• IvanKupres
    41
    Tu se hvatate za nekog mamicevca iz hercegovine xDDDD bezopasan lik procitas malo komentare i sve ti jasno.rkru

Znači na ovom forumu je dopušteno bilo kog prozivat Mamićevcem??? To vam ne smeta? Sanjina se nesmje spomenut al bilo kakva kritika il propitkivanje dopušteno je odma etiketirat s mamićevštinom, i čudite se revoltiranoscu. Daj fuj.
  • IvanKupres
    41
    Ovo sve je čisti "di si bio 91e", nisi naš, agresor si. Jezivo. Dopuštate atmosferu hajke ako dopuštate da se bilo kakva kritika ili propitkivanje naziva mamićevštinom, vi to dopuštate.
  • Paggini
    44k
    Uvijek isti jebeni ciklus.

"A šta ovaj Španović???"

"Smarate sa španovićem, rečeno je više puta, prestanite koristiti argumente tih mamićevih šupaka"

"Oooo, lijepa nam je demokracija vidim, ne smije se nista reci protiv Spanovica odma se zove ljude mamićevcima svaka čast na takvom vrijeđanju lijepa nam je ta demokracija i sloboda govora"

Uvijek jebeno isto i onda vam nije jasno zašto vam ljudi govore da im idete na kurac
  • rkru
    17
    pricao sam o facebook stranici. Taj lik sa facebook stranice se sam zovem mamicevcom tak da.... al ak oces kratki comment moze.

postoje 2 opcije ti si;

1. troll. ja kao ekspert za trollove dajem ti 8/8 raiting vrlo dobro. posebno ak si neplaceni troll. respekt za dedication

2. mamicevac ili ti Kako je lipo prije bilo aeaeaea. tebi je meni nije. toeto kuda koji mili moji

Ja sam za slobodu govora posebno na ovom forumu koji je postao mekanac i prepun dnovinara. Kad je bal nek je maskembal.

Zivio rođo!
  • IvanKupres
    41

Trol si ti, svako s IQ većim od 100 konta da postoji više opcija, a da se ovakvim nametanje bave likovi koji su ili trolovi, ili žele moralno ucjenit ljude da šute il da se stalno pravdaju da nisu Mamićevci. Marš.
  • rkru
    17
    Kao sto rekao svako ima pravo na svoje misljenje. najvise kaj bi mrzio da te se banira slucajno. posebno ako nisi troll. onda bi te branio vise nego plavu boju!

Vise opcija tell me more. sad pricas sa shizo likom sa 140+ IQ nije ti vise kamilica. reci koja je 3. opcija?? 4. ,5. Tko si ti Ivane?
  • Paggini
    44k

Ima i drugih foruma i facebook grupa pa se raspravljaj s ljudima o tome kako će Španović podnijeti to što dolazi Boban jer je pisao loše o Modriću
  • rkru
    17
    Samo ga nemojte banirati jer onda svi postajemo ono protiv cega smo se ofol borili gro godina.

Ako si i jednom mislio da nije u redu braniti ljudima Mamicu cigane onda pustite i Ivana da laje.
  • NKDZ86
    3.4k
    čitajući ovo stranicu mogu samo reći: Bog vam svima pomogao.
  • K3p
    244

Jezivo hahahaha
    Naš kaj je jezivo, da je nekome kraj svih problema koje klub ima španović najveći :rofl:
  • IvanKupres
    41

3. Glasao sam za DP, ali mi Sanjin nimalo nije simpatičan.
    4. Glasao sam za Barića, nemam mišljenje o Sanjinu, ali svoju frustraciju DPom iskaljujem na Sanjinu, ali to me i dalje ne ćini trolom.
    5. Glasao sam za Barića, usput sam trol.
    6. Nemam nikakvo mišljenje o demokratskom il privatnom ustroju kluba, ali mi Sanjin nije simpatičan.
    7. Glasao sam za DP, nemam mišljenje o Sanjinu, ali mi je jasno zašto je nekima iritantan i zašto neke iritira pretjerana osjetljivost moderature prema Sanjinu kao da im je osobni prijatelj.
    8. 140 schizo sam i trolam.
  • IvanKupres
    41
    Jezivo hahahaha
    Naš kaj je jezivo, da je nekome kraj svih problema koje klub ima španović najveći :rofl:
    K3p

Koji problemi? Ak je gubitak sezone doveo do povratka Zvonimira Bobana, onda je to zapravo pozitivni outcome.
  • rkru
    17

znaci osmica brate znao sam! nis ja nemam muda saljem ti u inbox anti sanjin brošure pa podjeli ovdje. Padni za bracu i dokazi da ti je istina ispred bana na forumu! LP

a ako te banaju radi anti sanjin brošure onda fakat.... mozda si u pravu....

Pozdrav brate po dijagnozi!
  • IvanKupres
    41

Broj 8 si ti vrati se na 4chan.
  • vlatkomarkovic
    758
    Dobro koji kurac se ovo desava. Ja sam fkt bio kritičan prema sportskom djelu, kritičan sam prema veličini stadiona (i dalje smatram da je netko samo odabrao neku brojku na blef, a mi bi trebali pljeskati), kritičan sam i prema stavu sportska politika nije bitna, bitno je da je naš, kritican sam bio i prema... Mislim kritican sam i prema Sanjinu, al sta cu sada dalje tiskati, rekao sam svoje. I ne neću čestitati upravi kako su ugasili svoj ego i pozvali Zvonu, oni su njega pozvali jer su bili stjerani u kut s 59 odbijenica SDova. Da su stvarno isli kontra svog Ego-a, kako neki ljudi spinaju, bi ga zvali već u Veljači, ali bolje ikad nego nikad, to priznajem. Al ovo je fkt napad trollova.

Ne vidim područje u kojem će se Sanjin i Boban krajcati. Mislim da Boban ima pametnijeg posla od bavljenja Sanjinom i mu se sigurno neće dati natezati i gledati ko je imao kakav stav prema Luki Modricu, a da radi u Dinamu jer će se baviti vraćanjem kluba na svoje mjesto sa sportske strane, a to je da ožujku iduće godine slavimo naslov. U što sam siguran da će postići kao što sam siguran da će dan sutra svanuti, pod uvjetom da mu se nitko ne petlja. Jedino sad u šta ne vjerujem, da Sanjin krene Bobana propitivati zakaj radi neke stvari, ali mislim da će ga onda zadesiti ista sudbina kao i bilokog drugog da se Bobanu krene petljati, tako da ne vidim razlog za paniku i naglasavanje tog scenarija. Možemo tako pričati i o Šokoti i Pilipoviću i Mari i Dabcu i tko zna kome, ovisno tko ima pik na koga. Jednostavno je, tko će pametovati će otići na burzu. Došao je dugo zazivani spasitelj, sklonite se.

Ovo vraćanje Bobana mi je al pari s vraćanjem imena ili demokratizacijom. Ne znam stvarno ne znam i ne razumijem kako se ovo može gurati u negativu. Šta je ovo, ovo mi je ko da ljudi krenu kenjati zašto Dinamo ima plave dresove. Ovo je ko da se sutra Klopp vrati u BVB. Dobili smo super premiju po svemu samo po liniji što je Dinamovac. Prošli tjedan se veličalo SDa koji je bio pred vratima jer je bio "desna ruka" Beniteza i od zadnja dva kluba se oprosti s ozbiljnim sudskim sporovima, a karijera mu je išla obrnutim tijekom od Liverpoola do Spezie. Sada će zlobnici reći da je Zvone imao spor s Milanom, je, i sagradio ekipu (Leao i Pioli između ostalog) koja je donijela naslov Milanu nakon milijun godina i koji neće opet osvojiti idućih milijun godina. Covjek bi se radije odsjekao desnu ruku nego zajebao Dinamo. Jedini nikada nije imao posla sa ZMom i uvijek ga je prozivao, bio mu je glavni trn u oku godinama. Svi se sjećamo tirada o Bobanovoj slasticarni. Sposoban, Dinamovac, gospodin, moralan, mislim ne ide bolje. Jednostavno za Dinamo ne postoji bolji čovjek na svijetu od svih 8 milijardi ljudi.

Ja stvarno ne vidim kako neki ljudi mogu ovo spinati negativno, ovo može samo kompletni troll ili ono teški deficit zdravog razuma. Dajte ljudi se schillajte, koga vi to vidite kao bolju osobu. Šta sad došao je Boban i očekujem da će sada plavi korner služiti tople kokice, ako ne budu nabijem i njega na kurac? Mislim to je doslovno logika nekih ovdje. Ako mi se ne svidi dizajn 2. Dresu dogodine, Boban je sve sjebao? Već vidim da neki jedva čekaju staviti ga na streljanu, jer ne mogu podnijeti ko je došao u klub. Ali nemojte se brinuti, ako ikoga boli kurac za napade budaletina onda je to on.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.