• don
    12.2k
    ako se ne varam, izašla je vijest nedavno da Modrić gotovo sigurno napušta Real na kraju sezone. Mislin, to je i realan scenariji šta se tiče sportske politike Reala.
  • Nolifer
    10.4k
    Nego, kako to da se još nitko nije sjetio da su Možemovci u klubu doveli Zvonu jer je peder? :joke:Crle

Da sam to spomenuo, bio bih dosadan s njima... Tak nemoj i ti bit s njima dosadan... :joke:
  • Crle
    900
    A iskreno bio bi razočaran da nisu.

A nije me ni zona razočarala sa ovim o Sanjinu i Bobanu. :rofl:
  • NORTE
    14.7k
    ako se ne varam, izašla je vijest nedavno da Modrić gotovo sigurno napušta Real na kraju sezone. Mislin, to je i realan scenariji šta se tiče sportske politike Reala.don

Uz flopčinu od sezone Madrida i Bobana u dinamu, vjerujmo da je moguće.
  • Orc123
    11.2k
    ima ih ovdje i previse....
  • Jurki
    16.8k
    kak god to grdo zvuci za "tvorevinu iz Maksimirske 128" ali nije fulal bas nist.
    Klub je bil bankomat i prcija jednog pokvarenog covjeka. Klub cije se ime povezivalo s mafijom itd..

Slike godinama praznog Maksimira su sve rekle..
  • Droljo
    14.7k
    spreman se "spustiti" sa mjesta predsjednika Uprave da bi omogućio dolazak Bobana na to mjesto.Crusades

Jel to istina? Boban je predsjednik uprave?
  • Crusades
    15.7k
    Ne znam kaj će bit, al kažem da je bio spreman u jednom od scenarija.
  • El Madrigal
    265

Buraz, kaj je s glavom?
    Možda zajebancija i želje i pozdravi! Opusti se.
  • Klenx
    7.3k
    Nakon godina lutanja, propuštenih prilika i nekih pogrešnih koraka, vjerujem da ćemo u Bobanu dobiti ono što nam je zadnju godinu dana demokratizacije kluba nasušno falilo - lidera.
    Jedan od najvećih sinova zagrebačkog Dinama, igrač koji je iz Maksimira krenuo na put slave i poštovanja diljem nogometnog svijeta, ponovno oblači plavi dres, ovog puta ne na travnjaku, nego na puno zajebanijem terenu. Uredskim prostorijama u kojima će krojiti bližu i dalju budućnost kluba.

Dinamu je zadnjih godinu dana očajnički trebao lider. Netko s karizmom, s autoritetom koji se ne nameće silom nego znanjem i karizmom. Netko kome ćeš pažljivo pokucati na vrata kad ulaziš u ured. Netko čija se riječ ne preispituje, već se sluša. Poštuje. Slijedi.
    Boban je upravo to. Nije svatko bio dopredsjednik UEFA-e. Niti savjetnik predsjednika FIFA-e. Pa čak niti šef sporta u jednom Milanu.
    Nema puno klubova u Europi koji se mogu pohvaliti da imaju čovjeka sa takvim CV-om.

I zato kapa do poda Zvonimiru Manenici.
    U svijetu gdje su titule sve, a ego često pretežak za ustupke, on je učinio ono što bi rijetki napravili — svoje je mjesto prepustio većem.
    Spustio se u hijerarhiji kako bi klub mogao rasti. Stavio je Dinamo ispred svega.
    Svaka čast majstore.
    Jer budimo iskreni, uz dužno poštovanje svima — nije isto.
    Nije isto predstavlja li Dinamo pred politikom, pred HNS-om ili UEFA-om, pred novinarima pa čak i navijačima Velimir Zajec, Zvonimir Manenica... ili Zvonimir Boban.
    Nije isto zove li za sponzorstvo ili transfer netko od "naših", ili netko tko nosi ime koje odjekuje svjetskim nogometom.

Očekujem li čuda? Ne.
    Dinamo neće odjednom postati nepobjediv. Promašivat će se igrači, griješit će se u odlukama, gubit će se utakmice.
    To je nogomet. To je život kluba.
    Ali razlika je u tome što sada znamo da na čelu imamo ljude kojima vjerujemo i iza kojih možemo stati i kad bude teško. I koji će staviti interes Dinama ispred vlastitog.

Zvone & Zvone, sretno vam bilo!
  • ElDorado
    3k
    malo sam ih popratio prije nekog vremena. pa ko je uopće ta nakupina polu ljudi?! Tko stoji iza toga?

Ako nešto stvarno cijenim kod Bobana je da nije htio niti blizu klubu dok je stolovao kriminalac. Zeko baš i ne.
  • Crusades
    15.7k
    Ne mogu dočekat pressicu navečer :nerd:
  • ElDorado
    3k
    Neću o politici i povijesti nek ostane tamo gdje je.

Ovo mu tzv Volim Dinamo predbacuju:

"Ona tvorevina u Maksimirskoj 128 za mene, emocionalno - NE POSTOJI, pa niti mi simbolike ima. Za mnoge druge ona je ishodišna točka svih naših nakarada i svih nepoštenja. Za druge kažem. Postoji u meni i živi još uvijek, kako si primijetio, onaj NK Dinamo. Pravi i plavi, gradski i narodni."
    (O Dinamu, 3.10.2015. u intervjuu za YUtarnji list)

E pa baš ZATO sam sretan da se Zvone vraća.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Postoji u meni i živi još uvijek, kako si primijetio, onaj NK Dinamo.ElDorado

Tako je Zvone!! Jebes GNK, samo NKDZ :cool:

Gorila je tema GNK ili NKDZ. Nek nas Zvone izvede na pravi put.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Tu stranicu vodi jedan lik iz Hercegovine, kad mu staviš Mamićevo žaljenje za Jugoslavijom te blokira i napiše da si crveni kmer, teška psihijatrija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.