• Neron53
    1.4k
    Tako svake godine po par funkcionera jednog kluba malo juznije pokazuju da nisu megalomani i da su prava gospoda i prepustaju svoja mjesta drugima , najcesce kad ih se ni ne zamoli za to :) :)
  • Jurki
    16.8k
    evo samo razlika od petka i danas.. u petak ga je novinarska žgadija prcala u mozak (ok je odradio tu presicu, ali se vidjelo da je u grču i da se svaki zarez gleda).. danas susta suprotnost.. opusten, ko da mu je netko maknul 10 tona sa leđa.
    On je svjestan toga kaj zna (financije) ali isto tak kaj je jos bitnije da je svjestan kaj ne zna (nogomet) i da se u tom svijetu krokodila ne snalazi najbolje.

Lako je biti svjestan onoga kaj znas, ali je nekima tesko priznati ono kaj ne znaju.. pogotovo kad dojdu na poziciju.
  • OsamŠest
    4.8k
    Obzirom na visinu, predlažem Manenici da se spusti dvije stepenice niže.
  • Paggini
    44k
    Dovoljno smo desetljeća imali ljude koji nisu htjeli otići ni mrtvi sa pozicija koje su držali unutar kluba, tako da je ovo velik, velik potez Manenice. :)
  • ElDorado
    3k
    član Uprave za financije
  • ElDorado
    3k
    nema baš odijela u garderobi
  • Brusa
    2.7k
    Manenica- vojnik kluba!

I ne mislim to u nekakvom, niti malo, lošem smislu, kako se to zna nekada koristiti.
    Nego, u časnom, poštenom i najboljem!
  • Boycie
    2.6k
    Zadrhtao glas i proradila emocija kod Zvone...

https://streamable.com/hvmunn?src=player-page-share
  • Mandelinho
    650
    Prospi na nas radost sa visina

0000000000518853.jpg
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Skeniraj!
    Posloži!
    Ustroji!
    Povedi!
    Zadaj im opet taj udarac!

Napokon netko tko kuži nogomet i tko ima ozbiljnog iskustva na najvišim razinama.

Nije isto kad ti u Nyon ili kod nekog kluba dođe MM, Manenica, Zeko ili Boban. Vidlo se to već i u današnjem nastupu (ili čitanju), a o međunarodnoj reputaciji da i ne govorimo.

Mislim da je u godinu dana DPa, gledano sa sportskog aspekta raznih imenovanja i razrješenja, ovo prva i jedina ispravna odluka do sada.

+ za ovaj potez Manenice i neka svaki Zvone radi ono u čemu je stvoril svoje ime.

Želim da Zvone bude dugoročno s nama kaj bi ujedno značilo i da bu uspješno!

(ajmo na ljeto vratiti još jednog kapetana :wink: )
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Gledam snimak konferencije i nemogu se nagledati. Kakve tri figure ,kakve 3 ljudine. Ko Kupres. Zeko i Boban koje sam uvijek volio i poštovao, ali Manenica. Kako mi je taj čovjek prirastao srcu. A sad pogotovo. Dinamo Zagreb iznad svih. Pokazao je to na djelu. Velika ti hvala ljudino. Zvone dobro došao Doma. Sutra na posao od 9-21 mahmuran. Nek gori sve
  • ElDorado
    3k
    Iskreno, ja mislim da je Manenici pao velik teret s ledja. Vjerujem da se nasao na poziciji gdje tesko da je htio biti. Kao klub nasli smo se u situaciji da nemamo covjeka za sportski sektor, da postoji veliki strah od donosenja vaznih odluka i Bobanov dolazak rasterstio je cijelu strukturu kluba. On ce donositi vazne odluke i ne bjezi od toga. Ja se samo najtoplije nadam da ce svi biti bezrezervno uz njega.
  • Davieboy86
    409
    Mozemo se svi sloziti da nisu bitne rjeci , nego djela, zato gospodine Manenica ,moj ogroman naklon. Pogotovo u vremenima gdje se nenormalno smatra normalnim.
  • Papastrumf
    15.7k
    Tako svake godine po par funkcionera jednog kluba malo juznije pokazuju da nisu megalomani i da su prava gospoda i prepustaju svoja mjesta drugima , najcesce kad ih se ni ne zamoli za to :) :)Neron53

Nije ga nitko nista molio. Postoje ljudi koji nisu proracunati, kojima je istinski stalo do dinama. Zvonimir Manenica je jedan od njih.
    Nevezano sad za ovaj potez, Zvone je ljudina kakvu nije lako naci u danasnjem svijetu, pogotovo na ovakvim pozicijama. Nisam ga poznavao do prije godinu i pol, danas je jedan od rijetkih za koje bi bez razmisljanja stavio ruku u vatru.
  • Neron53
    1.4k
    Ocekuje se i nova knjiga o Zeki : " Od zvijezda do blata i natrag u 365 dana" :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.