• ElDorado
    3k
    Koliko mržnje prema klubu za koji kao navijaš. Užasno.
  • Crusades
    15.7k
    Kasno je za psihijatriju, takvima kao što su na toj stranici nema pomoći ni na najtežem odjelu psihijatrije.

Pravopisne greške, velika tiskana slova, sve zdravkoljupci, srednjovječni likovi koji nerijetko imaju istu profilnu i naslovnu sliku na FB profilu a Maksimir ne znaju na karti pronaći, u svemu vide jugoslaviju i antiHrvatstvo (osim u tattinom orgijanju na srpske i tovarske pjesme ili seljačizmu sa fahretom i takvima).
  • Eduardo
    23.5k
    Kako bi Sanjin preživio dolazak Modrića? "Luka Modrić velik? Em je nizak, em je lazljivac i zastitnik huligana u lozama i USKOK-ov osumljičenik..." - napisao je direktor komunikacija 2017. na twitteruCentaršut Stefana Ristovskog

*ebo vas Sanjin više (bez uvrede), dosadili ste više s njim i prešli sve granice s optužbama, izrugivanjem i razvlačenjem čovjeka po blatu na osnovu malicioznih insinuacija gazdinih klošara... sljedeći ovakav i sličan proser ide tjedan dana na odmor, a novi profili na trajno hlađenje.
  • Jurki
    16.8k
    Takvih štakora je bilo i biti ce ih.
    Nisu uopce relevantni. Stadion su vidjeli samo na tvu.. a i dobro bi pitanje za takve bilo.. ljudi de ste bili u picki materinoj kad je vaš vožd i mecena drmal klubom svih godina?
    Svima je lampa puna velikih transfera koje je manager svemira napravil.. ali koga boli kurac kaj je npr Nikolu Moro ftopil v Rusiju za 10 milki kad od toga klub nije videl ni pola?

Da zavrsim s njima.. osnujte si svoj Dinamo i mozete Mamica postaviti za predsjednika. Odjebite od nase Svetinje.
  • GOAT
    2.4k
    A jel moguce da ovakav lijepi dan sjebete sa svadom oko likova za koje niste ni culi prije par mjeseci. Ja ne znam sta se vise u klubu treba dogoditi da svi budu zadovoljni i da ne postoji neko ALI

Potrudite se bit normalni barem danas a ako imate pretjerane frustracije udarajte glavom u zid mozda pomogne
  • Laugreano
    3.8k
    Kad se sastaje IO?
  • mali M
    7.3k
    a sori pušem već na hladno zbog trauma sa sportskom politikom zadnjih par godina... Sve ok brat, zanemari na ovak lijepi dan
  • IvanKupres
    41
    "Boban je u klubu, kako ubaciti Španovića u tu priču?"Paggini

Zakaj se jednostavno ne pomirite da većini ljudi, i na Sjeveru, Španović nikada neće biti simpatičan, a postaje sve više iritantan. Može bit hodajući svetac, nije simpatičan. Modrić može dubit na glavi, neće bit nikad maneken, da je bio zgodniji imo bi vjerojatno dvije zlatne lopte. Ako ga gurate niz grlo ljudima i članovima ovoga foruma da ga se mora volit, rezultirat će suprotnim.

A pitanje je što npr da Modriću povratak u Dinamo bude uvjet da se makne Sanjina iz kluba, zbog onih tvitova? Modrić za razliku od Sanjina nije imao tatino ime i utjecaj da ga zaštiti od Mamićevih prijetnji. Kako se sudbina igra sa životima.
  • Paggini
    44k
    Zakaj se jednostavno ne pomirite da većini ljudi, i na Sjeveru, Španović nikada neće biti simpatičan, a postaje sve više iritantan. Može bit hodajući svetac, nije simpatičan. Modrić može dubit na glavi, neće bit nikad maneken, da je bio zgodniji imo bi vjerojatno dvije zlatne lopte. Ako ga gurate niz grlo ljudima i članovima ovoga foruma da ga se mora volit, rezultirat će suprotnim.IvanKupres

Stari, doslovno ga nitko ne spominje, lik se nigdje ne pojavljuje, ne daje nikakve izjave, nitko ga ne gura osim svih ljudi koji imaju problem s njim iz nekih svojih razloga.

Kako mi točno guramo Španovića niz grlo svima? Objasni mi to.

Nitko ga ne spominje, a sad se opet stvara Modrić vs Spanovic borba u kontekstu Bobana što je toliko jebeno bizarno i komično, ali eto da - mi guramo Španovića niz grlo, a ne svi ti Blažički, Balkan Dede i slični klauni
  • IvanKupres
    41

Nameće se narativ da ako propitkuješ Sanjinovu poziciju u klubu, da si tatićevac. I ljudi tome svjedoče, što stvara dodatnu iritaciju koja rezultira tim spominjanjem Sanjina kada i nije tema.
  • mali M
    7.3k
    Doslovno to. Ja jao kibic vulgaris nisam bio upoznat sa Sanjinovim opusom dok se nije sve zakotrljalo. Ja zbilja neznam zašto je on i kako postao dežurni Pedro... Prvo su ga prozivali za uhljeba, pa onda da je nitko, pa onda da vuče konce iz sjene pa više i sam nezna što je. Ako se ne pokaže da je on zbilja bio neki puppet master iz sjene :roll: zbilja su ekipa troleri žešći

nisam nikada doživio takav narativ... Možda je do mene jer ne nalazim unutarnjeg neprijatelja u Sanjinu
  • Paggini
    44k
    Nameće se narativ da ako propitkuješ Sanjinovu poziciju u klubu, da si tatićevac.IvanKupres

Pa nameće se narativ da je Sanjinova pozicija u klubu više puta objašnjena i razjašnjena kroz više kanala, uključujući i članski dan i onda se Boban vrati u klub i ekipi prvo padne na pamet "E A ŠTA JE SANJIN PRIČAO O MODRIĆU????"

Pa jeste vi svi skupa normalni? Ne ulazim sad u to jel Sanjin dobro ili loše radi svoj posao (osobno mislim da projekti koje je pokrenuo su jako dobri), ali u takvoj situaciji gdje se Boban vraća, vi opet vadite njegovo ime koji veze nema s ičim.
  • rkru
    17
    Tu se hvatate za nekog mamicevca iz hercegovine xDDDD bezopasan lik procitas malo komentare i sve ti jasno.

Veci Vam je problem sve popularniji short(necu ga reklamirati) jednog naseg "nisam mamicevac ali" novinara.... koji govori o transferima japanaca i kange. sve na toj liniji cardif, belgija , dinamo. aludira na pranje para i izvlacenje istog, a meni se vise cini kao amaterizam i "neznam bolje jbga" naseg bivseg sportskog direktora.

Kao kad igras Football manager pa pokupujes sve kaj valja u hrvatskoj jer jedino to znas xD
  • El Madrigal
    263

Nisam se ni uzbudio. Samo sam quotao čovjeku koji je rekao da bi se Modrica moglo nagovoriti, a ja sam iznio svoje "mokre snove", čista zajebancija, sve nerealno.
  • IvanKupres
    41

Di sam ja izvadio njegovo ime? Ja komentiram vašu začuđenost s time što ga se vadi, i ako se ne varam pričalo se o Modrićevom povratku, logično je da će se spomenut Sanjinovi tvitovi. Znači lika se uopće ne smije spomenut, pa to stvara dodatnu iritaciju u ljudi.

Pa kolko sam skonto Sanjin je ekspert za krizne komunikacije u klubu, a u klubu je krizna komunikacija ove sezone očajna. I svi znamo da je tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.