• skener
    2.4k
    Kako je danas Manenica bio lagan

Veliki gospodin
  • Dzgšb
    1.4k
    Konačno dugogodišnji san nam se ostvario.
    Zvone u svom i našem Dinamu ,kako dobro zvuči :heart:
  • Dadox
    156
    Na Rtl/u kaže novinar da će Manenica biti u IO kluba za pitanje financija.Nadam se da to nije točno nego da ostaje u dnevnoj operativi kao član uprave za financije kako je i bilo najavljeno.Taj nam lik stvarno treba.
  • ElDorado
    3k
    joj novinari. Pa reko je Zvone u govoru jbte
  • rakurs
    1k
    Jao, kako me ovo napunilo optimizmom... Kako god završila ova sezona, za budućnost smo u sigurnim rukama. Manenica mi se sviđa od prvog dana, preuzeo je odgovornost kada je trebalo, napravio u velikom kaosu neke dobre odluke, a ovo kaj je napravio za Bobana stvarno se rijetko kad može vidjeti...
  • Neron53
    1.4k

Nije blesav da ga se povezuje s ovom sezonom.
  • Jurki
    16.8k
    Nije blesav da ga se povezuje s ovom sezonomNeron53

Kak ga se i moze povezati s ovom sezonom koja je pri kraju?
    Taman da je danas preuzel duznost.

Manenica bu ostal dio Uprave kao clan zaduzen za financije.
  • mlinchica
    2.7k
    I da se svi podsjetimo..

[img]http://IMG-8186.jpg
  • Jurki
    16.8k
    Jebote koji kvantni skok.. od Perasice do Bobana.
  • Mazalo
    340
    Ovako sam jedino bio sretan kad su mi se djeca rodila! Ovo može samo DINAMO!!!
  • Dzoni
    1.1k
    Idalje mi izgleda nestvarno vidjeti Bobana u klupskim prostorijama, kao da gledam AI snimke, ne vjerujem da smo uspjeli ga konačno dovesti u klub
  • Neron53
    1.4k

Naravno da bi ga se povezivalo, pa nije bez veze uzet datum 1.6. I naravno da takav rasplet sve nas pomalo razocarava , barem sve nas koji jos vjerujemo u cuda i osvajanje naslova.
    Dakako da nije isto da se vec ovih dana spusti u svlacionicu i razmrda ih sve sto jace nego da se sve prolongira mjesec i pol dana, pa makar i samo formalno
  • Jurki
    16.8k
    ako ima ugovor sa sky sportom do 1.6. onda nemre preuzeti sluzbeno funkciju PU.
    Naravno da bu Boban u klubu, ali ocito hoce zavrsiti sezonu kao komentator.
    Nebitno al je sluzbeno preuzel funkciju 14.4. ili 1.6... bitno da je u klubu i sve kaj se god sportskog sektora tice od danas on amenuje.

Sigurno bu razgovor i sa igracima.. vjeruj da se bu probalo sve napraviti da se okrene sezona..
  • PetkoDaniOršaGol
    177
    Kakvo gospodsko upozorenje bagri novinarskoj na kraju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.