• Thor
    78
    Dolazak Zvone je najvazniji događaj u novijoj Dinamovoj povjesti nakon prvog koraka,izbora, jer je Zvone osim sto je dinamovac i covjek sa velikim iskustvom u post nogometnom svijetu sto moze koristiti svima pa cak i u HR nogometu opcenito, a nama da i ne govorimo. Trenutno ne moze drukcije nego biti predsjednik uprave sto je ok i to je dobro. Sva cast upravi kluba na odluci i dogovoru sa Zvonom. :strong: Od dana od kada je u nasem dinamu i od dana kada sam uzivo gledao njegov high kick koljenom za svoj 18.rodjendan na svetom maksimirskim travnjaku pa do danas Zvone je za mene najveca ikona kluba. A da ne velim koliko nam znaci njegovo iskustvo,znanje i poznanstva koje je stekao poslje toga i koje nam daju dodatni renome, ugled i stabilnost. Zvone, povedi nas! :heart:
  • crophantom
    70
    A ak je sve ipak slučajno i imamo Zvonu jer ga je Vargek naganjao s konzum vrećicama po parkingu, onda se je zavrijedio da se bar jedan pomoćni teren ili parking garaza na novom Maksu zovu po Marku Vargeku, a on i kamerama doživotno jedan Skybox gratis.
  • Praskaton
    4.2k

Dobro Marko nemoj pretjerivat :rofl:
  • OsamŠest
    4.8k
    Ujutro me Vargek jebe na parkingu, popodne sam glavni čovjek Dinama.
  • Dzg69
    38
    Kakva je pressica vcrs?
  • don
    12.2k
    Vrh potez uprave. A sve je pocelo na parkingu :rofl:Vrdjuka

"ekskluziva" sa vrećicama iz dućana @jedan u nizu :cool:
  • Crni86
    9.4k
    Manenica je u zadnjih nekoliko mjeseci pokazao kako mu je dinamo na prvom mjestu te da je njegova ljubav prema klubu ogromna. A ovo sto je on ucinio, da se skloni i ostavi mjesto Bobanu ne bi svatko napravio.

I to mogu samo istinski karakterni ljudi, koji se vode ispravnim principima. Boban je nas karakterni i istinski voda, ali u liku Zvonimira Manenice dobili smo jos jednog vodu unutar nasih redova.
  • jedan u nizu
    12.6k

Sad mozda bude ekskluziva dok bude bacao smece u kontejnere :lol:
  • superhik
    11.9k
    Čekaj, pa kako je sad dolazak Zvoneta velika i bitna stvar ako je "ulica napravila sustav" koji je omogućio da on uopće dođe u klub?
  • Dinamovapriča
    166
    Mislim da je u 19:00 ili 19:30, presica za medije.
  • Neron53
    1.4k
    Nadam se da Zvone moze razmrdati momcad. Takodjer se nadam da ce bilo kome od igraca tko se Zvonetu usudi bahatiti ili kontrirati , to biti zadnje u Dinamu.
  • El Madrigal
    261
    kak je vec netko napisal najveci potez nekog funkcionera Dinama valjda u povijesti.Jurki

Upravo to, Boysi uz ogromni transparent dobrodošlice Bobanu, trebaju razviti jednako velik za zahvalu Manenici!
  • Fan
    950
    Gospodine Manenica, tako se stvaraju legende. Bilo je mnogih koji su jednom zasjeli na fotelju i ne puštali ju ni za živu glavu, ali Vi ste, gospodine, prepoznali priliku, za Dinamo, i uzeli ju. Svaka čast, tako se dobivaju krediti, tako se pokazuje da se ŽIVI za Dinamo.
  • mrgud
    392
    Od sutra očekujem eksploziju članstva,nadam se da idemo preko 100k do kraj godine.
  • Olmic
    4.4k
    Zanima me kako ce u istom klubu biti Spanovic i Boban koji imaju malo je reci suprotna misljenja o Luki Modricu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.