo cetnik.
  • masacusec
    5.1k
    Wannabe arhaicnim doskocicama nadomjestava nedostatak inteligencije.NitkoBitan

Pa i ne uspijeva mu baš.
    Kao da zaziva nekakvu autokraciju i tiraniju kao mogući oblik Bobanove vladavine... Kakve su to gluposti???
  • vjeko1701
    13.5k
    Ako ćemo biti pošteni, nije ih on tako nazvao nego priča kako je kod velikog broja navijača kratak put od spasitelja do rušitelja. U tome je potpuno u pravu.
  • miro
    6.2k
    Fakat se pretjeruje s pljivanjem po Ljubiću. Nije rekao ništa netočno, točno je opisao svakog kritičara trenutnog stanja. Ne ulazim u to jesu kritičari dobronamjerni ili tatićevci, jer ima i jednih i drugih, ali ne treba od Ivana Ljibića radit neprijatelja
  • ElDorado
    3k
    I meni se čini da je on više mislio na navijače no što je to njegovo razmišljanje.
  • NitkoBitan
    25.2k
    Dobro on zna kakve rijeci koristi u kojoj situaciji, ovo je podlo guranje odredenog narativa (a narativ je taj da se klub unistava, da ce propast i slicne gluposti). Nikada Ljubic nije blagonaklono gledao na demokratizaciju kluba.
  • Kermit
    340
    Nažalost, prepoznajem u njegovoj retorici dosta utjecaja Ivice Blažička koji mu je šef, a za kojeg znamo što misli i govori o demokratizaciji Dinama.pencilneck

Bit će zanimljivo što će dotični ljubitelj prošlih vremena reći o ovoj situaciji i Bobanu. U zadnjih par Podcasta toliko je bio negativan i teatralan da nije bilo gledljivo. Šta će sad zamjeriti ekipi izbacila na vrh Bobana koji nema krimena. Šupak običan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.