• skener
    2.4k
    Još od jučer mi je u glavi upravo taj potez Zvonimira Manenice.

A vidim da ima ljudi koji shvaćaju kakav je to gospodin i dinamovac.
    Znači predsjednik uprave Dinama, ne tamo neki portir nego predsjednik uprave, sam kaže ja se mičem zbog viših ciljeva, zbog Dinama.

Pa to je za naklon i kapu do poda
  • Nogo
    6.1k
    Dobrodošao doma kapetane!
    Manenica, kapa do poda za sve!

A što ako uspijemo? Mislim da smo danas i uspjeli i da ovo treba biti upisano zlatnim slovima Dinamove povijesti! :heart:
  • Noel
    10.6k
    Manenica je svoj velik obol u par mjeseci u sportskom sektoru dao kao predsjednik uprave. Potjerao Marića dok je bilo vrijeme. Samo za to mu treba skinut kapu ovo ostalo neću ni spominjat. Ovo sa Bobanom je samo pokazatelj kolko ovi ljudi vole Dinamo a ne svoje džepove.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Manenica je dokazao da je veliki gospodin i Dinamovac i bas mi je drago da se tako poklopilo jer sam vidio da dosta ljudi podcjenjuje i sumnja u njegov rad i sposobnosti koje ima, a sad se mogu sakriti u rupu i cekati iduceg pedra po kojem ce srati svako malo. Gospon Manenica, moj naklon do poda :clap:
  • Dani Olmić
    1.3k
    Kapa do poda Zvonetu Manenici a preuzet ce ulogu koja njemu i klubu odgovara kao kec na jedanaest :fire:
  • Praskaton
    4.2k
    Pohvale I.O,uprava ili tko god je vodio razgovore i završio ovu operaciju.Bez komplikacija,odugovlačenja na što su nas nažalost navikli ove godine.
    Hrabro i odlučno.Dinamovski.

Dva idola djetinjstva,Zvone i Dražen.Svi ih znaju samo po imenu,ne moraš ništa dalje govorit.Dvije strašne persone.
    Neću lagati da me nije strah.Jer sam si uvijek mislio ok ako ne bude išlo doći će Boban i spasiti stvar.
    I evo ga tu je,strah da ne bude išlo kako želimo je prisutan.
    Al jebeno neopisiva sreća.Mislim da nam tek sad svima odzvanja u glavi "a šta ako uspijemo".
    Teško je ne upast u euforiju.

Neće naši problemi čudesno nestati,nit Zvone ima čarobni štapić al je korak u pravom smjeru.
    Idemo na glavu do kraja ove sezone pa šta bude.
  • Dino
    3.5k
    Ne sjećam se kad sam zadnji put bio sretniji kaj sam navijač Dinama, a svakodnevno sam Bogu zahvalan na tom blagoslovu i evo sad zadržavam suze ko malo dijete. Nevjerojatno kaj će mi ovaj klub sve priuštit u životu.
  • Sajla
    7.9k
    možda ovome i nije mjesto na forumu, ne znam... zadnje dane provodim u tuzi koja će sutra kulminirati posljednjim ispraćajem drage osobe. moj prvi post na zoni bile su fotke "onog dresa", jedne posebne desetke, a s potpisima jedne druge velike generacije:
    dres1.png
    dres2.png

noćas, dok mi san ne ide na oči, znam da će sve ipak biti dobro, ne samo s Dinamom. znam da je patetično, da previše značenja dajem nekim stvarima, ali kao da posvuda vidim neke znakove, a ovo je jedan od njih.
    Zvone, drago mi je vidjeti te opet među nama.
  • Dinamosaur
    2.1k
    Od Zajeca nitko nije imao velika očekivanja.

Od Zvone će se imat i to je opravdano po meni.
    austrijanac

Mogu samo reći - Napokon!
  • Vrdjuka
    106
    Vrh potez uprave. A sve je pocelo na parkingu :rofl:
  • Jurki
    16.8k
    Svi mi znamo onu staru narodnu.. vlast je slast.. i kad jemput sjednes u fotelju.. valjda ko da si automatski nadrogirani vlascu i ego ide do neba.

Ali kak uvek ima neki ali.. to je Manenica.
    Netko bi pomislil.. ma nema sanse da se makne.. evo nam opet dvorskih borbi, drame i sranja.
    Ovo je potez za notes ove sezone.. nikakva liga prvaka.. rusenje Milana, Salzburga.. sve je to nist prema potezu Manenice.
    I kak je vec netko napisal najveci potez nekog funkcionera Dinama valjda u povijesti.

Isto tak vjerujem da bu Manenici laknulo, da se vraca svojem pravom poslu, a to su financije.
    Steta bi bilo da bi se on moral zajebavati sa nogometnim stvarima u kojima ipak nije strucan. I da nakon nekog vremena popizdi i ode eventualno iz kluba.

Kad je trebalo povleci potez da se Marica potira, pokazal je da ima muda jer je ipak isel kontra predsjednika kluba..
    Ne zelim imati prevelika ocekivanja.. ali mislim da bu tandem Zvone i Zvone odlicna kombinacija.

Svakako potez koji je zasluzil jeben respekt.
  • crophantom
    70
    Ja sam i tad reko da mi taj intervju i njegova poruka ne izgledaju slučajno... sad ko se javio Vargeku da to ide odraditi, Zvone, neko iz Dinama ili netko treći, neznam...
  • Vrdjuka
    106
    vidis, ipak mislim da je to sve doslo slucajno, ako i vecina stvari u ovoj drzavi. Ne mislim nista negativno, ali mi smo takav narod. Mislim da tome u prilog idu i informacije da je OI trebao biti u srijedu, izjava Manenice na presici… mislim da sve dok Zvone nije napravio taj intervju, nisu znali u klubu da zeli doci u klub u ovom trenutku. I da nije bilo slucajno, ne bi Zvone bio na parkingu s vrecicama, vec bi se to napravilo na malo visoj razini
  • crophantom
    70
    nemam nikakve inside informacije, ali baš to s parkingom i vrećicama, a najavljivalo se od jutra na RTLu. Neznam, meni je to izgledalo ko planska Zvonina poruka: "tu sam, spreman sam..." da su htjeli odraditi običan intervju, onda mislim da bi se to odradilo u nekom studiju. Nemam pojma, samo moj dojam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.