• Tongo Doumbia
    6.3k
    Sva imena koja spominjete (a da nisu povratnici) tehnički nisu osvojili niti jednu titulu prije Dinama.

Garcia? Ma daa. Dovesti trenera kojeg je Istra čekala dvije godine prvog mandata, da bi na kraju bio koji? Sedmi ili osmi na tablici. Jer eto, lijepo igraju. Radiš bez pritiska, Pula lijep i sunčan grad, klub koji 10 godina tavori na istoj diobi istih mjesta i omjera rezultata. Svako malo iskakanje (poput polufinala Kupa ove godine) je bonus.

Sopić isto, izvlačenje maksimuma iz Gorice koja se tu zimu dobro pojačala a na jesen prije zbog nesreće imali manje bodova nego inače zbog xy razloga. U Rijeci prije njega odrađen top posao od strane Jakira i Antoninija Čuline, on nastavio na valu dobre atmosfere i inata, na kraju popušio prvenstvo na proljeće, kad je već trebao implementirati svoju ideju i iskreirati nešto sam. Dinamo ga svaki put nadigrao i oba puta odškolovao nogometno na Maksimiru, bez ispaljenog metka.

Kovačević? Netko je napisao iznad. Ozbiljna dijagnoza i ne vidim razlog da se hvata u koštac s vjerojatno najtežim i najizazovnijim razdobljem za nekog Dinamovog trenera u dogledno vrijeme. Također za sada nema titulu, niti je radio u klubovima u kojima je “iks-kiks”.

Ostale koji se provlače ni ne poznajem toliko, Jovičević je išao uzlazno, Pušić se čini zanimljiv, ne znam koliko je realan uopće. Za Bišćana bih rekao da mu je Dinamo preveliki pritisak i da sam ne želi. To je osobni dojam. Imao je normalan put do Dinama i nadograđivao se kako treba. Ne znam što se dogodilo poslije i ne pratim mu kasnije angažmane.
  • Jurki
    16.8k
    Maloprije je bila napisana cinjenica kak smo se pod Biscanom izdusili svaki put nakon 60 minuta.. kaj nam tak nekaj treba opet?

Pametan covjek uci na svojim i tuđim greskama.. budala ponavlja istu gresku i ocekuje drukciji rezultat.

Trazil je da Topic dobije profi ugovor.. ljudi moji pa kaj je s pamcenjem??

Znam da sam u manjini, ali tako ja gledam na stvari, najviše zato što Igor nije ništa manje dinamovac od Zvonemiro

Nije manji Dinamovac od Zvone, ali to ne smije biti kvalifikacija za trenera u Dinamu. Jbg... nek ispece zanat.. napravi nekaj.. onda moze.. zakaj ne.
  • fakin
    274
    od domaćih meni bi jedina opcija bila sopić. jedino njega još nismo ispljunuli i potrošili, ove sve ostalo jesmo, bišćan, bjelica, jakir, jovičević, krznar...
  • Dani Olmić
    1.3k
    Jel ce bit prijenos presice?
  • crophantom
    70
    Vi stvarno mislite da bi čisto karakterno Sopa i Zvone mogli uspješno surađivati? Ja tu kombinaciju u nijednom od paralelnih svemira ne mogu zamisliti
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Što se mene tiče, ne mora baš Bišćan postati novi trener jer vidim da bi ovdje nastao lom, ali mi je i dalje nevjerojatno koliko ljudi ga radi slabijeg mandata u Dinamu (iako samo 2 poraza u 17 tekmi) smatraju analfabetom i očajnim trenerom zaboravljajući ono što je napravio prije Dinama (Olimpija, Rijeka, U21 repka). Svršava se na trenere koji su dobro vodili nekakve Gorice, Istre, Slavene, Lokse, i pritom uzeli zajedno 0 trofeja, a sprda se sa čovjekom koji je uzeo trofeje u zahtjevnim situacijama ( u Sloveniji mu je glavni konkurent bio Maribor koji je igrao Ligu prvaka, u Rijeci je imao puno jaču konkurenciju u vidu Bjelicinog Dinama i Armada ga je bojkotirala i vrijeđala skoro cijelu sezonu dok ne ode iako nije im smetao kad im je donio kup :roll: , u21 repku je odveo u četvrtfinale, prvi trener od samostalnosti Hrvatske koji je to napravio sa u21 repkom).

Ponavljam, nek slobodno neko drugo ime bude trener Dinama i nek nas odvede do novih rezultatskih uspjeha, ali Igor Bišćan sigurno nije toliko loš trener kakvim ga neki ovdje smatraju još od kad je sjeo na klupu Dinama prvi put.
  • Pacho
    456
    Prvi uvijet bi trebao biti da makne onu imbecilnu tetovazu koja nema nikakvog smisla.

Ali ozbiljno, jos imam PTSP od onog njegovog pogleda dok se raspadamo u Grckoj, lose fizicke spreme i kmecanja radi rostera koji je tad jos bio vrhunski u usporedbi s danasnjim. Plus one glasine da nije htio Fruka, Pasalica, itd.
  • Jurki
    16.8k
    nitko ne kaze da je taraba.. ali jbg zbog svih okolnosti.. da smo svaku tekmu nestali sa terena nakon 60 minuta igre, lose vođenje utakmica, trazenje da se Topicu da profi ugovor na temelju nicega..
    i kaj je najvaznije da bi se doslovno nakon prvog poraza preispitivalo njegovo angaziranje.

Dal to nama treba? Mislim da ne.
    Vjerujem da Boban moze naci "jace" ime za trenera.
    Igor nek stvori trenersku karijeru, napravi nekaj u Europi... da nam pokaze da mozemo vjerovati u njega kao strucnjaka na nasoj klupi... za povratak uvek ima vremena.
  • ElDorado
    3k
    Sopić s Bobanom nemre funkcionirati. Lik je tempirana bomba. I u Poljskoj je već počeo prodavati svoje fore.
    Znači to mora biti netko tko će prije svega sljediti sportsku strategiju kluba, promocije igraca iz skole, sustav igre koji ce se strateski sljediti itd.
    Da ne bajamo sve bumo vidli.
  • fakin
    274
    znači neki poslušni lik?
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Znači to mora biti netko tko će prije svega sljediti sportsku strategiju kluba, promocije igraca iz skole, sustav igre koji ce se strateski sljediti itd.ElDorado

Sto se ovoga tice mislim da to kod Sopica ne bih bio problem. Ipak je Dinamovac i sumnjam da bi radio probleme oko strategije kluba. Ako se vec odluci da on kao trener profilno pase.

Veci problem mi se cini on kao osoba van terena. Vrlo upitno je zeli li Zvone nekoga tko ce redovno imat eskapade sa novinarima.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Nama za trenera da dođe Jurgen Klopp, našlo bi se 20 ljudi kojima ni to ne bi pasalo, jer njemac, i jer nece od Cordobe moć napravit Salaha i od Kulenovića Dioga Jotu. Da dođe Ancelotti, ni on, prestar je, a i ne može Mišica naučit da šuta i ima trku kao Valverde, ili od Baturine Mbappea.

Kad pročitam ovdje sve priče, tko bi trebao, zašto, tko ne bi i zašto ne bi, sasvim smo zaslužili Sandra Perkovića i ni pedalj više od njega.

Prvo klub što treba, jest dovest SD-a(ne zanima me hoće li biti stranac ili domaći) ,pa onda trenera na početku iduće predsezone.

I onda neka tercet, i isključivo tercet trener-PU Boban- SD naprave u dogovoru naprave i riješe pod muss potreban remont ovog balvaniziranog i nekvalitetnog rostera, i da također isti taj tercet i dovodi igrače u dosluhu jedni sa drugima, da ustrije školu, bez koje teško da možemo, također i najvažnije, bez da se u odluke istog tog terceta za sta je na terenu, rostera i tko igra, tko ne, i tko će biti doveden, ne mješaju nikakvi Zajeci, Podnari, Puhala i drugi članovi IO-a, aposlutno da nemaju nikakvog utjecaja u svemu tome.

Tek onda, ali onda ćemo moć polako, bezrikvercno nastavit dalje, kao klub, i prvenstveno mi navijači koji smo od ovih svita na terenu, klupi i svlačionici u zadnjih 3-4 godine pravili nekakve svece, mesije, sapsitelje kad ide i kad se titraju jajca i voda na mlin, a kad ne ide onda udri vređaonu, spali i zakopaj.

Samo pametno i jako dalje, ove horore koje smo znali gledat i proživljavat zadnje dvije i pol godine, nadam se da se neće više ponovit, nije dobro za zdravlje.
  • Jurki
    16.8k
    nekoga tko ce redovno imat eskapade sa novinarima.GeneralNapoleon

Ako to ukljucuje koristenje baseball palice (za onaj glupi američki sport) na presicama nad doticnom gospodom... bil bi to lijep prizor. I isplatilo bi se kupiti pretplatu za tak nekaj.
  • Ivanmtk
    1.3k
    Novi trener Dinama će bit onaj koga izabere Zvonimir Boban. Za mene dovoljna referenca.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Kao da mi nije bilo dovoljno u petak slusat glupa pitanja novinara pa moram i danas. "A sta ako Dinamo ne ude u Ligu prvaka", "Tko snosi odgovornost za rezultat", "Oce li bit ostavki"....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.